Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

BrenDoN
Válasz Va kommentjére
2015. dec. 14. 15:04

Kinek milyen ROI jött itt, és milyen téten? Nekem 10.1, de nagyon kicsi a lejátszott mennyiség (pár százas csak).

Akkor a ROI az utolsó, amit érdemes nézni. Ha lement 1-2k, akkor félszemmel érdemes egy pillantást vetni majd a chev/game-re.

Brader
Válasz szoby kommentjére
2015. dec. 14. 15:11

még nincs mintám mert nem kaptam jackpotot... csak 30párK gamem van, de bukok mint a pics@

Va
Válasz BrenDoN kommentjére
2015. dec. 14. 18:27

Akkor a ROI az utolsó, amit érdemes nézni. Ha lement 1-2k, akkor félszemmel érdemes egy pillantást vetni majd a chev/game-re.

Köszi a választ. A ROI-val csak az lenne a célom, hogy lássam, hogy megéri-e belevágni egyáltalán. Mi az az elérhető szint (a későbbiekben, amire majd azt mondom, hogy na ez már okés).

HM2-ben hol találom a chev/game-et? Ez a luck adjusted winnings lenne?

BrenDoN
Válasz Va kommentjére
2015. dec. 14. 18:39

Köszi a választ. A ROI-val csak az lenne a célom, hogy lássam, hogy megéri-e belevágni egyáltalán. Mi az az elérhető szint (a későbbiekben, amire majd azt mondom, hogy na ez már okés).

HM2-ben hol találom a chev/game-et? Ez a luck adjusted winnings lenne?

ROI-ból lehet, hogy sose fogod tudni levonni a következtetést, hogy érdemes-e tolni, annyira hatalmas nagy minta kell. ChipEV-ből tudsz elméleti ROI-t számolni, még csak nem is EV roit, mert amit a PT mutat, azt befolyásolja a díjeloszlás.

trixilw
Válasz szoby kommentjére
2015. dec. 14. 18:43

amúgy egy nagy gambling de van benne lóvé

BrenDoN
Válasz szoby kommentjére
2015. dec. 14. 18:48

Jaja luck adjusted lesz, azt pedig elosztod a lejátszott játékszámmal.

BrenDoN
Válasz trixilw kommentjére
2015. dec. 14. 19:15

amúgy egy nagy gambling de van benne lóvé

Ja, valakinél csak kiköt a pénzünk.. Ha másnem PS-nél :D

trixilw
Válasz BrenDoN kommentjére
2015. dec. 14. 19:34

Ja, valakinél csak kiköt a pénzünk.. Ha másnem PS-nél :D

Az első betű jó a rövidítésből. Utána kell még egy olyan és még egy mássalhangzó

mdanny
Válasz szoby kommentjére
2015. dec. 14. 20:43

Jaja,jó rabszolga termeljen szépen a szövetkezetnek,meg a gazdájának is.
Kenyér meg víz meg ebből is jut,vagy ha mégsem max. marad egy kis tartozásod :D

Csoszogi33
Válasz mdanny kommentjére
2015. dec. 14. 21:37

Az első betű jó a rövidítésből. Utána kell még egy olyan és még egy mássalhangzó

Jaja,jó rabszolga termeljen szépen a szövetkezetnek,meg a gazdájának is.
Kenyér meg víz meg ebből is jut,vagy ha mégsem max. marad egy kis tartozásod :D

Nem értem egyes emberek miért kötnek ki folyton a "rabszolgatartó" PPB-nél... Gondoljátok már bele, ha nekünk nem érné meg, akkor miért játszanánk náluk? Pénzre megy ez az egész, én speciel a többszörösét keresem annak mint amit kerestem magánzóként. És nem ismerek egy olyan játékost se, aki azért ment volna el mert előtte egyedül jobban keresett volna.

Élő ügyfélszolgálat