balu999
Válasz pastecopy kommentjére
2012. nov. 20. 14:16

1-1,5 óra max :)

$NoName$
Válasz $NoName$ kommentjére
2012. nov. 22. 10:49

sziasztok!

A kevés érdeklődőre való tekintettel megköszönöm a figyelmet és a "dolgozzunk együtt a fejlődésünkért" téma továbbiakban tárgytalan.
(Autóbalesetet szenvedtem nem rég. Az autóm totalkár. Szerencsére senkinek nem lett baja) Korábban is voltak anyagi problémáim, de ez most megint nagyon nehéz időszak lesz. Félek tőle hogy a pókerrollomhoz kell nyúlnom.
Szebb napokat mindenkinek.

WARETRAPS
2012. nov. 22. 11:17

mielőbbi talpra állást!

Ha a rollod elmenne emiatt, gondolom lenne pár segítőkész ember velem együtt innen a fórumról aki stakelne téged, hogy ne kelljen abbahagynod emiatt a pókert.
Üdv WT

Fu
2012. nov. 23. 0:41

sziasztok!

A kevés érdeklődőre való tekintettel megköszönöm a figyelmet és a "dolgozzunk együtt a fejlődésünkért" téma továbbiakban tárgytalan.
(Autóbalesetet szenvedtem nem rég. Az autóm totalkár. Szerencsére senkinek nem lett baja) Korábban is voltak anyagi problémáim, de ez most megint nagyon nehéz időszak lesz. Félek tőle hogy a pókerrollomhoz kell nyúlnom.
Szebb napokat mindenkinek.

a póker megvár, fő az élet :) én is 15 dodorol kezdtem el most van 150. a lényeg a türelem kitartást ;)

Fu
2012. nov. 23. 20:51

5 asztalból legalább 1-2 asztalról mindig úgy esem h lemákolnak. floppon drillem van. végére esik neki két szín. vagy AA vs 1010.

ferkocse
Válasz Fu kommentjére
2012. nov. 23. 22:46

5 asztalból legalább 1-2 asztalról mindig úgy esem h lemákolnak. floppon drillem van. végére esik neki két szín. vagy AA vs 1010.

ez ilyen szakma. jobb, ha hozzászoksz...

Maxxxika
Válasz Fu kommentjére
2012. nov. 24. 0:56

gyanítom, hogy nem lett meg a napi 5 dodesz

ferkocse
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. nov. 24. 1:23

akkor újratervezés...

Fu
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. nov. 24. 2:35

meglett, aztán többet akartam, és midnig telibakoptt egy fish, mintha rám utazott volna, ráadásul kb mindig ugyanaz. nagyon hülyén játszott, és makkolt. úgyh visszaestem 0-ra (napi szinten) és inkább befejeztem. ma nem ment, nem volt velem a szerencse. pedig letoltam kb 40-50-et, de ez nem az én napom volt

balu999
2012. nov. 24. 9:42

40-50 játék alatt lehet bukni 30 BI-t is, még akkor is ha van 10 % EV ROI-d!!!

Élő ügyfélszolgálat