sajnáltam szegény csávót :D
sajnáltam szegény csávót :D
Nyugodtan meghívhattad volna a floppot, itt még inkább capsz callt rá, mint turnon. A flop c/c szerintem nem a legjobb döntés volt. Építsd a potot ha lapod van. Riverig olyan kicsi volt a kassza, hogy bármit simán eldob, ha az nem épp egy full(szerencsétlenségére).
Nyugodtan meghívhattad volna a floppot, itt még inkább capsz callt rá, mint turnon. A flop c/c szerintem nem a legjobb döntés volt. Építsd a potot ha lapod van. Riverig olyan kicsi volt a kassza, hogy bármit simán eldob, ha az nem épp egy full(szerencsétlenségére).
egy képből hogy hoztad ki ezt a "hand historyt"? :D
egy képből hogy hoztad ki ezt a "hand historyt"? :D
most csak én látom rosszul de tényleg nincs normal fifti ??
most csak én látom rosszul de tényleg nincs normal fifti ??
Szia Csabi!Gl látom hogy 30 asokat játszol én még csak 3-7 est.Néztem az eredményeimet és eddig nagyjábol 10k sng böl 58,22% itm.Azért érdekes ez nekem mert a 7 esen a regek úgy láttam 52-53% nagyjából .Nemtudom h ennyire hotrunom lenne vagy ezt lehet e tartani.Te hány hány asztalon játszol általában és kb mennyi az itmed?öszi a választ!további szépnapot
Fifty-ben nem mérvadó pusztán az ITM%!!! Simán lehetsz vesztő is 60% ITM-mel, és lehetsz nyerő is 52% ITM-mel.
($3.50-es Fifty-n jelenleg 7,2% a rake , Turbon 6%)
Ha a DoN-hoz hasonlítod, ott 7,2% rake mellett 53,6% ITM kellett a break evenhez. Ahhoz, hogy Fifty50-ben duplázd a beülőd (mint DON-ban), ahhoz kerek 3000 chip kell. Szóval, ha mindig LEGALÁBB 3000 chippel végzel, és van 53,6% ITM-ed, akkor nyerő leszel...
Ezzel szemben, képzeld el, hogy átlagban 1500 chippel végzel. Akkor 1,5 BUYIN-t szerzel minden esetben. Ez esetben 66.6 % ITM kell a break evenhez...
Szerk: ez esetben rake miatt még több ITM kell, kb 69-70%
Szóval az átlag chipstackedtől függ, hogy mennyi ITM% kell a break evenhez. Bármi efelett nyerővé tesz. :)
A regeknek azért van kisebb ITM%-uk, mert inkább kiesnek gyakrabban, de amikor nem, akkor szép nagy stacket építsenek. Mert minél nagyobb a stacked, annál több +EV szituba kerülsz, és még több chiped lesz...
Ez pusztán matematikai megközelítés volt részemről, de szerintem ez így megy. Nem vagyok pro fifty-s, de azért játszogatok. A nálam jobbak majd megerősítenek, v cáfolnak . :)