Azoktól kérdezném, akiknek spin a főprofiljuk, hogy 5 dolláros tétre milyen bankrollt javasoltok? Nagyobb mintán hány BI volt a legnagyobb dánszvingetek?
Sziasztok!
Ismertek olyat akitől lehet pár órát venni? Illetve a kiadott külföldi videók mennyire hasznosak? Magyar fordítást vállalna e valaki vagy megoldható e egyáltalán. Köszi
Azoktól kérdezném, akiknek spin a főprofiljuk, hogy 5 dolláros tétre milyen bankrollt javasoltok? Nagyobb mintán hány BI volt a legnagyobb dánszvingetek?
véget ért a milliós 5$-os spingo :(
mekkora minta számít hosszútávúnak és mekkora ROI hozható pl. $7-ig
véget ért a milliós 5$-os spingo :(
mekkora minta számít hosszútávúnak és mekkora ROI hozható pl. $7-ig
Mire ezt észrevettem, sikerült regelni 2db 7$-ra és végre beadott egy 25-öst :D
Be lett húzva.
A kérdésre reagálva egyébként van erről egy jó kis topic a kettőpluszkettőn.
Ki hány asztalon tolja ezt a szart? :D
2-3 asztalon elég könnyű :rolleyes:
Annak ellenére, hogy cash-en simán ment régen a 18+ asztal is, meg ZOOM-on a 4+, valamiért ezt a játékot képtelen vagyok 2-3 asztal fölé vinni.
Egyszerűen túl sokat számít nekem, hogy "jelen" legyek az asztalnál, mert a kisebb (1-3-5-7 $) téteken annyira bődületes dolgokat csinálnak, hogy kvázi minden parti információértékkel bír.
A bot-os topikban valaki írta, hogy ez a max 25BB-s tili-toli tuti haláltra van ítélve a segédsoftware-ek miatt.
Ti hogy gondoljátok?
(+1 észrevétel: szerintem a profit jelentős része nem is a nagy szorzókból adódik, hanem a 2-4X-eseken.
Valami mágus ezzel kapcsolatban mire jutott? )
most komolyan, ebben a spinandgo-ba mi olyan jó? 75%-ban csak a nevezédi dijad duplájáért játszhatsz 2 ember ellen. 10%-ban 4-szeres lesz a díjalap. ezt a spinandgo-t lehet nyereségesen játszani nagy minta alapján, vagy csak fun az egész és lottó?