itt nyilván szettje lesz...
Hero (QQ - Middle Position) wins - a pair of queens wins over ace king high - submitted 01-12-2011 - 14:35 pm - Poker Hand Replays
első hand, utcáról utcára
Hero (24 - UTG) - Hand Import - - submitted 01-12-2011 - 15:04 pm - Poker Hand Replays
weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament
Ez meg mi a f*sz? Az ellen 10+ asztalozó 11/9-et jatszó feszes reg. Én sem pusholtam túl lazán, előző handben kiejtetettem egy embert, azért lettem cl. Akkor meg mi a bréért callolt ez a megveszekedett? Vagy missclick? mondjátok, hogy missclick...
??? Nem ő callolt, hanem te.
Ez elég standard, mivel icm szerint te sok mindennel emelhetsz, viszont nem adhatsz meg csak kb top3%al, mert van egy shorty.
Ezt vedd elismerésnek a részéről, tudta hogy jó játékos vagy, és ezért 97% dobni fogsz, és ha mégis eltévedsz egy ajvel, akkor meg flip ;-)
sztem is jól csinálta,te any2 emelhetsz (bár inkább közepes lapokkal a köztetek lévö shorty miatt) viszont nem fogsz callolni csak nagyon feszesen...
itt ugye jó a push?
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
ellenfél az asztal hala,már elözö körben is ráshoveolttam overpárral,ezért úgy gondoltam sok rosszabbal adja...
van itt valaki aki 6max sng-t játszik?
Így egy kis idő elteltével ja, elég standardnak tűnik. Csak akkor nagyon sziven ütött, kb azért mert AA volt. Tipikus fish "move":D
itt ugye jó a push?
weaktight | Hand | A6o - No Limit Holdem Tournament
itt nyilván szettje lesz...
Hero (QQ - Middle Position) wins - a pair of queens wins over ace king high - submitted 01-12-2011 - 14:35 pm - Poker Hand Replays
első hand, utcáról utcára
Hero (24 - UTG) - Hand Import - - submitted 01-12-2011 - 15:04 pm - Poker Hand Replays
Ez csak ez érdekesség kedvéért, mivel első leosztásban esett.. ;)
weaktight | Hand
(riveren félpot vagy 1/3 pot bet kellene! ... )
Sziasztok.
Lehet, hogy nem jó helyre írok....de tud valaki ajánlani 9 fős turbó-ra coachot.
Vagy kit kéne keresnem...hol?
Ha van ötlete valakinek....akkor az kérem írjon a piroth pont csaba kukac citromail pont hu címre.
Köszönöm előre is.
Csak magyar érdekel, vagy angol is jó?