Jó a call?
myhands.com
Meg tudja mondani valaki, meddig tart kb egy downswing ( egy asztalos sng-kat játszom ), már 800 sng óta tart, és egy kicsit unom már.
Sziasztok!
Az alábbi leosztásban fold vagy AI?
Előzmény:
1. UTG2-ből 2 BB-t emeltem 33-al ellen BU-n 23BB-t vissza emelt (A2s) SB AI-n emelt, én dobtam
2. UTG3-ból KK-al 3BB-t emeltem tudatosan, mert számítottam rá, hogy megadja, de szerencsére PRF AI-n jutottunk, JT mutatott
Amikor még 13-an voltunk versenyben:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$0.23+$0.02
Stacks:
UTG Hero (5,746)
UTG+1 Stamas1992 (7,960)
CO SKORPION49 (1,361)
BTN Koelschglas (8,841) 48/31 30,4-es 3-bet 90 leosztás alatt
SB RUKYN (2,660)
BB odinec30 (8,820)
Blinds: 100/200 Ante 25
Pre-Flop: (450, 6 players) Hero is UTG :8h: :8c:
Hero raises to 400, 2 folds, Koelschglas goes all-in 8,816, 2 folds, Hero ?
Válaszokat előre is kösz!
Ilyen aggro ellen 88 már megadás nálam.
Figyelembe véve, h 44 vakot tolt vissza egyben - bb ellen ekkor az eff. stack -, én inkább dobnám.
Figyelembe véve, h 44 vakot tolt vissza egyben - bb ellen ekkor az eff. stack -, én inkább dobnám.
Nem tudom ezeket rangeket honnan szedted, de ez nem jó így szerintem. Viszont a véleményemet tartom, short asztalon overagro ellen ilyen history után 88 megadás.
Aggrofish nem fog eldobni suited Ax lapokat, boradway lapokat, jobb SC -ket, stb. ez ellen a 88 mind elöl van. Lesz itt legalább 15% -os push range az ellen pedig a 88 hoz több, mint 50% -ot. Arról nem is beszélve, ha ezt a partit nyerjük akkor nagy stackkel mégjobban lehet terrorizálni az asztalt.
Attól függ, milyen gyorsan nőnek a vakszintek és hány fős az sng. Minél gyorsabban nőnek vakok, annál nagyobb DS lehet. És legjobb tudomásom szerint minél több a játékos, szintén annál nagyobb a DS. Pl. egy 5 vagy 6max turbón akár 2-4000 játékon keresztül is tarthat. Pl egyik 5maxos ismerősöm(jó játékos) -5%-al futott (EV) 1500 játékon keresztül. De ami az egyik legfontosabb: EV-ben tart a DS vagy tényleges nyereményben?
Meg tudja mondani valaki, meddig tart kb egy downswing ( egy asztalos sng-kat játszom ), már 800 sng óta tart, és egy kicsit unom már.
Nem tudom ezeket rangeket honnan szedted, de ez nem jó így szerintem.