Posztolok 1 - 2 handet, kívácsni lennék, ki mit játszott volna a helyemben:
Full ring 5.50$ SNG normál struktúra:
UTG+2 statok: 90 hand alatt VPIP:44 PFR: 1.3 AF: 7
MP ismeretlen
Mivel a megadó nagyon fish, a minbetelő pedig ezen a vakszinten semmi erőt nem mutat, (igazából nem is értettem) gondoltam rájuk emelek, pozícióm van rajtuk egy játszható lappal.
Jó ebben a helyzetben a 3bet (mérete?) ? A fold ilyen ellenfelek ellen weak lenne?
Meglepetésemre mindketten megadnak, flop után elém betelnek előről, mi a teendő?
weaktight | Hand Poll | AQo - $1/$2 No Limit Holdem
Következő hand:
11$ -os normál FR SNG, az asztal kép normálisnak mondható, semmi kirívó nem történt.
Cut offban ülő játékos egy ismert, 17/17 -et játszó jó regulár, nyilvánvalóan széles ranggel emel CO -ból, 43 -as stealje van, 75% CO steal. Ebből arra következtetek, hogy sokszor lesz nála olyan lap, amit 3bet/pushra dobnia kell.
A CL kisvak 100 hand alatt 22/8, kicsit laza, de jó mutatásai voltak végig. Steal 40 (SB call 33%)
A nagyvak 50 hand alatt 12/10 - 17 -es steal, "veszélytelen". (?)
A stackem alkalmas a restealre, így rövid gondolkozás után pusholtam.
Ami talán hiba, az lehet, hogy CO stackmérete, 17BB -ből vajon tud még foldolni, ha lazán tolja pre?
Ez az én véleményem,Ti hogy látjátok? Push, vagy fold és miért? Ez itt túl laza, vagy oké a move?
weaktight | Hand Poll | QAo - $1/$2 No Limit Holdem
??
____
ITM szitu 5.50$ -es SNG -n. Normál vakemelkedés.
SB ismert jó regulár, úgy gondolom, ilyenkor kb. any2 pushon van. 230 hand után 15/10 steal: 30 / SB steal: 45%
Call vagy fold?
weaktight | Hand Poll | 44 - $1/$2 No Limit Holdem
Handek végét ha valakit érdekel, később posztolom.
Posztolok 1 - 2 handet, kívácsni lennék, ki mit játszott volna a helyemben:
Full ring 5.50$ SNG normál struktúra:
UTG+2 statok: 90 hand alatt VPIP:44 PFR: 1.3 AF: 7
MP ismeretlen
Mivel a megadó nagyon fish, a minbetelő pedig ezen a vakszinten semmi erőt nem mutat, (igazából nem is értettem) gondoltam rájuk emelek, pozícióm van rajtuk egy játszható lappal.
Jó ebben a helyzetben a 3bet (mérete?) ? A fold ilyen ellenfelek ellen weak lenne?
Meglepetésemre mindketten megadnak, flop után elém betelnek előről, mi a teendő?
weaktight | Hand Poll | AQo - $1/$2 No Limit Holdem
Következő hand:
11$ -os normál FR SNG, az asztal kép normálisnak mondható, semmi kirívó nem történt.
Cut offban ülő játékos egy ismert, 17/17 -et játszó jó regulár, nyilvánvalóan széles ranggel emel CO -ból, 43 -as stealje van, 75% CO steal. Ebből arra következtetek, hogy sokszor lesz nála olyan lap, amit 3bet/pushra dobnia kell.
A CL kisvak 100 hand alatt 22/8, kicsit laza, de jó mutatásai voltak végig. Steal 40 (SB call 33%)
A nagyvak 50 hand alatt 12/10 - 17 -es steal, "veszélytelen". (?)
A stackem alkalmas a restealre, így rövid gondolkozás után pusholtam.
Ami talán hiba, az lehet, hogy CO stackmérete, 17BB -ből vajon tud még foldolni, ha lazán tolja pre?
Ez az én véleményem,Ti hogy látjátok? Push, vagy fold és miért? Ez itt túl laza, vagy oké a move?
weaktight | Hand Poll | QAo - $1/$2 No Limit Holdem
??
____
ITM szitu 5.50$ -es SNG -n. Normál vakemelkedés.
SB ismert jó regulár, úgy gondolom, ilyenkor kb. any2 pushon van. 230 hand után 15/10 steal: 30 / SB steal: 45%
Call vagy fold?
weaktight | Hand Poll | 44 - $1/$2 No Limit Holdem
Handek végét ha valakit érdekel, később posztolom.
Engedelmeddel válaszolnék. :)
hand1: squeeze mérete rendben van, szerintem egy ilyen pre akció után kötelező cbetelni.
hand2: nem is értem a kérdést, AQo 17bb-vel NOBRAINPUSH.
hand3: telóról vagyok, nincs nálam pokerstove, de igazából nem is kell hozzá, ez még érzésre is SUPEREASYSNAPCALL. Gondolkodni sem szabad a dobáson.
2-3 handet tolnám én is. 2-es ben még rápillantottam volna a fold to resteel és a f to 3b statokra.
az első hand érdekesebb. limp-call-donk egy 3way potban.
kinézek egy 99; JT; eltévedt KT; KJ és hasonló lapokat. bár ezekkel nem értem miért nem x-raist játszik. egy ilyen pre akció után tuti c betelsz majd. ha így közelítem meg, mivel itt szerintem sokan inkább ezt választanák akkor sor és sett nincs nála vagy csak nagyon ritkán. kivéve, ha azon az elven van, hogy ha itt megadsz akkor hajlandó lehetsz később tönkremenni és nem ad szabad lapot settel a pár +gshotoknak. mivel elég fhisi szerintem ezt nem fogja végiggondolni.
jah meg ugye ráillik akár egy "trükkös" AK-ra. mostanában egyre több embert látok L-R-elni vele. sokak nem tudják mit csináljon vele oop ha nem talál a flop, ezért inkább csak limp-callol néha limp-raisel vele.
egy utcát mindenképp callolnék és nyilván minden egyéb törnön feladnám.
ha nagyon szar ahogy gondolkodok tessék kioktatni :)
Hogy a 2-3 hand se legyen feleslegesen itt, bedobom a kérdést:
kinek mi a skálája a két leosztásban? Egyszer a restealhez, egyszer a megadáshoz.
:)
2-3 handet tolnám én is. 2-es ben még rápillantottam volna a fold to resteel és a f to 3b statokra.
az első hand érdekesebb. limp-call-donk egy 3way potban.
kinézek egy 99; JT; eltévedt KT; KJ és hasonló lapokat. bár ezekkel nem értem miért nem x-raist játszik. egy ilyen pre akció után tuti c betelsz majd. ha így közelítem meg, mivel itt szerintem sokan inkább ezt választanák akkor sor és sett nincs nála vagy csak nagyon ritkán. kivéve, ha azon az elven van, hogy ha itt megadsz akkor hajlandó lehetsz később tönkremenni és nem ad szabad lapot settel a pár +gshotoknak. mivel elég fhisi szerintem ezt nem fogja végiggondolni.
jah meg ugye ráillik akár egy "trükkös" AK-ra. mostanában egyre több embert látok L-R-elni vele. sokak nem tudják mit csináljon vele oop ha nem talál a flop, ezért inkább csak limp-callol néha limp-raisel vele.
egy utcát mindenképp callolnék és nyilván minden egyéb törnön feladnám.
ha nagyon szar ahogy gondolkodok tessék kioktatni :)
kinek mi a skálája a két leosztásban? Egyszer a restealhez, egyszer a megadáshoz.
[POKERHANDREPLAYS]3437826[/POKERHANDREPLAYS]
5. hand, ellenfelek ismeretlenek. Preflop nagyobbat kellett volna nyitni, de nem gondoltam, hogy ennyire akar mindenki játszani.
Jó dobás?
[pokerhandreplays]3437826[/pokerhandreplays]
5. hand, ellenfelek ismeretlenek. Preflop nagyobbat kellett volna nyitni, de nem gondoltam, hogy ennyire akar mindenki játszani.
Jó dobás?