retroseven
Válasz retroseven kommentjére
2012. jún. 26. 16:12

TiPPPIKUS magyar mentalitás, hogy ha nem értjük gyülöljük vagy megvetjük.
A fikázások helyett leírhattátok volna, hogy mit rontottam el a partiban (ha már megadtam akkor utána mit miért csináltok).Nyilván preflop fold az 57 mert nincs benne a kezdőkéztáblázatba.

Krono
2012. jún. 26. 16:15

A fikázások helyett leírhattátok volna, hogy mit rontottam el a partiban (ha már megadtam akkor utána mit miért csináltok).Nyilván preflop fold az 57 mert nincs benne a kezdőkéztáblázatba.

Először te leírhattad volna, hogy melyik utcán mit gondoltál, és akkor ellehetett volna dönteni, hogy jó-e a gondolatmeneted.

Tipikus magyar mentalitás tipikus magyar mentalitásnak beállítani a dolgokat.

rockett
2012. jún. 26. 17:03

Tippppikusan nehéz játszani postflop közel trash handekkel. Ráadásul SBről szinte semmit nem tudunk, mert 70 hand az kanyit se ér kb. Azt látjuk hogy valószínűleg hal.

Továbbá ajánlottál egy HU meccset, én szeretnék is ha vállalod, 150$-ig teljesen jó 8-gameben, vagy Triple Drawban, remélem más pókerjátékokban is otthon vagy... :confused::confused:

BelaKecske
2012. jún. 26. 18:38

en azért gondoltam h írd le a gondolataidat, mert nem akartam egyből szarnak beállítani, mert ha volt vmi logikus terved a partira, akkor lehet jó volt. örülnék ha lenne vmi értelem a topikban, szal próbáljuk meg még1szer:

pre miért call? miért jobb ez mint a fold vagy a 3bet v a push adott ellenfél ellen?
turn mi ellen jó a bet?
river milyen range ellen jó a call? és mekkora range amitől kikapsz? Milyen read alapján gondoltad a megadást jó játéknak?

pre call után mi a terv flopra ha top párt, sec párt, air-t vagy húzót floppolsz és ő cbetel?
ha flop call mi a terv turnre broadway-en vagy blanken ha folytatja?

misirulez
2012. jún. 26. 20:40

Kíváncsi vagyok mit tudtok headsupban. SZívesen kiállnék valamelyik madárral !

Éjfélig ráérek írj privit.

JuhaAasz
2012. jún. 26. 20:58

az ilyen hsz-ek miatt érdemes minden reggel felkelnem, még akkor is, ha vár rám 8 óra állómunka :D

Macko1
Válasz JuhaAasz kommentjére
2012. jún. 26. 22:00

gyűlöljük, kezdőkéztáblázatban

amúgy ezt a negatív értelemben vett magyarozást, legalább mi magyarok hanyagolhatnánk már...

Krono
Válasz Macko1 kommentjére
2012. jún. 26. 22:15

gyűlöljük, kezdőkéztáblázatban

amúgy ezt a negatív értelemben vett magyarozást, legalább mi magyarok hanyagolhatnánk már...

ámen!

fejes1988
Válasz Krono kommentjére
2012. jún. 26. 22:25

3bet pre

78draneR
Válasz fejes1988 kommentjére
2012. jún. 26. 22:38

tipikus magyarok!

Élő ügyfélszolgálat