Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

Damien
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. máj. 22. 19:54

HU

STSNG HU részéhez szeretném a segítségedet kérni Bazsi.

Itt Nash szerint pusholsz? Ha nem, akkor hány bb-nél kezdesz el p/f-ot játszani? Max. 5bb-nél atc-al beteszed?

straubbazsi
Válasz Damien kommentjére
2011. máj. 22. 20:06

STSNG HU részéhez szeretném a segítségedet kérni Bazsi.

Itt Nash szerint pusholsz? Ha nem, akkor hány bb-nél kezdesz el p/f-ot játszani? Max. 5bb-nél atc-al beteszed?

Szia Damien!

Nem, és nem is javaslom. Utoljára fekete péntek előtt pusholtam nash szerint. Akkor még sok zseniálisan jó regulár volt, akik ismertek is (tudták, hogy zseniálisan jó vagyok ;P), na akkor próbáltam nashhez közeledni, ha egy ilyennel kerültem HU.

Wizardozást ajánlom, megnézni különböző sztekméreteknél, hogyan viszonyulnak egymáshoz a skálák push/call. Ha ezt tudod, akkor játék közben már könnyű lesz kategorizálni az ellenfeleket és aszerint lépni. Maximum 1 órás meló, ha szép táblázatot is csinálsz ;).

80-90 százalékban 6bb is bependerítem az any2-t.

L.T.
2011. máj. 22. 20:20

Én is kérdeznék még Bazsi:-)!

"- AQ+, 99+ skálával azért számolnék
- Ez ellen az AKo-nak 48,6 százaléka van nyerni, az AKsnek 51."
"- A pot odds alapján 42,5 százalékra van szükségünk a megadáshoz. Ez $EVben 49,6-ra módosul ebben a helyzetben.

Maradjunk ennél a példánál.Ha mondjuk AKs van a kezünkben és oddsok alapján jók vagyunk a megadásra - ha nézzük azt hogy utána még mindig 7en maradunk játékban,a dupla stackünk ér annyit(ezen a vakszinten) hogy kompenzálja azokat a kimeneteleket amikor meg azonnal kiesünk a játékból?

straubbazsi
Válasz L.T. kommentjére
2011. máj. 22. 20:31

Én is kérdeznék még Bazsi:-)!

"- AQ+, 99+ skálával azért számolnék
- Ez ellen az AKo-nak 48,6 százaléka van nyerni, az AKsnek 51."
"- A pot odds alapján 42,5 százalékra van szükségünk a megadáshoz. Ez $EVben 49,6-ra módosul ebben a helyzetben.

Maradjunk ennél a példánál.Ha mondjuk AKs van a kezünkben és oddsok alapján jók vagyunk a megadásra - ha nézzük azt hogy utána még mindig 7en maradunk játékban,a dupla stackünk ér annyit(ezen a vakszinten) hogy kompenzálja azokat a kimeneteleket amikor meg azonnal kiesünk a játékból?

Hat errol szol az ICM. Ettol lesz 43bol 50en, eleg durva kompenzalas ez, ezen tul mar nem kell torni magunkat meg feszesebbnek lenni. Bele lehet venni ilyen "mikrolimiten biztos lesz jobb helyzet, meg edge, meg nem tudom", es kihagyni a vekonyan plusszos, marginalis megadasokat, de alapvetoen ez a helyes, ezt kell tudni es jatszani :).

(bazsi alvas szunetre megy most : )

L.T.
2011. máj. 22. 20:40

Hat errol szol az ICM. Ettol lesz 43bol 50en, eleg durva kompenzalas ez, ezen tul mar nem kell torni magunkat meg feszesebbnek lenni. Bele lehet venni ilyen "mikrolimiten biztos lesz jobb helyzet, meg edge, meg nem tudom", es kihagyni a vekonyan plusszos, marginalis megadasokat, de alapvetoen ez a helyes, ezt kell tudni es jatszani :).

(bazsi alvas szunetre megy most : )

Értem.Thx

Damien
Válasz L.T. kommentjére
2011. máj. 22. 21:23

Köszönöm a választ!

Amikor wizarddal gyakorolom a HU-t, a $EV-t cEV-re kell állítani, ugye?

straubbazsi
Válasz Damien kommentjére
2011. máj. 23. 0:26

Köszönöm a választ!

Amikor wizarddal gyakorolom a HU-t, a $EV-t cEV-re kell állítani, ugye?

Hat nekem az tunik logikusnak, hogy ha atallitanad cevre, mert mar nincsen buborek hatas... akkor minek allitod at? :) Az eredmeny nem valtozhat.

Galambos Tarzan
2011. máj. 23. 12:21

wizard

Azokhoz szólna a kérdésem, akik gyakorlott(abb) Wizard használók, hogy egy egyszerű példán keresztül levezetné valaki a grafikon készítést, és hogy azt hogyan kell pontosan értelmezni? Egy mellékelt képpel és egy rövid magyarázattal, hogy mi látható a grafikonon és mi mit jelent. Köszi!

Johnny Diablo
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. máj. 23. 12:40

Azokhoz szólna a kérdésem, akik gyakorlott(abb) Wizard használók, hogy egy egyszerű példán keresztül levezetné valaki a grafikon készítést, és hogy azt hogyan kell pontosan értelmezni? Egy mellékelt képpel és egy rövid magyarázattal, hogy mi látható a grafikonon és mi mit jelent. Köszi!

ez boldoggá tenne engem is. köszi!

straubbazsi
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. máj. 23. 13:56

Nem annyira értem a kérdést. Elvileg, magától értetődő.

Tegyétek be ti a kérdéses graffot, és elmondom, h mi van rajta : ).

Élő ügyfélszolgálat