Igazából azzal hogy flopon kör check ment és turnön Kirillre került a sor...
Szóval ő milyen lapot tud a kezedbe tenni amivel 2x check-elsz de az all in-t tudod tartani?
AK, TT vagy KK is cbet-el ezen a flopon de ha esetleg valami erős húzó lapod van, AdJd AdQd azzal is.
Viszont milyen lap lehet nála amivel flopon két check után nem hív...
Mert ha AK-val vagy 1010 tartott preflop ilyen veszélyes flopon inkább hívna szerintem. 22-vel csak nem tart preflop.
KQ ja lehet amivel nem akart nagy kasszát csinálni és azzal jogosan érezheti hogy elöl van. (bár szerintem MP2-ből emel egy feszes játékos nem tartana KQ-val, esetleg KQs-sel...nem tudom 76 hand az kb semmi)
A te kezedbe meg pont illik egy QQ vagy JJ és akkor betolja mert gondolhat arra hogy pont azért kap call-t mert mi arra gondolunk hogy ő fix dobást vár.
Amúgy flopon én cbet-elem és ott így vagy úgy vége mert vagy dobnak vagy rámtolják.
De ha flop check-olok turn inkább nem hívnék mert ott erős húzom lett meg amúgy is lehet az enyém a legerősebb kéz és ha rámtolják...
így elsőre azt mondanám tartom.
a flop cbet-ed mérete az ellenbe is szülhet olyan gondolatot hogy hagytál magadnak kiutat.
szóval könnyen lehet hogy nem tesz K-ra és akkor akciót kapunk előröl gyengébb kéztől, ha elő varázsol egy kk-t akkor színnel túlhúzom :)
AK-ja szerintem se lesz itt tuti, AA-t hasonlóképp látom.
preflop 66 nem tart szerintem, 88 talán.
igen itt tartanék
88,kk ezek ellen nagy a hátrány de behozható viszont a másik oldal amiket verek az hosszabb.
QQ talán preflop betolja mert utg limpelt egy 70 VPIP-t felmutató arc és ő arra emelt rá és arra kicsit könnyebben el lehet sütni egy 3betet.
igen committed itt mindenki, de alpvetően én a kérdésre akartam válaszolni ami az volt turnön mit tennétek a helyembe és miért, nem pedig azt leírni hogy játszanám én.
igaz annyit odaírhattam volna hogy alapból elköteleztük magunkat a kasszához.
igazából azt akartam kifejteni hogy a konkrét helyzetbe flop underbet után úgy hogy utg kiszállt alig van olyan kéz amivel szemben hátrányban lennék.
azt látom hogy nem igazán sikerült kifejteni, mentségemre szóljon nagyon új nekem ez a fórumozás :)
88,kk ezek ellen nagy a hátrány de behozható viszont a másik oldal amiket verek az hosszabb.
QQ talán preflop betolja mert utg limpelt egy 70 VPIP-t felmutató arc és ő arra emelt rá és arra kicsit könnyebben el lehet sütni egy 3betet.
igen committed itt mindenki, de alpvetően én a kérdésre akartam válaszolni ami az volt turnön mit tennétek a helyembe és miért, nem pedig azt leírni hogy játszanám én.
igaz annyit odaírhattam volna hogy alapból elköteleztük magunkat a kasszához.
igazából azt akartam kifejteni hogy a konkrét helyzetbe flop underbet után úgy hogy utg kiszállt alig van olyan kéz amivel szemben hátrányban lennék.
azt látom hogy nem igazán sikerült kifejteni, mentségemre szóljon nagyon új nekem ez a fórumozás :)
A QQ-s szitu (nem tudom hogy kell idézni)
Ott jó stake-ed van, szóval én se kockáztatnék (ezt azzal próbáltam érzékeltetni hogy turn-ön is azért nem betelnék mert nem akarok all in-t call-olni ha lehet)
cbet-em az őrült de én az vagyok, lehet hiba.
igen az előzőt(jj) egy sorral el lehetett volna intézni (csak azt nem írtam le...)
11$ turbo SNG 3 perces vakokkal
$200/$400 Ante $40 No Limit Holdem
OnGame
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG celenta17 ($3,665)
UTG+1 dancerlol ($210)
MP x_looser99 ($3,060)
CO jacket54 ($1,860)
BTN pipigol ($1,210)
SB GalambosTarzan ($2,115)
BB Lotfill83 ($2,880)
Pre-Flop: ($880, 7 players) GalambosTarzan is SB :kc: :tc:
1 fold, dancerlol goes all-in $170, x_looser99 raises to $800, 2 folds, $600 to GalambosTarzan ($1915)?
MP zsetonjai halott pénz, mindennel AI fog menni.
HJ -ben ülő játékosról csak 50 hand van, ezalatt 20/10 -et játszott. Középről 20% -ban emelt. Lazán megadni nem láttam, HUD szerint 13% -os call range van, persze igen kicsi a minta.
SH szerint -17% -os ROI -t hozott az elmúlt 270 játékban, minden bizonnyal nem túl kompetens.
A nagyvak jó játékos, 300 hand alatt 15/12 -es statokkal, nem adogat túl lazán, főleg multiway.
Push vagy fold?
Szerintem ez easy fold. Főleg ha szerinted inkompetens, hisz akkor lazábban callol.
11$ turbo SNG 3 perces vakokkal
$200/$400 Ante $40 No Limit Holdem
OnGame
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG celenta17 ($3,665)
UTG+1 dancerlol ($210)
MP x_looser99 ($3,060)
CO jacket54 ($1,860)
BTN pipigol ($1,210)
SB GalambosTarzan ($2,115)
BB Lotfill83 ($2,880)
Pre-Flop: ($880, 7 players) GalambosTarzan is SB :kc: :tc:
1 fold, dancerlol goes all-in $170, x_looser99 raises to $800, 2 folds, $600 to GalambosTarzan ($1915)?
MP zsetonjai halott pénz, mindennel AI fog menni.
HJ -ben ülő játékosról csak 50 hand van, ezalatt 20/10 -et játszott. Középről 20% -ban emelt. Lazán megadni nem láttam, HUD szerint 13% -os call range van, persze igen kicsi a minta.
SH szerint -17% -os ROI -t hozott az elmúlt 270 játékban, minden bizonnyal nem túl kompetens.
A nagyvak jó játékos, 300 hand alatt 15/12 -es statokkal, nem adogat túl lazán, főleg multiway.
Push vagy fold?
Utólag én is inkább dobnám, de ha beteszitek Wizardba a handet, akkor a megfelelő sákálákat beállítva lehet +EV a push. Ezen meglepődtem, ezért is tettem be a handet. Akkor erre gondoltam, hogy talán megérné, mivel van bent halott zseton is, a nagyvak pedig nagyon kis valószínűséggel ad meg. A miniraiselő egy fish, kis minta alapján is látszik. 3x tudtam pont ráemelni, és ő is a stackje harmadát tette be, némi FE -t is éreztem. K ellen blokkerlap van, és minden kisebb pocket ellen flip. 99 -et mutatott, amivel szetett floppolt, én viszont sort :D Még most sem tudom eldönteni, mekkorát hibáztam. Határeset szitu, de alapvetően nem volt hülyeség pusholni. Közvetlen utána hibának éreztem.