Fu
Válasz zavoka kommentjére
2013. ápr. 9. 18:57

sajnáltam szegény csávót :D

$NoName$
Válasz Fu kommentjére
2013. ápr. 9. 19:51

sajnáltam szegény csávót :D

Nyugodtan meghívhattad volna a floppot. Építsd a potot ha lapod van.
(update)

JuhaAasz
Válasz $NoName$ kommentjére
2013. ápr. 9. 20:04

Nyugodtan meghívhattad volna a floppot, itt még inkább capsz callt rá, mint turnon. A flop c/c szerintem nem a legjobb döntés volt. Építsd a potot ha lapod van. Riverig olyan kicsi volt a kassza, hogy bármit simán eldob, ha az nem épp egy full(szerencsétlenségére).

egy képből hogy hoztad ki ezt a "hand historyt"? :D

Fu
Válasz $NoName$ kommentjére
2013. ápr. 9. 20:43

Nyugodtan meghívhattad volna a floppot, itt még inkább capsz callt rá, mint turnon. A flop c/c szerintem nem a legjobb döntés volt. Építsd a potot ha lapod van. Riverig olyan kicsi volt a kassza, hogy bármit simán eldob, ha az nem épp egy full(szerencsétlenségére).

én nyertem a potot :D. amúgy végig ő hívott ha jól emléxem, tudtam h ásza van ezért befogja nézni a dolgot

Maxxxika
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. ápr. 10. 1:52

$NONAME$ =vovucha
:)

$NoName$
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. ápr. 10. 6:44

látomásom volt :))

Mellesleg, neked is menne, csak jó erősen kell koncentrálni a képre. A bal felső sarokra, és akkor kirajzolódik előtted a handhistory. Ha elsőre nem megy, tegyél egy gerezd fokhagymát a hónod alá.:)

Fu
Válasz pastecopy kommentjére
2013. ápr. 10. 11:51

most csak én látom rosszul de tényleg nincs normal fifti ??

zavoka
Válasz Fu kommentjére
2013. ápr. 10. 12:19

most csak én látom rosszul de tényleg nincs normal fifti ??

server restart lesz 13:00-kor azért nem láthatod...

spayky69
Válasz partycsabi kommentjére
2013. ápr. 13. 13:20

Szia Csabi!Gl látom hogy 30 asokat játszol én még csak 3-7 est.Néztem az eredményeimet és eddig nagyjábol 10k sng böl 58,22% itm.Azért érdekes ez nekem mert a 7 esen a regek úgy láttam 52-53% nagyjából .Nemtudom h ennyire hotrunom lenne vagy ezt lehet e tartani.Te hány hány asztalon játszol általában és kb mennyi az itmed?öszi a választ!további szépnapot

Chryss85
Válasz spayky69 kommentjére
2013. ápr. 13. 13:31

Fifty-ben nem mérvadó pusztán az ITM%!!! Simán lehetsz vesztő is 60% ITM-mel, és lehetsz nyerő is 52% ITM-mel.

($3.50-es Fifty-n jelenleg 7,2% a rake , Turbon 6%)
Ha a DoN-hoz hasonlítod, ott 7,2% rake mellett 53,6% ITM kellett a break evenhez. Ahhoz, hogy Fifty50-ben duplázd a beülőd (mint DON-ban), ahhoz kerek 3000 chip kell. Szóval, ha mindig LEGALÁBB 3000 chippel végzel, és van 53,6% ITM-ed, akkor nyerő leszel...

Ezzel szemben, képzeld el, hogy átlagban 1500 chippel végzel. Akkor 1,5 BUYIN-t szerzel minden esetben. Ez esetben 66.6 % ITM kell a break evenhez...
Szerk: ez esetben rake miatt még több ITM kell, kb 69-70%

Szóval az átlag chipstackedtől függ, hogy mennyi ITM% kell a break evenhez. Bármi efelett nyerővé tesz. :)

A regeknek azért van kisebb ITM%-uk, mert inkább kiesnek gyakrabban, de amikor nem, akkor szép nagy stacket építsenek. Mert minél nagyobb a stacked, annál több +EV szituba kerülsz, és még több chiped lesz...

Ez pusztán matematikai megközelítés volt részemről, de szerintem ez így megy. Nem vagyok pro fifty-s, de azért játszogatok. A nálam jobbak majd megerősítenek, v cáfolnak . :)

Élő ügyfélszolgálat