Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

balage78
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 12. 22:07
balage78
Válasz jabyga kommentjére
2011. jan. 12. 22:14

weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Ez meg mi a f*sz? Az ellen 10+ asztalozó 11/9-et jatszó feszes reg. Én sem pusholtam túl lazán, előző handben kiejtetettem egy embert, azért lettem cl. Akkor meg mi a bréért callolt ez a megveszekedett? Vagy missclick? mondjátok, hogy missclick...

??? Nem ő callolt, hanem te.
Ez elég standard, mivel icm szerint te sok mindennel emelhetsz, viszont nem adhatsz meg csak kb top3%al, mert van egy shorty.
Ezt vedd elismerésnek a részéről, tudta hogy jó játékos vagy, és ezért 97% dobni fogsz, és ha mégis eltévedsz egy ajvel, akkor meg flip ;-)

tylerhungary
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 12. 22:21

??? Nem ő callolt, hanem te.
Ez elég standard, mivel icm szerint te sok mindennel emelhetsz, viszont nem adhatsz meg csak kb top3%al, mert van egy shorty.
Ezt vedd elismerésnek a részéről, tudta hogy jó játékos vagy, és ezért 97% dobni fogsz, és ha mégis eltévedsz egy ajvel, akkor meg flip ;-)

sztem is jól csinálta,te any2 emelhetsz (bár inkább közepes lapokkal a köztetek lévö shorty miatt) viszont nem fogsz callolni csak nagyon feszesen...

itt ugye jó a push?
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament

ellenfél az asztal hala,már elözö körben is ráshoveolttam overpárral,ezért úgy gondoltam sok rosszabbal adja...

van itt valaki aki 6max sng-t játszik?

thomas0318
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jan. 12. 23:03

sztem is jól csinálta,te any2 emelhetsz (bár inkább közepes lapokkal a köztetek lévö shorty miatt) viszont nem fogsz callolni csak nagyon feszesen...

itt ugye jó a push?

ellenfél az asztal hala,már elözö körben is ráshoveolttam overpárral,ezért úgy gondoltam sok rosszabbal adja...

van itt valaki aki 6max sng-t játszik?

Itt korai még a push, de dobni se lehet... ez nálam is tönkremenős, de én úgy játszottam volna, hogy flop call, turn bet (allin szvsz)... de az ilyen fish úgyse dob.. 2nd párral végigjön, és powered by rng... ugye

jabyga
2011. jan. 12. 23:04

Így egy kis idő elteltével ja, elég standardnak tűnik. Csak akkor nagyon sziven ütött, kb azért mert AA volt. Tipikus fish "move":D

jabyga
2011. jan. 12. 23:08

itt ugye jó a push?

Én ezt itt elengedtem volna fish ellen.rengeteg lappal limpelhetett amivel már most jobb nálunk, és szerintem itt még nem vagyunk rászorulva a push-ra.

thomas0318
Válasz balage78 kommentjére
2011. jan. 12. 23:10

itt nyilván szettje lesz...
Hero (QQ - Middle Position) wins - a pair of queens wins over ace king high - submitted 01-12-2011 - 14:35 pm - Poker Hand Replays

első hand, utcáról utcára
Hero (24 - UTG) - Hand Import - - submitted 01-12-2011 - 15:04 pm - Poker Hand Replays

2. Nice run sir!! :) tetszett! Gondolom neked is! ;) Azt hittem egy csodás multiway elvérző AA lesz, de szépen kivágta magát!

thomas0318
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. jan. 12. 23:18

Ez csak ez érdekesség kedvéért, mivel első leosztásban esett.. ;)

weaktight | Hand

(riveren félpot vagy 1/3 pot bet kellene! ... )

tsatsee
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. jan. 12. 23:46

Sziasztok.

Lehet, hogy nem jó helyre írok....de tud valaki ajánlani 9 fős turbó-ra coachot.

Vagy kit kéne keresnem...hol?

Ha van ötlete valakinek....akkor az kérem írjon a piroth pont csaba kukac citromail pont hu címre.

Köszönöm előre is.

dodi89
Válasz tsatsee kommentjére
2011. jan. 13. 0:01

Csak magyar érdekel, vagy angol is jó?

Élő ügyfélszolgálat