Hero dealt ah kd - Next Action? - submitted 06-22-2011 - 03:32 am - Poker Hand Replays
ps 3,50$ norm fr
co 34/20 at játszik 40 hand alatt
btn 51/14 22% 3bettel f to 4bet 0% 98 hand
ezelőtt 2 osztással még 6-an voltunk. közben ment 2 asztalon a buble és mikor ez felvillant, annyira leütött a vakok nagysága és az egész szitu, hogy lányos zavaromban azt sem tudtam mit csináljak. szerintem nem a legjobb megoldást választottam. ez a hand megint nem tetszik. azt hiszem már egészen máshogy játszottam volna.
szerintetek?
Bazsi!
nézegettem a kollégád videóját ami egy DON sng. lehet, hogy máshogy kell játszani néhány ponton de miért fold a KK preflop.
10+1$ PS már csak 8 fő és ugye 5 fizet
150/300/30 vakok
SB 1440
BB 2090
UTG 2745 13/13-at játszik sajnos nem látni hány hand alatt
MP1 475--fold
MP2 1215--fold
MP3 3250--hero:Kh::Kc: ?? nem értem ez itt miért fold?
CO 1645
BTN 1900
azt mondja annyira kényelmes itt a helyzete, hogy ezeket nem kell bevállalni K párral sem, viszont AA val betenné és ezzel lezárta a leosztást.
lehet itt elgondolkodnék egy QQ-val mivel a második legnagyobb stck open pushol utg-ből és mellé nem is laza játékos, de itt milyen rangre teszi ami ellen fold a KK? AA-t miért játszana így, más lapokra(AX, PP) meg miért flipelné a stck-jét. nem értem. azt hiszem én itt tönkremennék ezzel a lappal.
Itt nem nyerni kell, hanem benne lenni a felében...ez a lényeg.
Ez sokat változtat a dolgon. Ha itt buksz egy pre ollét,
akkor marad kb. 500...
Most tiéd a legnagyobb stack, és nézd meg MP1-t,
mindjárt megeszi a vak...
Ekkora vakoknál, 13/13-s játékos ellen én is biztos dobnám.
AA-t miért ne játszhatna így? Hogyan máshogy kellene?
Itt nem nyerni kell, hanem benne lenni a felében...ez a lényeg.
Ez sokat változtat a dolgon. Ha itt buksz egy pre ollét,
akkor marad kb. 500...
Most tiéd a legnagyobb stack, és nézd meg MP1-t,
mindjárt megeszi a vak...
Ekkora vakoknál, 13/13-s játékos ellen én is biztos dobnám.
AA-t miért ne játszhatna így? Hogyan máshogy kellene?
Hero dealt ah kd - Next Action? - submitted 06-22-2011 - 03:32 am - Poker Hand Replays
ps 3,50$ norm fr
co 34/20 at játszik 40 hand alatt
btn 51/14 22% 3bettel f to 4bet 0% 98 hand
ezelőtt 2 osztással még 6-an voltunk. közben ment 2 asztalon a buble és mikor ez felvillant, annyira leütött a vakok nagysága és az egész szitu, hogy lányos zavaromban azt sem tudtam mit csináljak. szerintem nem a legjobb megoldást választottam. ez a hand megint nem tetszik. azt hiszem már egészen máshogy játszottam volna.
szerintetek?
mögötted még 4-n nem nyilatkoztak, átlagos, vagy annál kisebb
stack-ekkel, ez se javítja az esélyeket éppen...
részemről fold. kérdezd meg azért a donosokat is, én csak
"játszogatni" szokatam ezt a műfajt.
Nekem nincs vele bajom, két elég fishy ellenfél. Preflop nem kell tönkremenni, flopon meg ha jön az A vagy a K egyikük kifizetett volna. Elég deep voltál hozza, hogy megadhass és dobhass postflop. Noteolni kell, hogy ilyen borzalmasan játszanak. Preflop/postflop borzalom játék QQval/szettel a fishtol.
azt hiszem ha nem ezek a játékosok, akkor ezt eldobom. szóval többször fogok dobni mint megadni.
Dobás sem annyira rossz, de stackedhez képest elég keveset kellett betenned. Hárman vagytok partiban, két gyenge ellenféllel, így már nem csak pot oddsot lehet nézni, van feltételes esély is. Stackedhez képest nem kellett sokat betenned, nem leszel committed, ha nem talált be a flop akkor easyfold. Én ilyen állásoknál jobb ellenfelek ellen sem dobnám el. Persze a folytatáshoz kell egy jó flop, de ennyi stackből ennyi zsetonért ezzel a lappal nem bűn flopot nézni. OOP leszel, ez igaz, de más hátrányát nem látom.
jó, nem IQ bajnokokra gondoltam én sem a dobásnál. nyilván értelmes ember nem ilyet 3betel és ha az eredeti emelőtől várható a további emelés mert nem akar középen rekedni pl egy QQ val mondjuk, vagy úgy gondolja néhány lappal, hogy kellő nyomást tud ránk gyakorolni egy pushal. akkor pláne rezeg a léc callolni.
utg bubleban 4bb-t emelt, ha ezt egy feszesebb agro játékos teszi nem hiszem, hogy dobni akar 3 betre és bőven 4bet pusholhat mivel azt tényleg elég nehéz itt megadni. ha látja, hogy képben vagyunk a helyzettel szerintem pláne meglépheti ezt. a jelenlegi emelőtől ezt nem vártam, úgy gondoltam látni akarja inkább a floppot. ha ezt nem érzem ennyire biztosnak akkor azt hiszem eldobom.