Nosztalgiáztam kicsit 1,5 és 3,5$-on :)
Egyszer sikerült Time Out-olnom :)
Íme: weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
De csodálatos, Istenem :)
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
20% ITM 40 játék alatt :) Lassan visszatér az emlékezetem miért hagytam fel ezzel a játékkal.
'pnikoletta84' kollegina kb 20 asztalon tolja a fifty50-et 3,5-7$ téten. :)
Szia Csabi én vagyok pnikoletta84!
Igen én most kezdtem 2 hónapja a fiftyzést de elég jól megy nagyjábol 10k sng után 8% roi most már 24 asztalon is megy de remélem lesz több is :D.Ha esetleg lenne kedved összeállni páran handeket elemezni vagy ilyesmiben benne vagy kimondottan olyanokkal akik 50 et játszanak irj
Szia!
Grat. csak így tovább! A kérdéses handeket nyugodtan tedd be ide. Megvitatjuk őket!
Olyan szituációkban vagyok nehéz helyzetben mikor nem elég nagy a vak ahhoz h elkezdjünk pre allin menni,és mondjuk utg+ ban kapok 10-10 et vagy jj t 50-100as vakon,általában ez nálam miniraisevagy max2,5bb.Ha itt kapok egy allint és arra van call mindig dobok de ez lehet -ev nemtudom mi a jó döntés.Amikor már nagyobb a vak ott minden szituáció adott szerintem de ezen szakasz kicsit nehéz nekem.Choacholást nem válalnál csabi?
én úgy szoktam h ha valaki call-ol, akkor 3.-ak csakis QQ KK AA-val szállok harcba, de van amikor QQ-t is eldobom. helyzetfüggő zsetonfüggő
Olyan szituációkban vagyok nehéz helyzetben mikor nem elég nagy a vak ahhoz h elkezdjünk pre allin menni,és mondjuk utg+ ban kapok 10-10 et vagy jj t 50-100as vakon,általában ez nálam miniraisevagy max2,5bb.Ha itt kapok egy allint és arra van call mindig dobok de ez lehet -ev nemtudom mi a jó döntés.Amikor már nagyobb a vak ott minden szituáció adott szerintem de ezen szakasz kicsit nehéz nekem.Choacholást nem válalnál csabi?
Choacholást nem válalnál csabi?