Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

castor11
Válasz CsabiST kommentjére
2015. jún. 24. 23:28

Mennyire van különbség 1$ és 3 $ tét közt?
Mikor érdemes játszani? Itt napszakra gondolok. 18-22 ig gyengébb inkább a mezőny a több hobbista miatt úgy vettem észre.

Ha tényleg 1$ és 3$-ra gondoltál, akkor szerinetm teljesen mindegy, hogy mikor ülsz be játszani, mert ugyanolyan tudású játékosokkal fogsz játszani. 15 és 30 között már kicsit árnyaltabb lehet a kép.

ferkocse
Válasz CsabiST kommentjére
2015. jún. 25. 18:49

Mennyire van különbség 1$ és 3 $ tét közt?
Mikor érdemes játszani? Itt napszakra gondolok. 18-22 ig gyengébb inkább a mezőny a több hobbista miatt úgy vettem észre.

nincs különbség, $1 és $3 is teljes agyhalál. elvétve van gondolkodó játékos.
gondolom hétvége este felé lehet itt is a leggyengébb a mezőny, de szerintem ezeken a
limiteken bármikor nyerő leszel, annyira 'hobbi játék' megy.
végül is spin&go-ban minden limiten bőven van fish...
akárcsak hyper hu sng-ben.

ha megvan a rollod a váltáshoz, ne agyalj sokat ;) mintha mi sem történt volna, pipáld
be a 3 dolcsit és ugyanúgy nyerő leszel, mint 1 dolláron..

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. jún. 25. 18:59

vagy ugyanúgy bukó :) Azért itt a fishek is elég aggrók, hogy nekünk is gondolkodni kelljen. Bár egy ante jól jönne.

mtbpoker
Válasz szoby kommentjére
2015. júl. 28. 22:59

Tàblagépről jàtszok és mindig kidob mikor beregelek egy spin & go-ra,mire visszalépek legtöbbször egy jàtékos dézsmàlja a vakokat...hasonló probléma màsnàl is van,volt? Supportnak írjak vagy csak egyszerüen ne tàblagépről pötyögjek... :)
Thx

rockett
Válasz mtbpoker kommentjére
2015. júl. 29. 0:05

Tàblagépről jàtszok és mindig kidob mikor beregelek egy spin & go-ra,mire visszalépek legtöbbször egy jàtékos dézsmàlja a vakokat...hasonló probléma màsnàl is van,volt? Supportnak írjak vagy csak egyszerüen ne tàblagépről pötyögjek... :)
Thx

nekem nem volt ilyen gondom mikor próbáltam.

pgeri
Válasz szoby kommentjére
2015. okt. 5. 15:18

Hello! Van még csoport akikhez lehetlne csatlakozni spinbe?

pgeri
Válasz pgeri kommentjére
2015. okt. 6. 7:15

A ket nagy csoport fogad meg? Lekerultek főoladalról azért kérdem! Voltak itt anno akik mondták, hogy van egy jobb deal! Vagy ezzel a spinwiz offal vege a csoportoknak?

sawwee
Válasz pgeri kommentjére
2015. okt. 6. 8:09

A PPB biztosan fogad játékosokat, a spinwiz vége nem jelent különösebb problémát.

Lordtebeli
Válasz pgeri kommentjére
2015. okt. 6. 9:35

A ket nagy csoport fogad meg? Lekerultek főoladalról azért kérdem! Voltak itt anno akik mondták, hogy van egy jobb deal! Vagy ezzel a spinwiz offal vege a csoportoknak?

én azért még mind a kettőt látom. tehát valószínűleg mind a 2 csoport fogad játékosokat.

pgeri
Válasz Lordtebeli kommentjére
2015. okt. 6. 10:04

Igaz csak jobban kellett vna figyelnem. Koszonom szepen!

Élő ügyfélszolgálat