Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Nem csalás, nem ámítás?

Overcome85
2008. okt. 21. 11:09

Nem csalás, nem ámítás?

Sziasztok!

Lenne itt egy érdekes észrevétel!Én jelenleg csak SNG-ok és mindent megteszek ,h jó is legyek benne!Annyit keresgéltem míg találtam egy Bot progit ami gondolom nem is kell említenem nem gyenge csalás!
Szinte mindent tud amit kell!A kalkulációknál komplett ICM számításokat végez + Nash egyensúj és egyéb nyalánkságok!Mivel csak push-olni tud még azért van hibálya de ez nem feltétlenül olyan nagy gond hisz így is bőven nyereséges!De a szerzők/készítők/ ígérik ,h nemsokára már set mineing-olni is fog és sima pf emelésre is képes lessz persze a megfelelő matematikai modellt figyelembe véve!:)
Csak a PokerStars-on és Full Tilt-en működik és nemsokára a Party-n is!
$149 az ára!
Szerintem ez nagyon gáz!Megmondom őszintén találtam a PS SNG-sok között nem kevés gyanús embert!Megnéztem a statjukat és a játékukat figyelvén azt is észrevettem ,h csak push or fold-olnak a vakoktól függetlenül!

Egy példa:

Mi a véleményetek!Lehet valaki ennyire jó!?Ja és ezt $25-os turbo SNG-kon érte el a csóka!

Overcome85
Válasz Overcome85 kommentjére
2008. okt. 21. 11:13

És itt egy másik nagyobb téten játszó Stasros regulár grafikonja!Ez azért valósághűbb!

Ja és a progi 12+ asztalon is nyomja helyetted!

Blatand
2008. okt. 21. 11:20

Hát elg gáz ez, de szerintem az ilyen progikat kilehetne szűrni és bannolni az illetőt aki ilyeneket használ.

medgypeti
Válasz Blatand kommentjére
2008. okt. 21. 11:28

Hát elg gáz ez, de szerintem az ilyen progikat kilehetne szűrni és bannolni az illetőt aki ilyeneket használ.

Ezt szerintem is simán kiszűrik a PS-en.

Overcome85
2008. okt. 21. 11:31

Néztem a PS tiltólistát és nem gyengén tiltja de szerintem nem lehet maximálisan kiszűrni ,hisz nem tilthatsz le minden játékost aki nagyon jól játszik!Csak azért ez elég gáz!Nehéz felvenni a versenyt egy olyan géppel aki magas vakoknál mindíg a matematikailag optimális döntést hozza!
Én ezért szenvedek egy csomót ICM progikon!:)
Remélem előbb utóbb kiszúrhatók lesznek ezek a user-ek is!

medgypeti
2008. okt. 21. 11:33

Néztem a PS tiltólistát és nem gyengén tiltja de szerintem nem lehet maximálisan kiszűrni ,hisz nem tilthatsz le minden játékost aki nagyon jól játszik!Csak azért ez elég gáz!Nehéz felvenni a versenyt egy olyan géppel aki magas vakoknál mindíg a matematikailag optimális döntést hozza!
Én ezért szenvedek egy csomót ICM progikon!:)
Remélem előbb utóbb kiszúrhatók lesznek ezek a user-ek is!

Tudsz játékosneveket mondani?

Neomorf
Válasz medgypeti kommentjére
2008. okt. 21. 11:39

szerintem a termek nem igen figyelnek erre, max ha vki felhívja a figyelmüket vkire! hiszen ezek "emberfeletti" módon termelik a raket, és ez a teremnek csak jó. persze addig, amíg a hírnevüket nem rontja...

Blatand
2008. okt. 21. 11:40

Szerintem ha valaki ilyen progit használ akkor attól nem lesz sikeresebb (pénz keresésben) mint aki folymaatosan tanul és fejleszti a tudását és önmaga játszik.

Polacheck
2008. okt. 21. 11:44

Hülye módon gondolkodtok. A termek nem úgy működnek, hogy figyelik, hogy ki az, aki gyanúsan sokat nyer, vagy gyanúsak a statjaik (pontosabban nem csak így).

A kliens mellett futó processeket vizsgálják a gépeden és a process neve alapján ha olyan programot használsz, amit tiltanak, akkor simán jön a dádá.

vinczesz
Válasz Polacheck kommentjére
2008. okt. 21. 11:58

Hülye módon gondolkodtok. A termek nem úgy működnek, hogy figyelik, hogy ki az, aki gyanúsan sokat nyer, vagy gyanúsak a statjaik (pontosabban nem csak így).

A kliens mellett futó processeket vizsgálják a gépeden és a process neve alapján ha olyan programot használsz, amit tiltanak, akkor simán jön a dádá.

Na, de a processz nevét megváltoztatni nem egy nagy művészet...

Élő ügyfélszolgálat