Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

limisus
Válasz sngland kommentjére
2011. aug. 28. 6:52

http://i51.tinypic.com/2pt6reg.jpg

6max turbo graphom. ilyenek miatt nem kell aggódni, mindenkivel megtörténik.

Látom emelkedőben. :)

GL a továbbiakra!

Galambos Tarzan
Válasz sngland kommentjére
2011. aug. 28. 11:48

http://i51.tinypic.com/2pt6reg.jpg

6max turbo graphom. ilyenek miatt nem kell aggódni, mindenkivel megtörténik.

Én normál 10max -ot játszom, itt azért jóval kissebb a szórás. De ok, rajta vagyok, hogy felfele menjen. Bazsi szerint jobb, ha már így az elején hozzászokom ehhez :D Ez csak arra sarkall, hogy lehetőleg még kevesebb hibával játszak. Köszi a bíztatást, GL!

Lordius
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 28. 14:42

Borzasztó ez a struktúra, inkább 8 - 10 asztal normál, mint 6 turbo ezen a hálózaton. Én sem tudok hozzá alkalmazkodni. Játsz inkább normált, főleg kis rollból, kezdőként. Kisebb a variancia.

Próbál majd ki a weaktight.com hand convertert, az átláthatóbb.

igen elég nehéz helyzetben vagyok, mert ugye leestem 100$ alá és így már 5$-on nem igazán játszhatok. 3$ normálon meg nem tudom mennyi idő alatt tudnám kijátszani a bónuszt... Főleg hogy nagyon lassan is nyílnak meg a normál asztalok

Galambos Tarzan
Válasz Lordius kommentjére
2011. aug. 28. 18:13

igen elég nehéz helyzetben vagyok, mert ugye leestem 100$ alá és így már 5$-on nem igazán játszhatok. 3$ normálon meg nem tudom mennyi idő alatt tudnám kijátszani a bónuszt... Főleg hogy nagyon lassan is nyílnak meg a normál asztalok

Csúcsidőben két limitről pár perc alatt összejön 8 asztal nálam, normálon. Igaz $5 - $10 -on tolom. Ha így nem megy, akkor játsz normál DON -t. Jobb ötletem nincsen. Ami még nagyon fontos: fejleszd a játékodat minnél többet! Ha ennyire nem tudod a skáláidat, akkor a turbo hatalmas minusz lesz. Ilyen kis rollnál sajnos fokozottan fennáll a busto esélye.

Menyidvan?
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. aug. 29. 19:06

PS-en $2.50 180fős Turbó Sit&Go-hoz mekkora bankroll lenne ajánlatos??? 50-75-100BI???

JuhaAasz
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. aug. 29. 19:18

PS-en $2.50 180fős Turbó Sit&Go-hoz mekkora bankroll lenne ajánlatos??? 50-75-100BI???

vagy 200+

Menyidvan?
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 29. 19:20

Ekkora lenne a szórás??

JuhaAasz
Válasz Menyidvan? kommentjére
2011. aug. 29. 19:33

Ekkora lenne a szórás??

ahogy Krono blogját olvasgattam azt hiszem igen :)

Pker blogok / Krono / Kevs jtk... | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

ha megnézed, ~200 játéknál még közel 100BI bukóban volt, azért gondolom a 200 BI +-t, de lehet Krono 300+t ajánlana, hátha majd benéz ide és ellát tanáccsal :)
gl

sportember
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 30. 3:37

6max SNG-re vonatkozóan érdekelne, hogy ti milyen range-l pusholtok és calloltok a következő szituációban?

2 hely fizet, 3handed járunk, vakok 75/150

BTN: shortstack 1500 chips FOLD!
SB: 5000 chips
BB: 2500 chips

Ha SB vagyunk mivel pusholunk, ez gondolom jó széles range:
Ha BB vagyunk mivel adjuk a pusht regular ellen?

prims
Válasz sportember kommentjére
2011. aug. 30. 4:01

6max SNG-re vonatkozóan érdekelne, hogy ti milyen range-l pusholtok és calloltok a következő szituációban?

2 hely fizet, 3handed járunk, vakok 75/150

BTN: shortstack 1500 chips FOLD!
SB: 5000 chips
BB: 2500 chips

Ha SB vagyunk mivel pusholunk, ez gondolom jó széles range:

150-es nagyvaknál 5000-res stack-kel valóban széles a push range-ünk egy 2.5k-s BB ellen? miért kellene tágan betenni? h nyerjünk 225-öt, kockára téve fél stack-et és a zsetonbéli előnyt, itm előtt mikor van egy shorti is? csak kérdezem, nem az én világom egyébként

Élő ügyfélszolgálat