Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
retroseven
Válasz retroseven kommentjére
2012. jún. 22. 21:12

Misirulez: látom nem ismered a HM nevű programot vagy akkor a statokkal nem vagy tisztában. Egy 18/14es statokkal rendelkező játékos rohadtul nem CS.

Roleks
2012. jún. 22. 21:15

Én tényleg nem értek hozzá és kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre. megosztanád?

rockett
2012. jún. 22. 21:36

Természetesen megnyertem a leosztást 83offja volt
Látszik, hogy nem tudtok pókerezni csak beszólogatni.
Olyan hülyeségbe köttök bele mindig amiről nem kérdeztem véleményt.
Ki a faszt érdekel, hogy preflop mivel játszok ?? Nem ezt kérdeztem. HAnem egy elemzést akartam kapni a partiról.
Ha ott leragadtok, hogy preflop akkor szerintem ti ne írjatok a leosztásaimhoz mert erre nem vagyok kíváncsi.
3betelni biztos nem fogok ilyen lappal egy 40/15ös játékost.

Kíváncsi vagyok mit tudtok headsupban. SZívesen kiállnék valamelyik madárral !

Öregem, gratulálok ezennel átnyújtanám önnek a hónap hozzászólása díját! Legalábbis nem tudom ki hogy van vele, de én fetrengtem a röhögéstől :) Kicsit öntömjénezőre sikerült a topik címe, fail, hogy dícséretet vársz egy hero callért, egy olyan helyzetben, ahol el sem szabadott volna jutnod nemhogy a riverig, de még flopig sem. Ha mások véleményére nem adsz, és csinálod tovább a pre ill a postflop hülyeségeket, továbbra is hal maradsz. Ami persze nekünk nem gond! :cool: Igazából engem az érdekelne, hogy más játékokban is vagy-e ilyen tökös, én szívesen játszanék veled Triple Draw, vagy akár 8-game játékokban HU-t 100-150$-ig, de az az érzésem nem jön ez létre és meg kell hagyjalak az NLHE HU regeknek :(

JociBalboa
2012. jún. 22. 21:42

Ki a faszt érdekel, hogy preflop mivel játszok ??

Image

btw kócsing iránt érdeklődnék, hogy van-e lehetőség illetve vállalsz-e?
már irtam pár barátomnak hogy tudnának e kölcsönzöni pár Rolex bint.

üdv

Epiman
2012. jún. 22. 21:44

Misirulez: látom nem ismered a HM nevű programot vagy akkor a statokkal nem vagy tisztában. Egy 18/14es statokkal rendelkező játékos rohadtul nem CS.

Mielőtt megnyitnád a HM oktató sulit, annyit hozzátennék azért, hogy pont nem ettől függ, hogy valaki calling station-e vagy sem.

Roleks
2012. jún. 22. 21:48

Szerintem is ti vagytok a fishek. Ő nyerte a handet nem tudom mit nem értetek ezen. AAval könnyű nyerni de egy 75o az respekt.

JociBalboa
Válasz Roleks kommentjére
2012. jún. 22. 21:49

Szerintem is ti vagytok a fishek. Ő nyerte a handet nem tudom mit nem értetek ezen. AAval könnyű nyerni de egy 75o az respekt.

egyetértek,
amugy is pre mindenki tud játszani 2-3 óra után
post flop meg úgy látom csak egy legény van talpon a vidéken :P:cool::cool::cool::cool::cool:

tylerhungary
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. jún. 22. 21:50

Image

ceewyl
Válasz Roleks kommentjére
2012. jún. 22. 22:29

Én tényleg nem értek hozzá és kíváncsi vagyok a gondolatmenetedre. megosztanád?

Flop: párom van, call
Turn: párom van, bet
River: 2párom van, call

Amúgy a 75o egy remek lap, nem véletlenül nyert vele Boyle Drunson 3 világbajnoki gyűrűt a WSZOP-n.

Gabson
2012. jún. 22. 22:46

Egy ilyen fantasztikusan megjátszott handhez mégis milyen elemzést vársz? Tudod te magadról hogy pro vagy :)

Élő ügyfélszolgálat