Sziasztok! A Topsharkos statokat el lehet rejteni úgy mint a Sharkscopon?
igen, emailt kell írni, az oldalon kint vannak az instrukciók. de ha később regelsz a PTP forumra és megadod a nicked akkor újra aktiválva lesz.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha 180 fős sng-kat akarok játszani megfelelően nagy számban, akkor melyik oldalt, oldalakat ajáljátok? (bónusz, rb is érdekel)
A másik kérdésem, hogy milyen ROI% hozható ezeken?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha 180 fős sng-kat akarok játszani megfelelően nagy számban, akkor melyik oldalt, oldalakat ajáljátok? (bónusz, rb is érdekel)
A másik kérdésem, hogy milyen ROI% hozható ezeken?
Sziasztok!
midstakes SH sng-sok jelentkezzenek légyszi PM-ben akik szeretnének jó lehetőségekről hallani :)
Egy kis terem step sng-it szeretném ajánlani. Bátran csak Bátran :)
ui.: nem vagyok affil, mielőtt erre gondolna vki :)
Buborék játék. A BB-n ül egy short! Ez itt mindenféleképpen call? Vagy én nem értem ezt a játékot?
Mert, hogy nem tudok, az biztos. De azt hittem, hogy értem.
No Limit Texas Hold'em Hand, 100.00/200.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
Buborék játék. A BB-n ül egy short! Ez itt mindenféleképpen call? Vagy én nem értem ezt a játékot?
Azért emeltem csak ennyit, mert eddig mindig dobtak, illetve az SB amikor callolt, akkor mindig kialakult valami erős kezem, és 2.-3. párral, illetve A magassal kitartott végig. Ha visszatolja, eldobom, a shortnak megadom.
Az SB most tűnt fel először, pedig 6.600 SnG-t lenyomott már, 18% ITM-el.
Skacok, arról készült kimutatás, hogy milyen típusú sit&go-k hozzák a legjobb órabért? Klassz lenne látni egy összesítést, hogy HU, 9-18-45-180 normálok, 50-50-esek, anyámkínják, normál sebesség, turbo, superturbó, és akkor egy kimutatás, hogy melyik termel a legjobban. Ja, és kellene bele egy súlyozás, hogy amely sit&go-k heads upot igényelnek, azokból szerintem kevesebbet lehet egyszerre tolni, mert az utolsó pár embernél nagyon begyorsul, tehát pl. hiába a heads up a király, ha abból nem lehet egyszerre 20-at tolni.