Van valami historyd az ellenfélről?
Én a turn b/c-t sem igazán értem.
Nem éreztem úgy, hogy nagyon hátul lehetnék. Ha még hátul is voltam, 14 lappal javulhattam. Pont egy olyan lap érkezett riveren, amire képes voltam mindent feltenni.
A statjai: 208 hand, vpip:21,5%, pfr:8,3%, agg:37,3%. Nem nagy a minta.
Úgy voltam vele, hogy ha nála van a treff 10 akkor kifizetem, ha nincs akkor fizessen ő.
Azóta megnéztem még párszor ezt a leosztást, nem vagyok benne biztos, hogy legközelebb másként döntenék.
Az nem merult fel hogy ugy fizeted ki a :Tc: -t, hogy nem mesz tonkre? BB30-on meg maradt volna tered visszajonni, ha tenyleg nala van.
Nem, egy royalt ki kell fizetni :) Ez volt az első eset, h royal volt ellenem. Engem is mindig kifizettek eddig :)
:) szép.
egyszer nem is kifizették, bár előre nem tudtuk hogy ez lesz
[pokerhandreplays]1401106[/pokerhandreplays]
Nem, egy royalt ki kell fizetni :) Ez volt az első eset, h royal volt ellenem. Engem is mindig kifizettek eddig :)
Mi ez a 4 különböző asztaltéma?
Jahogy ez egy összefotosopolt kép?
Te miket használsz HUD-ban?
Ahogy látom első sor Vpip/PFR/hands.
Sziasztok, eddig nemigazán volt fórum hozzászólásom, de mostanság elég gyakran olvaslak titeket :D lenne egy kérdésem: Don pro milyen hud-ot használsz?
Én csak Tournament sharkot használok, de nekem is jól jönne egy progi ami írja a lopások számát meg hogy hány BB van előttem. Előre is köszönöm a választ.
Ugyan nem Donpro vagyok, de válaszolok.
Itt úgy tudom mindenki a Holdem Managert használja.
Ceewyl írt még valamikor egy cikket a DoN-ban használható statokról, olvasd át:
Póker blogok / ceewyl / Don SnG vs. Holdem manager | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Az enyém részletesen:
1.:Name/hands
2.:vpip/pfr/raise1st/3bet/f23bet
3.:steal/bbfold2steal/f2resteal/cbet/f2cbet
És akkor még valami, ami normál vakemelkedésű donoknál jól jön, ahol rengeteget kell lopni(gyak any2), ugyanis sok embernek van kedvenc lopó pozíciója, és én ezt szeretem egyből látni.Tehát 4. sorban részletezve:
4.:co steal/btnsteal/sbsteal
Ugyan nem Donpro vagyok, de válaszolok.
Itt úgy tudom mindenki a Holdem Managert használja.
Ceewyl írt még valamikor egy cikket a DoN-ban használható statokról, olvasd át:
Póker blogok / ceewyl / Don SnG vs. Holdem manager | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
Az enyém részletesen:
1.:Name/hands
2.:vpip/pfr/raise1st/3bet/f23bet
3.:steal/bbfold2steal/f2resteal/cbet/f2cbet
És akkor még valami, ami normál vakemelkedésű donoknál jól jön, ahol rengeteget kell lopni(gyak any2), ugyanis sok embernek van kedvenc lopó pozíciója, és én ezt szeretem egyből látni.Tehát 4. sorban részletezve:
4.:co steal/btnsteal/sbsteal