Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G Elméletek

zoltanh
Válasz jokeweb kommentjére
2010. dec. 30. 15:32

Nagyon nagy bajban vagyok!!!
Már 25BI downswing-en vagyok és még nincs vége 5euros 9/turbo SNG-t játszok 1500 játék után.
Voltak már kisebb visszaesések 5-10BI de ez már nekem sok.Akármit csinálok vagy lemákolnak a fish-ek vagy nagyon belerohanok egy prémiumba.:(
Szerintetek mit csináljak, ne játszak egy darabig? 25%-os ROI-m volt.

25% rio hosszútávon tarthatatlan! Most áll helyre a világ rendje! Ebbe törődj bele!
Ajánlom sc-n szűrjél rá a turbo 9max sng-ra és nézd meg, hogy a prok milyen roi-t hoznak hosszútávon.

szigma
2010. dec. 30. 16:13

Nagyon nagy bajban vagyok!!!
Már 25BI downswing-en vagyok és még nincs vége 5euros 9/turbo SNG-t játszok 1500 játék után.
Voltak már kisebb visszaesések 5-10BI de ez már nekem sok.Akármit csinálok vagy lemákolnak a fish-ek vagy nagyon belerohanok egy prémiumba.:(
Szerintetek mit csináljak, ne játszak egy darabig? 25%-os ROI-m volt.

1. Nem írtad mekkora limit
2. Limit ismerete nélkül is 25% ROI-ban bőven volt szerencse is, 10% ROI már jónak számít, most áll be a "rend"
3. 100 BI bankroll javasolt az SNG-hez, ebből látszik, hogy 25BI-nél nagyobb ingadozások is lehetnek.

tylerhungary
Válasz szigma kommentjére
2010. dec. 30. 16:23

1. Nem írtad mekkora limit
2. Limit ismerete nélkül is 25% ROI-ban bőven volt szerencse is, 10% ROI már jónak számít, most áll be a "rend"
3. 100 BI bankroll javasolt az SNG-hez, ebből látszik, hogy 25BI-nél nagyobb ingadozások is lehetnek.

5euros limit,irta

1500 játék nem nagy minta,kár következtetést levonni belöle
olyan 5000+ után lehet mintának nevezni,de egyesek szerint még az is kevés...

jokeweb
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. dec. 30. 16:38

Aki mikro vagy közepes limiten játszik 9-10 /turbo SNG-t érdekelnek kinek mekkora downswing-je volt.

jabyga
2010. dec. 30. 18:01

Mindig betartod az ICM-et?

Nem. Elején nagyon feszes vagyok. Buborékban pedig ellenfélfüggő. Van aki ellen nagyon lazán, van aki ellen sokat dobok. Az ICM nekem a határeset szitukban segít.

jabyga
Válasz jabyga kommentjére
2010. dec. 30. 18:05

25BI-s ingadozás az semmi. Ez mindennapos is lehet akár. 25%ROI pedig nagyon durva. Hosszútávon azt mondják 5% a reális.

jabyga
Válasz tsatsee kommentjére
2010. dec. 30. 18:06

Az érdekelne, hogy privátban meg tudod írni, hogy melyik videósorozatot nézted meg?

Üdv
Csaba

Nem tudok pm-et küldeni, mert még nincs elég hsz-ed. Dobj egy mailcímet.

tsatsee
2010. dec. 30. 18:14

piroth.csaba kukac citromail pont hu

Köszi előre is.

jokeweb
2010. dec. 30. 18:18

Nem tudok pm-et küldeni, mert még nincs elég hsz-ed. Dobj egy mailcímet.

Nekem is elküldenéd, ha nem gond. jokeweb@freemail.hu
Köszi!

tylerhungary
2010. dec. 30. 18:22

25bi swing siman benne van...
(ha konkurens oldalon frici blogjat olvasod,rajössz h akár 100 is szélsöséges esetekben)

nekem (igaz sh-n) napi 10-15 bi volt fel és le...

Élő ügyfélszolgálat