Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G Elméletek

L.T.
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. dec. 30. 19:42

Nem rég kezdtem el 9fős turbókat játszani.első 600 játék után jött egy 50 bi-es downswing.(2$)60-80 db-ot játszok naponta,5-20 bi ingadozás szinte mindennapos.

jokeweb
Válasz L.T. kommentjére
2011. jan. 7. 18:45

Érdekelne kinek mi a véleménye:

SNG 9fő turbó 5Eurós limit, korai szakasz.

AK lappal emelsz standard (3BB) , korai pozícióból, utánad valaki rátolja All-in
ketten maradtok, mindenki eldobja call vagy fold???

Talheimer
Válasz jokeweb kommentjére
2011. jan. 7. 19:34

Érdekelne kinek mi a véleménye:

SNG 9fő turbó 5Eurós limit, korai szakasz.

AK lappal emelsz standard (3BB) , korai pozícióból, utánad valaki rátolja All-in
ketten maradtok, mindenki eldobja call vagy fold???

5EUR + turbó => call

tsatsee
Válasz Talheimer kommentjére
2011. jan. 7. 19:39

Szerintem sima fold. Lesznek még jobb lehetőségek is. A call eléggé -EV.

Ajánlom Moshman könyvét, ott el van magyarázva, hogy miért dobás.

Johnny Diablo
Válasz tsatsee kommentjére
2011. jan. 7. 19:53

a fold nem egy rossz opció azt figyelembe véve hogy a megtakarított többet ér mint a megnyert de a turbó miatt gondolkodtató a call is mivel a későbbi szakaszban sokkal rosszabb esélyek mellett is tolnod kel a stacked a kupacba.én ilyen esetekben arra szoktam támaszkodni hogy megjelölöm ezeket a handeket mikor mások játsszák és megnézem később mivel tolják az adott limiten/adott vak szinten a játékosok és ha többségben gyér a mutatás bepakolom AK ra.de magasabb limiten inkább fold.

dodi89
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 7. 20:07

Fold:)

jokeweb
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. jan. 7. 20:25

a fold nem egy rossz opció azt figyelembe véve hogy a megtakarított többet ér mint a megnyert de a turbó miatt gondolkodtató a call is mivel a későbbi szakaszban sokkal rosszabb esélyek mellett is tolnod kel a stacked a kupacba.én ilyen esetekben arra szoktam támaszkodni hogy megjelölöm ezeket a handeket mikor mások játsszák és megnézem később mivel tolják az adott limiten/adott vak szinten a játékosok és ha többségben gyér a mutatás bepakolom AK ra.de magasabb limiten inkább fold.

Szerintem ez a jó válasz!:)
Én többségben fold , de ha van egy kis infóm(HUD) a játékosról akkor az alapján döntök.

daPEPEhu
2011. jan. 7. 23:49

fold, ilyen turbós és mikró SNG-ken az lesz a király aki majd a push-or-fold szakaszt jobban nyomja... hosszútávon

urbanpoet303
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. jan. 8. 3:08

SnG Madness

Csak jeleznem, hogy most hetvegen fut a fenti promo Full Tilt-en. Aki tudja, toljon sokat, nem is a Madness dijak miatt, hanem mert rengeteg fish van az asztaloknal ;)

fradi89
2011. jan. 12. 15:31

Tudna nekem valaki ajánlani valami jó oldalt ahol SnG stratégiákat találok? esetleg olyan könyvet ami ezzel foglalkozik?

Élő ügyfélszolgálat