Chryss85
Válasz partycsabi kommentjére
2013. márc. 24. 23:38

Nemrég kezdtem Fifty-zni 1.50-en, mert jobban tetszik, mint a DoN. Viszont nem sok használható irodalmat találtam róla a neten...

Átnéztem a topikból 30-40 oldalt, de nem találtam érdemi infót ezzel kapcsolatban, úh szeretnék egy kis segítséget kérni.

Ha valaki tudna linkelni valami használhatót, megköszönném. :)

Vagy, ha egy nyerő játékos tudna küldeni 1-200 db history-t, hogy nagyjából hogyan érdemes játszani, azt is nagyon megköszönném! :)

$NoName$
Válasz Chryss85 kommentjére
2013. márc. 25. 12:39

youtube-on rákeresel, találsz pár videót

Chryss85
Válasz $NoName$ kommentjére
2013. márc. 25. 13:43

Azért annyira vágom, hogy mi ez a játék, minthogy random youtube videókra hagyatkozzak, amikről fogalmam sincs, hogy egyáltalán nyerők-e... Meg amiket találtam, nem is angol nyelven voltak.. :)

zavoka
Válasz pastecopy kommentjére
2013. márc. 29. 12:11

a top regek mekkora steal/fold to steal-el dolgoznak?

balu999
Válasz zavoka kommentjére
2013. márc. 29. 12:29

a top regek mekkora steal/fold to steal-el dolgoznak?

Teljesen változó és nem az a lényeg. Az egész stílust kell nézni.

zavoka
Válasz balu999 kommentjére
2013. márc. 29. 14:12

Azt, hogy érted, hogy stílust kell nézni?

GoodGame
2013. márc. 29. 15:00

Azt, hogy érted, hogy stílust kell nézni?

Szerintem arra gondolt, hogy ne egyetlen statisztikát emelj ki, hanem próbáld a komplett játékstílusát nézni, a teljes képet.

zavoka
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 29. 15:59

Szerintem arra gondolt, hogy ne egyetlen statisztikát emelj ki, hanem próbáld a komplett játékstílusát nézni, a teljes képet.

Az rendben van, de én kifejezetten a steal-statokra voltam kíváncsi...

balu999
2013. márc. 29. 16:15

Az rendben van, de én kifejezetten a steal-statokra voltam kíváncsi...

Nem igazán mérvadó. Lehetel ugyanolyan nyerő 20-as steal-el is, meg 60-assal is. Mindenki más stílusban játszik, ezért kell összetett képet kapnod a játékáról. És magában a steal kevés.

Maxxxika
Válasz balu999 kommentjére
2013. márc. 29. 16:18

Nem igazán mérvadó. Lehetel ugyanolyan nyerő 20-as steal-el is, meg 60-assal is. Mindenki más stílusban játszik, ezért kell összetett képet kapnod a játékáról. És magában a steal kevés.

Az oké, de nyilvánvalóan valamelyik nyereségesebb.
És ha van elég nagy mintha, akkor holdemmanagerrel ki is lehet deríteni, hogy melyik.

Élő ügyfélszolgálat