Nem rég kezdtem el 9fős turbókat játszani.első 600 játék után jött egy 50 bi-es downswing.(2$)60-80 db-ot játszok naponta,5-20 bi ingadozás szinte mindennapos.
Érdekelne kinek mi a véleménye:
SNG 9fő turbó 5Eurós limit, korai szakasz.
AK lappal emelsz standard (3BB) , korai pozícióból, utánad valaki rátolja All-in
ketten maradtok, mindenki eldobja call vagy fold???
Érdekelne kinek mi a véleménye:
SNG 9fő turbó 5Eurós limit, korai szakasz.
AK lappal emelsz standard (3BB) , korai pozícióból, utánad valaki rátolja All-in
ketten maradtok, mindenki eldobja call vagy fold???
Szerintem sima fold. Lesznek még jobb lehetőségek is. A call eléggé -EV.
Ajánlom Moshman könyvét, ott el van magyarázva, hogy miért dobás.
a fold nem egy rossz opció azt figyelembe véve hogy a megtakarított többet ér mint a megnyert de a turbó miatt gondolkodtató a call is mivel a későbbi szakaszban sokkal rosszabb esélyek mellett is tolnod kel a stacked a kupacba.én ilyen esetekben arra szoktam támaszkodni hogy megjelölöm ezeket a handeket mikor mások játsszák és megnézem később mivel tolják az adott limiten/adott vak szinten a játékosok és ha többségben gyér a mutatás bepakolom AK ra.de magasabb limiten inkább fold.
Fold:)
a fold nem egy rossz opció azt figyelembe véve hogy a megtakarított többet ér mint a megnyert de a turbó miatt gondolkodtató a call is mivel a későbbi szakaszban sokkal rosszabb esélyek mellett is tolnod kel a stacked a kupacba.én ilyen esetekben arra szoktam támaszkodni hogy megjelölöm ezeket a handeket mikor mások játsszák és megnézem később mivel tolják az adott limiten/adott vak szinten a játékosok és ha többségben gyér a mutatás bepakolom AK ra.de magasabb limiten inkább fold.
fold, ilyen turbós és mikró SNG-ken az lesz a király aki majd a push-or-fold szakaszt jobban nyomja... hosszútávon
SnG Madness
Csak jeleznem, hogy most hetvegen fut a fenti promo Full Tilt-en. Aki tudja, toljon sokat, nem is a Madness dijak miatt, hanem mert rengeteg fish van az asztaloknal ;)
Tudna nekem valaki ajánlani valami jó oldalt ahol SnG stratégiákat találok? esetleg olyan könyvet ami ezzel foglalkozik?