Az oké, de nyilvánvalóan valamelyik nyereségesebb.
És ha van elég nagy mintha, akkor holdemmanagerrel ki is lehet deríteni, hogy melyik.
Az oké, de nyilvánvalóan valamelyik nyereségesebb.
És ha van elég nagy mintha, akkor holdemmanagerrel ki is lehet deríteni, hogy melyik.
Nem attól a legnagyobb nyerő valaki, hogy egy jó steal ranget alkalmaz, hanem attól, hogy alkalmazkodik az asztalhoz. Így különböző téteken más-más steal range is lehet a legprofitábilisabb. Csak magában a steal nagyon kevés.
Adott téten több stratégia is lehet ugyanolyan nyereséges lehet.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi szerintetek a biztonságos/játszható bankroll 3,5 dolláros normál fifty-re?
30-40-50-100 buy-in?
Van egy ismerősöm, ő 30 buy-innal ment fel 7 dolláros normára, és napi egy-két játékkal folyamatosan halad felfelé kisebb megingásokkal.
Szerintetek 100-110 dollár elég lehet? Több éves élő/online tapasztalatom van, egy rendkívül feszes, nit játékkal. Statokat nem tudok, mert tracker programom nincs.
Azt olvastam, hogy nincs nagy különbség az 1,5 és a 3,5 között játékosállományban.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy mennyi szerintetek a biztonságos/játszható bankroll 3,5 dolláros normál fifty-re?
30-40-50-100 buy-in?
Van egy ismerősöm, ő 30 buy-innal ment fel 7 dolláros normára, és napi egy-két játékkal folyamatosan halad felfelé kisebb megingásokkal.
Szerintetek 100-110 dollár elég lehet? Több éves élő/online tapasztalatom van, egy rendkívül feszes, nit játékkal. Statokat nem tudok, mert tracker programom nincs.
Azt olvastam, hogy nincs nagy különbség az 1,5 és a 3,5 között játékosállományban.
Rosszul fogalmaztam.
Nem NIT azért a játékom ( eddig rosszul értelmeztem, félreértettem a fogalmat)
Csak simán feszes :)
Én 30 buy-inre gondoltam, aztán ha nem adja, akkor le 1,5re.
De nem tudom. Ismerősöm simán megragadt 7 dolláron, 220-as roll-al.
Rosszul fogalmaztam.
Nem NIT azért a játékom ( eddig rosszul értelmeztem, félreértettem a fogalmat)
Csak simán feszes :)
Én 30 buy-inre gondoltam, aztán ha nem adja, akkor le 1,5re.
De nem tudom. Ismerősöm simán megragadt 7 dolláron, 220-as roll-al.
Sziasztok!
30-40-50-100 buy-in?
Sziasztok!
30-40-50-100 buy-in?
HUD nélkül sem tanácsos