Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

Netrol
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 20. 14:51

Azoktól kérdezném, akiknek spin a főprofiljuk, hogy 5 dolláros tétre milyen bankrollt javasoltok? Nagyobb mintán hány BI volt a legnagyobb dánszvingetek?

A "Dánswing" egy kreált kifejezés arra a statisztikára, ami egy meredeken felfelé ívelő kb 2000-2500 BI pluszos grafikont ábrázol! :D

Tehát a Dánswinghez nem kell nagy bankroll! :)

trixilw
Válasz pgeri kommentjére
2015. máj. 20. 15:55

Sziasztok!

Ismertek olyat akitől lehet pár órát venni? Illetve a kiadott külföldi videók mennyire hasznosak? Magyar fordítást vállalna e valaki vagy megoldható e egyáltalán. Köszi

több magyar backing csoport is tárt karokkal vár, bioropot powa!

shiningKKingdom
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. máj. 20. 16:38

Azoktól kérdezném, akiknek spin a főprofiljuk, hogy 5 dolláros tétre milyen bankrollt javasoltok? Nagyobb mintán hány BI volt a legnagyobb dánszvingetek?

Ha nem vagy agyhalott, akkor végtelen bankrollt javasolnék, flipet csak szökő évente lehet húzni. Ha csak random kattintgatsz, akkor 10-12 BI, és valószínű már 4-5 után bepörget egy 100x-os szorzót, amit be is húzol, ha csak hátulról teszed be. Ha elbizonytalanodnál játék közben, a 4x/instacall a nyerő line any2-val. Swing nagyságáról nem tudok írni, mert még mindig tart :)

qweewq
Válasz szoby kommentjére
2015. máj. 25. 21:47

véget ért a milliós 5$-os spingo :(

mekkora minta számít hosszútávúnak és mekkora ROI hozható pl. $7-ig

Flush67
Válasz qweewq kommentjére
2015. máj. 26. 13:14

véget ért a milliós 5$-os spingo :(

mekkora minta számít hosszútávúnak és mekkora ROI hozható pl. $7-ig

Mire ezt észrevettem, sikerült regelni 2db 7$-ra és végre beadott egy 25-öst :D
Be lett húzva.

A kérdésre reagálva egyébként van erről egy jó kis topic a kettőpluszkettőn.

qweewq
Válasz Flush67 kommentjére
2015. máj. 27. 19:00

Mire ezt észrevettem, sikerült regelni 2db 7$-ra és végre beadott egy 25-öst :D
Be lett húzva.

A kérdésre reagálva egyébként van erről egy jó kis topic a kettőpluszkettőn.

Jobban örültem volna, ha egy linket dobsz vagy pár számot beírsz... :(

Wild500
Válasz szoby kommentjére
2015. máj. 31. 10:10

Ki hány asztalon tolja ezt a szart? :D

RumiKA
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 7. 15:39

2-3 asztalon elég könnyű :rolleyes:

Flush67
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 11. 14:12

Annak ellenére, hogy cash-en simán ment régen a 18+ asztal is, meg ZOOM-on a 4+, valamiért ezt a játékot képtelen vagyok 2-3 asztal fölé vinni.
Egyszerűen túl sokat számít nekem, hogy "jelen" legyek az asztalnál, mert a kisebb (1-3-5-7 $) téteken annyira bődületes dolgokat csinálnak, hogy kvázi minden parti információértékkel bír.

A bot-os topikban valaki írta, hogy ez a max 25BB-s tili-toli tuti haláltra van ítélve a segédsoftware-ek miatt.
Ti hogy gondoljátok?

(+1 észrevétel: szerintem a profit jelentős része nem is a nagy szorzókból adódik, hanem a 2-4X-eseken.
Valami mágus ezzel kapcsolatban mire jutott? )

tonymontana19
Válasz Flush67 kommentjére
2015. jún. 13. 15:37

most komolyan, ebben a spinandgo-ba mi olyan jó? 75%-ban csak a nevezédi dijad duplájáért játszhatsz 2 ember ellen. 10%-ban 4-szeres lesz a díjalap. ezt a spinandgo-t lehet nyereségesen játszani nagy minta alapján, vagy csak fun az egész és lottó?

Élő ügyfélszolgálat