nemár, ez a mai legnagyob bad beated?
egyébként ha az asztal indokolja, lehet elölről is cifrázni, csak arra kell figyelni, hogy konzisztesnek kell lenni.
És ugye azt kérded, hogy mit lépek erre az akcióra, tehát gondolom a másik játékos helyébe kell magamat képzelni. Hát ha PF megadok ilyen lappal egyértelműen elárult monster ellen, akkor már beteszem flopon én is.
Egy olyan problémám akadt, amit nem igazán értek. Full Tilten játszok SNG-kat vegyesen ( 9 max rush on demand turbo ( 150-210 fő ), 9 max 90 fős turbo, ritkán 9 max 45 fős turbo ). Nagy százalékban ( 85-90 %) 3.3 $ 90 fős turbo és 4.4 $ rush on demand turbo SNG asztalokon vagyok. A gondom a következő: az öszz. ROI-im plusszos, a 4.4 $-on elfogadható eredményeket hozok ( kell még rajta csiszolni ), de a 3.3 $-on nem jutok dűlőre. Ezeken a SNG-on olyan a graf-om mint egy fish-é ( 350 db SNG). Tudom hogy ez kevés minta, a 4,4 $-os versenyeken is az elején csak kínlódtam, és ott 2-szer ennyi lejátszott versenyem van, de nem tudom, hogy én vagyok a béna, vagy ez is benne van a játékban, hogy több téten játszva teljesen más irányba induljanak a folyamatok tétekre lebontva. Azt nem akarom elhinni, hogy a kettő között akkora különbség legyen, hogy ha az egyik megy, de a másik ennyire nem. Szóval ha valaki meg tudna nyugtatni, hogy ez is csak a variancia része, azt előre is köszönöm.
Egy olyan problémám akadt, amit nem igazán értek. Full Tilten játszok SNG-kat vegyesen ( 9 max rush on demand turbo ( 150-210 fő ), 9 max 90 fős turbo, ritkán 9 max 45 fős turbo ). Nagy százalékban ( 85-90 %) 3.3 $ 90 fős turbo és 4.4 $ rush on demand turbo SNG asztalokon vagyok. A gondom a következő: az öszz. ROI-im plusszos, a 4.4 $-on elfogadható eredményeket hozok ( kell még rajta csiszolni ), de a 3.3 $-on nem jutok dűlőre. Ezeken a SNG-on olyan a graf-om mint egy fish-é ( 350 db SNG). Tudom hogy ez kevés minta, a 4,4 $-os versenyeken is az elején csak kínlódtam, és ott 2-szer ennyi lejátszott versenyem van, de nem tudom, hogy én vagyok a béna, vagy ez is benne van a játékban, hogy több téten játszva teljesen más irányba induljanak a folyamatok tétekre lebontva. Azt nem akarom elhinni, hogy a kettő között akkora különbség legyen, hogy ha az egyik megy, de a másik ennyire nem. Szóval ha valaki meg tudna nyugtatni, hogy ez is csak a variancia része, azt előre is köszönöm.
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a Pokerstars 45 fős turbo és a 180 fős turbo versenyek között milyen stratégiabeli különbségek vannak, már ha vannak egyáltalán? Ilyenekre gondolok, hogy korai szakaszban esetleg lazítani kell a range-n, betsizing stb,stb.
Előre is kösz!
Azt nem akarom elhinni, hogy a kettő között akkora különbség legyen, hogy ha az egyik megy, de a másik ennyire nem. Szóval ha valaki meg tudna nyugtatni, hogy ez is csak a variancia része, azt előre is köszönöm.
szerintem azért elég nagy különbség van a két játéktípus között, mert a 3.3-as KO verseny, ahol a bountyk miatt kifejezetten a lazább játék felé tolódik a hangsúly, míg a 4.4-es rush-on a gyors osztás miatt a feszesebb felé, ennek megfelelően kell tuningolni a játékodat.
Köszönöm a válaszokat.
mostani demandokon azért jóval több a reg mint régebben, főleg 11-24$, ott szinte alig van fish
vagyis pár hete még ilyen volt és csak este lehet tolni, akkor is alig van asztal :S
Vagizok. Van most egy 50 000-res adatbázisom versenyre (valami postgres hiba után lecseréltem az adatbázist, a többi elveszett vagy megvan, csak át kellene rakni, mittudomén), és butáskodva megnéztem a statisztikát, és 8,4bb / 100-at hozok. Ennek nagyon megörültem. :) Nem tudom mennyinek kellene lenni, de szerintem kevesebb is jónak számítana.
Egyéb adataimat is taglalom. Senkit nem érdekel, de akarom. :P
20/17-et játszom, 3bet 5,4, 3,2 az agresszió, 20% az agg%. Cbet 63%.
Nem cbetelek annyit, mint régen, de szerintem jó ez. MInden hülyeséggel megadják, és belefáradtam a barrellezésbe. Meg zsetonom sincs ilyesmire.