Ezt nem nagyon értem:( Mármint, hogy az eredmény nem változhat. Volt egy ilyen példa: 25/50 a vak, nálunk sb-n JTs 2111, villain 589(call% 18). Kérdés, hogy pusholunk-e. Ha $ev szerint nézem, akkor 40,9%-al pusholunk, ha cev szerint, akkor csak 11,3%-kal. Honnan ez a nagy különbség?
Közszolgálati:
A főnökségnek nem tetszett a kézelemző topik ötlete, érvek közt elsőként, hogy nem vagyunk elegen, nem lenne elég HH. Világos álláspont, bár nem teljesen értek vele egyet :).
Így a kezek is ide kerülhetnek.
A jó hír, hogy a tanuló topik kezdeményezése viszont tetszett, így lett kiemelt téma, továbbá, moderátori segítségre is számíthatunk.
kíváncsi lettem :) betettem pár normál sng hu handet és a legtöbb chip ev szerint több mint 10%-al módosul. itt van pl ez: így 81.6% chEV szerint 98.2%.
HUról beszélünk (amikor más csak ketten vagyunk játékban)? Normál kifizetésű SNG? Nem lehet különbség. Ha nincs buborék hatás, akkor uaz a $EV és a cEV.
kíváncsi lettem :) betettem pár normál sng hu handet és a legtöbb chip ev szerint több mint 10%-al módosul. itt van pl ez: így 81.6% chEV szerint 98.2%.
Nem figyeltetek, az edge a ludas :)
Hiába állítod $EV módban, ha átviszed CEv-re, akkor is ad egy plusz edge-t a wiz. Ha azt is leviszitek 0-ra, ugyanazt kapjátok.
Szerk: jól van Bazsi, hagyjál békén :)
És tényleg ugyanakkora!:) Köszi trixilw és straubbazsi!!
Wow Trixi, respekt, hogy ennyire részletes voltál! Koszonjuk.
@balage
Nem ertek egyet veled. Nem csak a hasamra csapva mondo ezt; fel eve minden nap ilyen hajszalkulonbsegeket keresek a szuper turboban. Hajszalelony, hajszaledge, ebbol lehet ott epitkezni. Egy-egy lapot ki- vagy berakva skalambol.
.
Bár sikerült megint személyeskedésnek venned, de akkor röviden újra fogalmazom a kérdést, és tanuló jelleggel: hogyan határozod meg egy ellenfél call rangét? És SB vs BB? (első körben kb alapon, 2. körben 5% pontossággal)
Jöhetnek példák is: sok handhistory alatt feszes, laza, tourshark alapján nullás rakeback playa vagy éppen 8%al hasító pro vagy estleg -12% fish, illetve mi van ha nincs handhistory.