toltam 1-2őt 7-esen is, nem tűnik nehezebbnek , sőt. ott még lehet blöffölni is...
alacsony téten minden szarra megadnak. sztem a játékom az jó, nem azt mondom h profi vagyok, de sztem 7-esre elég lesz.
toltam 1-2őt 7-esen is, nem tűnik nehezebbnek , sőt. ott még lehet blöffölni is...
alacsony téten minden szarra megadnak. sztem a játékom az jó, nem azt mondom h profi vagyok, de sztem 7-esre elég lesz.
Nem akarlak elszomoritani DE majd lesznek olyan napok hogy semmivel se tudsz nyerni és nagyobb téten Nagyon fájó lesz ( saját tapasztalatt néhány nagyobb pofonba beleszaladtam ) és majd nem tudod hogy mit rontottál el.Én hamar Tiltelek és nem is vagyok jó csak próbálgatom a fiatalokal felvenni a versenyt ,De vannak itt olyan játékosok akik SharkSkopen az 1-15-be vannak vagy voltak és abba hagyták vagy nem csak ők tudják igazán hogy milyen is a Fifty50.
De, nagyrészt igazad van. Sokan profi dolgokban gondolkodnak, de amíg nem ebből kell megélned, addig úgy told, ahogy élvezed is!
De lottózni ne lottózzunk, mert hosszú távon az vesztő játék.
Érdekes amúgy, hogy egy csomó idősebb ember lottózik mint az őrült (ami kb egy szinten van a cseresznyés géppel), de ha meghallja, hogy pókerezel, akkor:
1, lebukod mindened
2, biztos függő vagy
3, nem lehet ilyen szerencsejátékokra alapozni
:D
ha így nézzük ne is pókerezzünk mert lehet h legjobb lapokkal sem tudunk nyerni. ha pechünk van. sőt ne is lottózunk mert rohadt kicsi a valószínűsége h megnyerjük az 5-öst. komolyan nem értem ezt a negatívizmust, másfél hónapja játszom már és és idáig volt kb 40 nyerő napom 5 bukó napom.ebben a hónapban meg még csak plusszal zártam minden napot. nekem ez nem pénzforrás , hanem szórakozás és ha még napi 1-2000 FT-ot össze is gyűjtök hát az tökre jó szórakozás, nem de?
FU
Itt már felsorakozott jó pár olyan pókeres, akinek rengeteg tapasztalata van, évek óta tolja, és próbál építő jelleggel hozzászólni a bejegyzéseidhez: Holdenper, rioka, ferkocse, mátííí, Maxxxika, donpro akinél nem hiszem hogy létezik itt kompetensebb fiftyben.
Nekem SNGben nincs számóttevő elosztásom, így nem kéne az észt osszam.
Ezt a hsz-t is negatívumnak fogod vélni, pedig minden eddigi bejegyzésed valami oknál fogva égbe kiált. Egy tapasztalt pókeres, aki volt a f@x mindkét végén nem mond ilyeneket: (bocsánat hogy ídézgetek, tudom hogy bunkóság)
... mondjuk én mellőzöm a segédeszközök használatát, meg minden ilyet. érzésből játszom.én is ezt tanácsolom h nem kell használni PT-t meg mittudomén mit játék közben, csak utólag h visszanézz pár dolgot
... ha eljutok egy szintre utána már kevés játékszámmal is sokat lehet keresni :D
... elég két nyert tornát játszani azt meg van a napi betevő. persze ha vesztesz akkor újratervezés
... ha megvan az 5-10 dollárom napi szinten megállok, h miért?
mivel ha megvan akkor minek kockáztassak? több a hibaforrás stb.
...
ha így nézzük ne is pókerezzünk mert lehet h legjobb lapokkal sem tudunk nyerni. ha pechünk van. sőt ne is lottózunk mert rohadt kicsi a valószínűsége h megnyerjük az 5-öst. komolyan nem értem ezt a negatívizmust, ...
sztem itt azzal van a problem h azt hiszitek én most csöppentem a póker világába, két éve kezdtem. viszont eleinte mint mindenki én is bénáztam. tavaly jöttem rá a póker rejtelmeire, és sztem mostanság jutottam el arra a szintre h már van egy jó alapstratégiám amivel napi 5-10 dodot könnyedén össze tudok szerezni legalacsonyabb téten.lehet igen úgy tünök mint a sok balek h igen biztos nagy arca van majd pofára esik, de mi van ha nem fogok? mi van ha én vagyok a kivétel aki tényleg tud?:D mivel nekem ez nem elsősorban pénzforrás hanem szórakozás amivel kis pénzhez jutok. lehet nekem is lesznek pechesebb napjaim, (voltak már...) de idáig plusszban vagyok, és ha jönnek bukó napok, akkor mégis mit tudok tenni? semmit.
De, nagyrészt igazad van. Sokan profi dolgokban gondolkodnak, de amíg nem ebből kell megélned, addig úgy told, ahogy élvezed is!
De lottózni ne lottózzunk, mert hosszú távon az vesztő játék.
Érdekes amúgy, hogy egy csomó idősebb ember lottózik mint az őrült (ami kb egy szinten van a cseresznyés géppel), de ha meghallja, hogy pókerezel, akkor:
1, lebukod mindened
2, biztos függő vagy
3, nem lehet ilyen szerencsejátékokra alapozni
:D
ma megpróbálok lenyomni 50+ fiftit