Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Pokerstars Spin n' Go

RegGeri
Válasz pgeri kommentjére
2015. nov. 19. 20:02

Sziasztok! Milyen bankroll management-et ajánlotok egy rekreációs játékosnak Spin n' Go-ra, a legalacsonyabb téteken 50Bi elég lehet?

rockett
Válasz RegGeri kommentjére
2015. nov. 19. 20:22

Sziasztok! Milyen bankroll management-et ajánlotok egy rekreációs játékosnak Spin n' Go-ra, a legalacsonyabb téteken 50Bi elég lehet?

1-2 délutánra elég... :D Nem értek hozzá, csak hallgatom milyen swingekkel dolgoznak mások... :)

RegGeri
Válasz rockett kommentjére
2015. nov. 19. 20:28

1-2 délutánra elég... :D Nem értek hozzá, csak hallgatom milyen swingekkel dolgoznak mások... :)

Olyat már én is olvastam, hogy nagyon lazán becsúszik egy-egy 10-es bukó széria. Lehet, hogy akkor inkább 100+ Bi lesz a tuti.

fszt2
Válasz szoby kommentjére
2015. nov. 19. 20:55

nem értek hozzá de délután unatkozok azt elég !

7$.ig vagy alatta 50bi simán elég,
de csak hallgatok...:))

Fiatal
2015. nov. 20. 0:56

Helló! Én lepörgettem fél dolcsisból pár ezret 3-4 asztalon és a legnagyobb bukó 8buyin volt.De itt tényleg gyenge a mezőny, de feljebb nyílván jóval nagyobbak a swingek.

RegGeri
Válasz Fiatal kommentjére
2015. nov. 20. 9:14

Helló! Én lepörgettem fél dolcsisból pár ezret 3-4 asztalon és a legnagyobb bukó 8buyin volt.De itt tényleg gyenge a mezőny, de feljebb nyílván jóval nagyobbak a swingek.

Köszönöm a választ! Még nem döntöttem el, hogy belevágok, vagy sem. Egyelőre vegyes érzéseim vannak a Spin-nel kapcsolatban, hol pókernek, hol rulettnek látom.

Fiatal
Válasz szoby kommentjére
2015. nov. 20. 17:29

Ha jól tudom azért is könnyebb csoportban játszani, mert, ha valaki behúz valami nagyot akkor mindenki részesül belőle valamilyen arányban, ezzel is javítva a durva swingeket.

Brader
Válasz szoby kommentjére
2015. nov. 21. 1:37

Ha beállok egy csoportba könnyebb lesz ez a játék??? úúúúúúúú, nekem eddig ezt miért nem mondta senki???

illese
2015. dec. 7. 10:02

Köszönöm a választ! Még nem döntöttem el, hogy belevágok, vagy sem. Egyelőre vegyes érzéseim vannak a Spin-nel kapcsolatban, hol pókernek, hol rulettnek látom.

Mulattságnak nem rossz és alacsony téten egészen mesebeli agyhalottak vannak. Melléklem az elmúlt 1700 grafikont. Ha megnézed, chip-ev ben nagyon kicsik a swingek mert tényleg gyagyák tehát többnyire elől vagy amikor beteszed. (a standard játékterv hogy addig terrorizálod az ukrán kollégát amíg egyszer egy rossz pillanatban áll a sarkára...). A chip-evs down-oknak a nagy része is inkább az volt hogy fáradtan ültem le.
Buy-in ben viszont simán benne van egy 20 BI mert ha elkapsz egy sorozatot amikor csak 2* szorzót ad, akkor hiába 15% a chip ROId veszteni fogsz.
3 dolláron keveset játszottam, ott is rettenetes a mezőny de már egy kicsit kevésbé passzívak szóval ott lehet már nagyobb lesz a chip variancia is, mert be kell időnként tenni egy K7-el.

Va
Válasz szoby kommentjére
2015. dec. 14. 14:46

Kinek milyen ROI jött itt, és milyen téten? Nekem 10.1, de nagyon kicsi a lejátszott mennyiség (pár százas csak).

Élő ügyfélszolgálat