Póker Fórum Archívum > Sit&Go > S&G stratégia

ray91
Válasz moroska kommentjére
2011. szept. 19. 12:09

srácok,remélem jó helyre írom a kérdésem :) szóval érdeklődnék,hogy alacsony tétes (jelenleg 1,5$) nl holdem 6max turbó sng-knál mi a legjobb taktika a győzelem felé. jelenlegi játékom arról szól,hogy a játék elején lazán de mégis óvatosan játszom. suited connectorokat játszom,Axs-okat,A10+,kis párokat,és természetesen monstereket...allint csak nutsra,vagy aközelire tolok. ahogy kiesik 1-2 ember és nőnek a vakok,egyre többet lopok buttonról,CO-ról. 3főnél pedig már a közepes erősségű handekkel is. szerintetek jó ez a játék?hosszútávon nyereséges lehet?vagy az elején esetleg csak monstereket megjátszani,s így később a lopásaimnak is nagyobb hitelessége lenne? minden kritikát,ner stratégiát örömmel fogadnék :)

bookat11
Válasz ray91 kommentjére
2011. nov. 10. 14:19

szerintem a jatekod eleg jo, csak az elejevel nem ertek egyet. Az elejen le jatszal lazzan mert megjarhatod. Az en tapasztalatom szerint a jatek eleje nem szabad egyaltan laza legyen

hgt1002
Válasz ray91 kommentjére
2011. nov. 10. 14:59

srácok,remélem jó helyre írom a kérdésem :) szóval érdeklődnék,hogy alacsony tétes (jelenleg 1,5$) nl holdem 6max turbó sng-knál mi a legjobb taktika a győzelem felé. jelenlegi játékom arról szól,hogy a játék elején lazán de mégis óvatosan játszom. suited connectorokat játszom,Axs-okat,A10+,kis párokat,és természetesen monstereket...allint csak nutsra,vagy aközelire tolok. ahogy kiesik 1-2 ember és nőnek a vakok,egyre többet lopok buttonról,CO-ról. 3főnél pedig már a közepes erősségű handekkel is. szerintetek jó ez a játék?hosszútávon nyereséges lehet?vagy az elején esetleg csak monstereket megjátszani,s így később a lopásaimnak is nagyobb hitelessége lenne? minden kritikát,ner stratégiát örömmel fogadnék :)

hát ennél kicsit (jóval) több kell, hogy valaki nyerő legyen sng-ken, ha ilyen egyszerű lenne már rég kiszáradtak volna az asztalok

k1cs1
Válasz kisrapi kommentjére
2012. jan. 2. 21:37

Véleményetek szerint hány Bi-nél érdemes limitet váltani?
UGyanaz a 100Bi mint az MTT-knél?

tsatsee
Válasz k1cs1 kommentjére
2012. jan. 2. 23:01

Véleményetek szerint hány Bi-nél érdemes limitet váltani?
UGyanaz a 100Bi mint az MTT-knél?

Én most egy 40 BI-enes Downban vagyok, remélem lassan vége. EV szerint 0-ába kéne lennem. Szóval a 100 minimum ajánlott.

cumizares
Válasz tsatsee kommentjére
2012. jan. 3. 17:31

sit n'go-roi, mennyiség

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mekkora várható roit lehet elérni 1 asztalos sit n' goknál?
Egyenlőre kis tétre gondolok 3.50-7$ 6 max turbóknál.
Ja és legalább havi mennyit kéne letolni h kijöjjön a hosszútáv?

jabyga
Válasz cumizares kommentjére
2012. jan. 3. 17:39

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mekkora várható roit lehet elérni 1 asztalos sit n' goknál?
Egyenlőre kis tétre gondolok 3.50-7$ 6 max turbóknál.
Ja és legalább havi mennyit kéne letolni h kijöjjön a hosszútáv?

Szvsz microlimiten hozható 10%, low-n olyan 5-10 között, magasabb limiteken pedig az 5% már nagyon csúcs, inkább 2-3 a reális. A hosszútávot szerintem senki nem tudja megmondani, azt, hogy egyáltalán érdemes-e foglalkoznod vele, olyan 2k-s minta alapján már meg lehet becsülni, de érdemi minta 10k fölött. Szerintem(ez szigorúan az én véleményem és sokan lehet lehurrognak) magasabb limiteken már sokkal kisebb edge-re van lehetőség, nagyon megnő a szórás. Mindenképp tableselecting szükséges, és még így is nagy szerepe van a szerencsének. Feltűnően megnőtt a regek száma az elmúlt egy évben már low limiten is, akik ugyan sok hibával dolgoznak, de az alapokkal tisztában vannak, igazi limpcaller :D fisht már alig találni.

trixilw
Válasz jabyga kommentjére
2012. jan. 3. 18:40

1000 sng nem minta, 60%-ban tudod hozni a valos roidat es 30% esely van arra hogy be es minusz 5% kozeleben jarsz. 3000 sng alatt mar 80%-ban beall a valos roi es k 27-30k sng alatt all be teljesen a roi. Illetve allna de jo esely van arra hogy ennyi jatek alatt valtozik a te jatekod valamint a mezony jateka is. Valos roinak starson szerintem mar mikron sem hozhato 10% inkabb 6. Kozepes teten asztalvalogatas nelkul orulni kell a 4-nek, nagyon jo idopontokat es asztalokat valasztva valamint rengeteg tudast oszeszedve feltornazhato 6-ra. High stakes meg nem a roirol szol. Rb-rol, mennyisegrol, note-okrol. Kemeny penzeket nyersz ott csupan azzal ha jo a hozzaallasod es nem tiltelsz minden hulyesegen.

cumizares
Válasz trixilw kommentjére
2012. jan. 3. 20:53

Köszönöm a válaszokat!

gl srácok

Kispagat
Válasz cumizares kommentjére
2012. jan. 3. 21:17

Nem tudom, hogy csak most tűnt fel nekem, vagy valami változás történt, de
9 fős turbó KO sng-k a következő szisztéma szerint alakulnak (díj+rake+bounty):

7 USD:

5.24+1.31.+0.45

15 USD:

11.28+2.82+0.9

30 USD:

22.52+5.63+1.85

60 USD:

45.12+11.28+3.6

100 USD:

75.32+18.83+5.85

Ez elég elképesztőnek soknak tűnik. Vagy nem?

Élő ügyfélszolgálat