Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

OldRknight
Válasz tonymontana19 kommentjére
2015. jún. 13. 16:37

most komolyan, ebben a spinandgo-ba mi olyan jó? 75%-ban csak a nevezédi dijad duplájáért játszhatsz 2 ember ellen. 10%-ban 4-szeres lesz a díjalap. ezt a spinandgo-t lehet nyereségesen játszani nagy minta alapján, vagy csak fun az egész és lottó?

Állítólag brutál nyereséges.

SajtiEgon
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 13. 16:40

Feltételezem, ipari mennyiség mellett...

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 13. 17:37

mindenki számolja ki magának :)

Masters800
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 13. 17:41

A hyhu regulárok közül sokan áttértek már spin&go-ra,tehát nekik megéri.

Fiatal
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 13. 19:18

A legtöbb staking csoport is képez spinre játékosokat és több mtt és 6max hyperes reget/ismertebb játékos átállt rá.Gondolom a nagyon gyenge mezőny miatt.Plusz mostanában olvastam, hogy csinál is egy srác challenget belőle, hogy bebizonyítsa, hogy verhető a 60- as mezőny is.

in_Moyes_we_trust
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 15. 19:39

Hali!

hm2-ben, hogyan tudom előhívni a spin grafot :) - esetleg statokat.. :) -

köszönöm! gl!

Masters800
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 15. 20:03

Szerintem a hm2 rosszul menti a spin&go grafot és statokat a pt4 viszont külön kezeli a spin&go-t, alkalmas rá.

Flush67
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 23. 13:43

Felmerült bennem egy-két kérdés amire elsősorban a játéktípust keményen grindoló fórumtársaktól várok választ.

Mennyiben szoktatok eltérni a Nash-skáláktól a különböző vérmérsékletű ellenfelek esetében?
(Jómagam a 3$-os mezőnyben eddig csak kevés kompetens játékossal találkoztam, de ez most legyen irreleváns, mivel ezen a limiten közel sem GTO megy)

Mivel szeretném erősíteni a push/fold játékomat, ezért elkezdtem HRC-ben szimulálni gyakran előforduló szituációkat.
Viszont rögtön az elején akadt egy bökkenő.

Adott kétféle szituáció. Az elsőben SB-nek, a másodikban BB-nek van 2-szer akkora stackje mint a másiknak (pontosabban: 8 és 16BB illetve fordítva)

A kifizetés ugye adott, az első visz mindent.
Miért adja mégis a HRC azt az eredményt, hogy ugyanazzal a range-dzsel kell pusholni és callozni mindkét esetben?

SajtiEgon
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 23. 14:49

Gondolom azért mert nincs ICM hatás? :)

CsabiST
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 24. 20:44

Mennyire van különbség 1$ és 3 $ tét közt?
Mikor érdemes játszani? Itt napszakra gondolok. 18-22 ig gyengébb inkább a mezőny a több hobbista miatt úgy vettem észre.

Élő ügyfélszolgálat