TiPPPIKUS magyar mentalitás, hogy ha nem értjük gyülöljük vagy megvetjük.
A fikázások helyett leírhattátok volna, hogy mit rontottam el a partiban (ha már megadtam akkor utána mit miért csináltok).Nyilván preflop fold az 57 mert nincs benne a kezdőkéztáblázatba.
A fikázások helyett leírhattátok volna, hogy mit rontottam el a partiban (ha már megadtam akkor utána mit miért csináltok).Nyilván preflop fold az 57 mert nincs benne a kezdőkéztáblázatba.
en azért gondoltam h írd le a gondolataidat, mert nem akartam egyből szarnak beállítani, mert ha volt vmi logikus terved a partira, akkor lehet jó volt. örülnék ha lenne vmi értelem a topikban, szal próbáljuk meg még1szer:
pre miért call? miért jobb ez mint a fold vagy a 3bet v a push adott ellenfél ellen?
turn mi ellen jó a bet?
river milyen range ellen jó a call? és mekkora range amitől kikapsz? Milyen read alapján gondoltad a megadást jó játéknak?
pre call után mi a terv flopra ha top párt, sec párt, air-t vagy húzót floppolsz és ő cbetel?
ha flop call mi a terv turnre broadway-en vagy blanken ha folytatja?
Kíváncsi vagyok mit tudtok headsupban. SZívesen kiállnék valamelyik madárral !
gyűlöljük, kezdőkéztáblázatban
amúgy ezt a negatív értelemben vett magyarozást, legalább mi magyarok hanyagolhatnánk már...
gyűlöljük, kezdőkéztáblázatban
amúgy ezt a negatív értelemben vett magyarozást, legalább mi magyarok hanyagolhatnánk már...
3bet pre
tipikus magyarok!