5000 játék után kezdenék aggódni :D
Na igen, de ez akkor fordulhat elő, ha folyamatosan játszol ennyin. Én nem. Azért kezdek 15-17-20 asztallal, hogy a végére maradjon mittudomén 5-8-10 FT, amivel elboldogulok.
Tehát akkor ti folyamatosan visszavásároljátok magatokat, igaz? Így hány órás egy session, és mennyi megy le egy nap?
Mert nekem az is probléma, hogy ha folyamatosan visszavásárolom magam, akkor sose tudom mikor lesz vége, mikor raktam hozzá még plusz 1-1,5 órát. :)
Na igen, de ez akkor fordulhat elő, ha folyamatosan játszol ennyin. Én nem. Azért kezdek 15-17-20 asztallal, hogy a végére maradjon mittudomén 5-8-10 FT, amivel elboldogulok.
Tehát akkor ti folyamatosan visszavásároljátok magatokat, igaz? Így hány órás egy session, és mennyi megy le egy nap?
Mert nekem az is probléma, hogy ha folyamatosan visszavásárolom magam, akkor sose tudom mikor lesz vége, mikor raktam hozzá még plusz 1-1,5 órát. :)
Mindig átlagidővel számolok, elindítok 6 - 8 asztalt, és attól függően nyitok újakat, hogy mennyi időm van játszani, illetve mennyire igénylem a szünetet.
Épp nézem bokut. 4bb-vel UTG-ből pusholt T6s-el. Ez még az én power number táblázatom szerint is merész. :)
Aham. Az nálatok is megvan, hogy session után szinte remegtek az adrenalintól? Vagy nem tudom mi ez. Ezt a gyerekbetegséget valahogy le kellene küzdenem. Playmoney asztalokon gondolom nem jönne elő. :)
Épp nézem bokut. 4bb-vel UTG-ből pusholt T6s-el. Ez még az én power number táblázatom szerint is merész. :)
ha ezt bedobja, akkor a következo partiban BB lesz berakja az 1BB-t marad 3 es nem lesz tobb fold equity-je.
:D:D:D:D Én nem remegek...:D szerencsére "elgépiesedtem" már csak akkor jön elő egy enyhébb tilt, amikor egyszerre 3-4 asztalon van vmi óriási badbeat, de az is kb 2 percig tart.
Érdekes kérdés, hogy mi jobb, betolni, vagy várni. Mer ha betolja, valszeg így is lesz megadó. De talán mert UTG tolja, szűkebb range-re teszik, és ha a BB-nek sincs sok zsetonja, talán bedobja. De mivel 4bb-n van, olyan szűk range-re nem tehetik. Eh.
Amúgy szerintem itt nem számít már foldra. Bízik egy 60:40-es szituban, az odds megvan, és ennyi. Sok választása nincs.