1. hand
Látom 6-Max volt, így egy kicsit változik a handek megítélése. 16BB-d van ezért a 3BB-s emelés nálam belefér, de csak abban az estben ha bet/fold-ot játszol. A történtek után viszont úgy látom, hogy adtad volna pre flop all in-t, ezért így a push jobb lett volna.
2. hand
Ez nekem nagyon nem tetszik: pre flop call semmiképp sem. Nálam ez statfüggő ha guobayen feszes, akkor 3bet/fold, ha laza, akkor push.
3. hand
Az ilyen játékosokat, mint sulhan-saba imádjuk az utóbbi 279 SNG-jében $3084-t bukott. Szerintem jobban járna, ha odaadná neked a BR-jét és kérne tőled 10%-ot. :)
4. hand
Flop cbet, jó nagy.
5. hand
Nálam ez bet/fold.
Nálad: QhJc
Ellenfél range (kb.): 22+,A2s+,K2s+,QTs+,JTs,T9s,98s,87s,76s,A2o+,K2o+,QTo+,JTo
Banki esély: 43%, nyerési esély 42%. Határeset, de dobó.
+Napiszar
Nálam ez sima dobó. 4-en beszélnek még utánad, abból három koverol, az erdeti emelő is. Ráadásul csak maniac csinál ilyen stackből lap nélkül UTG all in-t. Nem kell belemenni 5BB-vel sem ilyenbe.
Nálad: 9c9s
Korai (laza) pusholó range: 77+,A9s+,KTs+,QTs+,JTs,T9s,AJo+,KJo+
Banki esély: 50%, nyerési esély 49%: -EV.
Ha még valaki megadja, még szűkebb range-el teszi:
Nálad: 9c9s
Korai (laza) pusholó range: 77+,A9s+,KTs+,QTs+,JTs,T9s,AJo+,KJo+
Mögötted megadó range: JJ+,AJs+,KJs+,AQo+,KQo
Banki esély: 33%, nyerési 31%: -EV.
Ha a nem koveroló úgy adja mögötted, akkor még inkább -EV.
táblázat!
lol , amióta komolyan veszem az sng-zést azóta bukok...
ma -11bi 6-os téten...
nem tudom hogy downswing vagy a játékommal van a baj...pedig csak 10 asztalon kezdtem...de többön most vszinű nem is fogom tolni
megnéztem ma a Hitchhikers_Guide_to_SNGs_-_Episode_4-t, hát mit mondjak, nem akarom kritizálni de voltak érdekes dolgok,pl. a srac nagy sztekként kb. 27bb-vel sb-röl, a CO 10bb-s pushra dobott AQo-t...amit pl én sohase tudnek megtenni...
ma még megnézek 1 sng grinders vidit,meg ha tv-n csatlakozik vki akkor még 1 session
drukkoljatok h megforduljon a "szerencsém"
ma 15 játék ment le,kb -11bi-vel
gyakorlatilag nem tudtam mutatást nyerni,3 AA-mat vertek pfai,3x dominált handdel basztak szét,elkezdtem írni de kár volt...
azért vicces h amióta komolyan veszem az sng-zést azóta nem tudok nyerni,elötte meg gyakori 8-10bi plusszos sessionoket hoztam...
mind1,most videózok ezerrel,gondolkodok teremváltáson is, party-n vagy cake hálózaton,de ennek utána kellene járni komolyabban
ha van vmi jelentkezek
better luck nektek...
Bocs, nem vágom hol tolod most, de sztem ha komolyan szeretnél sng-zni, akkor PS és Full tilt a 2 nuts... :)
gyakorlatilag nem tudtam mutatást nyerni,3 AA-mat vertek pfai,3x dominált handdel basztak szét,elkezdtem írni de kár volt...
azért vicces h amióta komolyan veszem az sng-zést azóta nem tudok nyerni,elötte meg gyakori 8-10bi plusszos sessionoket hoztam...
mind1,most videózok ezerrel,gondolkodok teremváltáson is, party-n vagy cake hálózaton,de ennek utána kellene járni komolyabban
ha van vmi jelentkezek
better luck nektek...
Remélem nem az lesz a konzekvencia, hogy a tanulás nem tesz jót:)
Bocs, nem vágom hol tolod most, de sztem ha komolyan szeretnél sng-zni, akkor PS és Full tilt a 2 nuts... :)
Kitartás!
ha van vmi jelentkezek
better luck nektek...
ha van vmi jelentkezek
better luck nektek...
bocsánat h régóta nem jelentkeztem,de vhol megcsömörlöttem és szünetet tartottam,még videózgatok de majd folyamatosan tervezek újra játszani úgyhogy majd jönnek az elemzések,meg a a videó is tervben van a játékomról...a héten újra kell rakni a "windózt" mert a szervíz óta nem tudom felrakni a holdem managert,na de nem magyarazkodok,igyekszek majd újra postolni!