Az lenne a kérdésem hogy melyik a piacon lévő legjobb sng elemző program 6 max sngkre? I wizardot már egy ideje nem használom, mivel a hrc-t sokkal pontosabbnak és komplexebbnek tartom. Pár helyen olvastam már az sng solver nevű programról is, ez mit tud amit a hrc nem, miben más?
Megkérhetnélek hogy dobj egy linket erről a progiról. A google a barátom, de most nem segített sajna.
thx
Minden sport mentálisan nagyon hasonló a pókerhez, de ettől még nem lesz minden sportoló jó pókeres... szerencsére.:))
Van abban valami egyszerre felemelő és reménytelen, mikor 12 darab 9fős turbón egyszerre 6 felé heads up, plusz mellette még pár asztal, amit a kieső helyekre nyitottam. Akkor már tudom, hogy durván jól sikerül a menet, ugyanakkor elveszek az asztalok között. :-D
Pot/odds, bubble factor számolása, mindez ilyenkor reménytelen. Oké, bubble factort már nem kell, de 3-4 főnél igen, és az is reménytelen. :-D Mentsége a dolognak, hogy magas vakok mellett 5-10 BB-kkel harcolunk, és nem nagyon van rossz push, vagy rossz call. :-D
Amúgy imádom a szemvillanás alatt történő döntések világát. Nincsenek itt másodperceink. Már 12-15 asztalnál is, ha egyszerre több asztal villog, akkor tényleg csak fél darab másodperc jut egyre. Ez alatt felmérni pozíciót, sztekkeket, ellenfél statijait, még szóba jöhető játékosok statijait, esetleg SZÁMOLNI pot/odds-t :-D, dönteni, klikkelni. Fényképszerű az egész. Ránézek az asztalra, fél másodperc alatt rögződik, ezredmásodperc alatt születik a döntés, pot/odds számolása helyett a pot arányát viszonyítom a tartáshoz %-ban, és ebből látom, hogy kb. mennyi lehet, ha a csúszkát kell használni emelésnél az bosszant, mert plusz 1 darab elvesztegetett másodperc :-D, aaah.
Nem tudom hogy ez napi 8-10 órában művelve fejleszti-e a gondolkodást, vagy inkább roncsolja. :)
Avatár kép feltöltéséhez ti hogy álltok hozzá? Iszonyú ripacs vagyok, van egy halom ötletem, de alacsonyabb téteken nem merek feltölteni, mert azt találtam ki, hogy hosszútávon statisztikailag biztos mínuszos a dolog, mert egyszerűen jobban megjegyeznek. A játékosok bizonyos százalékának van statisztika programja, ezt nem tudom megbecsülni, de még ha csak 1-2-nek nincs az asztalnál, és valamelyiket kiejtem egy bűvésztrükkel, esetleg a képet megjegyzi, míg a nicknevet hamar elfelejtené. Jó mondjuk ez rövidtávos dolog, még egy képre sem emlékszik a hobbyjátékos pár napnál tovább, a regularoknak meg úgy is van hmanager, szóval lehet mégis megéri.
Arról van valami becslés, hogy hány % használ alacsony-microtéten holdem managert?
Te mit lépsz a floppon erre az akcióra?
No Limit Texas Hold'em Hand, 50.00/100.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer
10 BB-vel tolod mint az ördög befelé, preflop allin. Már 13-15BB-től kb. ennyi a játék. Hátulról bűvészkedhetsz monsterral, ha senki nem került játékba, akkor limpelsz, vagy 2 bb körül bepruntyogsz. Az emelés mértéke meg ilyen magas vakoknál max 2,5 bb.
Rossz partit tettem be, igen ezt tudom, hogy elhibáztam. Megtaláltam a hülye gyereket akinek az egyszínű az monster.
Te mit lépsz a floppon erre az akcióra?
No Limit Texas Hold'em Hand, 50.00/100.00, ivan41 | BOOM! Hand Replayer