Mandras
Válasz retroseven kommentjére
2012. jún. 26. 23:10

topikon régen nevettem ilyen jót mint ezen
like

redner28
2012. jún. 26. 23:13

Sziasztok!

Sajnálatos módon retroseven játékostársunk jelenleg nem kiván lealacsonyodni Hozzátok,pláne hogy itt mindenféle mixerpókeresek is hsz.-elnek,így válaszolok Nektek jómagam.
Rólam annyit kell tudni,hogy egyazon halképzőbe jártam a kedves topicnyitóval,és bár nem végeztem olyan kitünő eredménnyel mint Ő,mi több,a szókincsem is sokkal gyatrább,mint a Mesteré /mert mi csak így hívjuk a vizsgák befejezése óta,melyért Ő csillagos 5ös diplomát vehetett át/.

Erről a bizonyos handről és a Mester gondolatmenetéről fogok írni,melyet könnyü levezetnem,lévén mindent a halképzőben tanultak szerint csinált.

A szóbanforgó Esengében már csak hárman maradtak,egy iskolázatlan hal,a Mester és még valaki,aki vagy béna vagy peches,de kevés zsetonos,ezért vagy vele megy heccáp,vagy senkivel..vagymi..Nna!

Mester kapott egy különböző szinü hetes-ötöst,aminek nagyon megörült,mivel így valószinübb,hogy a másik két játékosnál magasabb lapok lesznek,és végre jön egy kis akció.Bár gombról dobott a kisletétes /aki nem jáccik,nem is nyerhet,de ez legyen az Ő baja/,de szerencsére SBről az iskolázatlan hal /no shól fiss/ emelt egy vaknyit.
Retro szerint itt 3 lapra lehet tenni a réndzsét,miszerint AK van nála,AA ,vagy pedig valami sz@r.
Mivel nem zárta ki az AA lehetőségét-mindhogy tudta,hogy az AA ellen nagyon rosszul áll flop előtt,míg AK ellen van esélye,a sz@rokat meg lemákolja-így nem 3betelt,csak kallolt.
A 935 flop annyira csodás leosztás volt számára,hogy máris megnyitotta a pénztárt a lobbiban,hogy tudja,mennyije lesz,mikor megnyeri az Esengét.Egyrészt párt kapott,másrészt kisflösst,amihez már elég az is,ha a törn és river kártya treff.A no shól fiss hívására a szlópléj mellett döntött,mert törn akarta a monszterére betetetni az ellenféllel a zsetonokat.Itt tudta már,hogy a másiknál nem lehet AA,mert a bordon levő kártyák összértéke nem érte el a 18at sem.Tipikis kislapnácc bord. (Így tanítják a halképzőben tudni illik)
A törn 2-bár elmosta a flöss álmokat,remek lap volt számára,hisz A magassal a kézben /hisz ekkorra már szinte látta az ellenfél lapját/,ilyen csodás egylyukú sorhúzora bármit megadnak,és a Mesternek még mindig párja volt,ami ugye veri az egylyukú sorhúzót,mer' annak nincs párja,ha van is,biztos nem 9ese van,az 5ös meg a Mesternél van..Nna!
SB csekk,ezt tudta előre retro,ahogy azt is,hogy akár 1200öt is megad majd hal,akinek erről még papírja sincsen.
A river 9 pedig..óó,az a kilences..mint a lottó5ös,annyira szuper!!!!....hogyhogy miért???
A lyuksor betömetlen maradt,a pár kettő párrá erősödött,AA nem lehet,A9 meg így pláne nem!Háhh!
Milyen bubi pár?vagy 66?nemá..innen látszik,hogy tényleg nem is tudtok pókerezni!
A JJ vagy 66 se nem AK,se nem AA,és nem is valami sz@r,márpedig ez a ríd megvolt a mesternek már flop előtt!!
Ezért a 3300as hívást vidáman tartotta az én egykori sulis példaképem,és bár nem AK,hanem valami szär volt nála,a ríd így is kellően jó volt,és csodálatos képességekről tesz tanubizonyságot.

Mandras
2012. jún. 26. 23:26

redner28 ritkán szól, de akkor jól beszél
+1

Galambos Tarzan
2012. jún. 27. 0:45

Nyitni kell a kreatív játék felé, ugyanígy játszottam volna.

fri
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. jún. 27. 1:42

Nyitni kell a kreatív játék felé, ugyanígy játszottam volna.

Sztem flop ai, rengeteg gyengebb callolhat.

sandros
Válasz fri kommentjére
2012. jún. 27. 3:30

Sztem flop ai, rengeteg gyengebb callolhat.

na ez az óriási :)) :))

Élő ügyfélszolgálat