Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

jvereb
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jan. 13. 23:13

Ugyan nem Donpro vagyok, de válaszolok.
Itt úgy tudom mindenki a Holdem Managert használja.
Ceewyl írt még valamikor egy cikket a DoN-ban használható statokról, olvasd át:
Póker blogok / ceewyl / Don SnG vs. Holdem manager | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Az enyém részletesen:
1.:Name/hands
2.:vpip/pfr/raise1st/3bet/f23bet
3.:steal/bbfold2steal/f2resteal/cbet/f2cbet
És akkor még valami, ami normál vakemelkedésű donoknál jól jön, ahol rengeteget kell lopni(gyak any2), ugyanis sok embernek van kedvenc lopó pozíciója, és én ezt szeretem egyből látni.Tehát 4. sorban részletezve:
4.:co steal/btnsteal/sbsteal

Azert egy 20+ asztalos multitable session mellett ezeket kielemezni, hogy restealelj...........respekt :-D

Maxxxika
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 14. 0:41

Azert egy 20+ asztalos multitable session mellett ezeket kielemezni, hogy restealelj...........respekt :-D

Csak 15 asztalon játszok :)
Az utolsó sor kb 1 hónapja került csak ki, fokozatosan bővítettem a statokat, most már nem kell elgondolkoznom hogy melyik micsoda, nagyjából berögzültek.

Image

Zsetonszámot nem kell nézni :D

Maxxxika
2011. jan. 15. 1:10

Üdv a 20-as klubban Paste!

3betelünk-3betelünk? :D

Hogy játszol amúgy, mert láttalak 9 körül egyszer, meg mostanában vagy 3 asztalon? Pedig nagyjából mindegyiken voltam ami elindult.
Vagy csak próbaüzem volt?

pastecopy
2011. jan. 15. 2:04

Üdv a 20-as klubban Paste!

3betelünk-3betelünk? :D

Hogy játszol amúgy, mert láttalak 9 körül egyszer, meg mostanában vagy 3 asztalon? Pedig nagyjából mindegyiken voltam ami elindult.
Vagy csak próbaüzem volt?

Mindig volt lapom :D

Csak elinditottam 2 asztalt a 10$osok mellett TN-val, mindig kettot, amig ment a session. Szóval próbaüzem.

pastecopy
Válasz pastecopy kommentjére
2011. jan. 15. 2:23

HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.

Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal

BB szam csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik. Egyebkent fekete, es nem latszik.

Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas stat van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.

Maxxxika
2011. jan. 15. 2:31

HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.

Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal

BB csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik.

Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.

Érdemes még kitenni és figyelni a CO stealt is, itt 20-on vannak olyan arcok, akiknek 60-70 a CO steal(én is nagy rajongója vagyok :), ez még nem tűnik annyira lopásnak), a BTN és SB meg elég visszafogott.

Amikor lopni akarsz valakitől, akkor nem az a lényeg hogy hány százalékban dobja?Úgyértem nekem aztán mindegy hogy mi okból nem fog sikerülni a lopás, azért mert callol, vagy azért mert 3betel.
Csak ránézek a dobás százalékra, és ha elég magas (70+), akkor mehet a menet.

Na, pont most kaptam 63 dollár kompenzációt, fel is tűnt néhány napja hogy mintha furcsa lenne néhány fazon.

pastecopy
2011. jan. 15. 2:43

Amikor lopni akarsz valakitől, akkor nem az a lényeg hogy hány százalékban dobja?Úgyértem nekem aztán mindegy hogy mi okból nem fog sikerülni a lopás, azért mert callol, vagy azért mert 3betel.
Csak ránézek a dobás százalékra, és ha elég magas (70+), akkor mehet a menet.

en jobban szeretem kulon latni. Magasabb vakon persze a ketto kb. ugyanazt jelenti, de alacsonyabb vakon jo latni ha valaki mindig visszaemel. Ha csak megad, az ellen mas a terv.

Maxxxika
2011. jan. 15. 3:12

Most nézegetem, ugye a sharkscope leaderboardot nullázták, és én HM szernint idén 678$-t kerestem donokkal , mégsem látom magam a listában.
Legalább egyszer adatna meg :D

pastecopy
2011. jan. 15. 10:03

Most nézegetem, ugye a sharkscope leaderboardot nullázták, és én HM szernint idén 678$-t kerestem donokkal , mégsem látom magam a listában.
Legalább egyszer adatna meg :D

Pedig de. Csak jelezni kellett nekik. :D

Maxxxika
2011. jan. 15. 11:03

Ahh mennyei öröm :D

Élő ügyfélszolgálat