Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

Pókó51
Válasz pastecopy kommentjére
2011. jan. 15. 19:21

HUD-rol volt szo, en is megmutatom az enyemet.

Felül: Hand/BB/név rövidítve/VPIP/PFR
Alul: steal SB/steal D/fold23bet/szunet/BB call vs. steal/BB 3bet vs. steal

BB szam csak akkor latszik, ha lemegy 10 ala, illetve akkor ugyanolyan szinu lesz mint a nev, 10 alatt egyik szin, 5 alatt masik. Egyebkent fekete, es nem latszik.

Ami jo az also sorban, hogy a tolem jobbra levoknel a lopas stat van kozelebb, a tolem balra levoknel pedig hogy mit reagalnak lopasra.

Milyen betűtípust használsz?
Illetve milyen értékek mellet milyen színezést használtok?

Fredd89
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. jan. 16. 0:41

Telepítettem a Holdem Managert, az asztalokat felismeri, de magát a HUD-ot nem helyezi ki. Auto importálásnál azt írja ki: auto update did not find any new files... traying again in 5 seconds...

Mi lehet a probléma? elég noob vagyok sorry :$

don pro
Válasz Fredd89 kommentjére
2011. jan. 16. 1:05

Telepítettem a Holdem Managert, az asztalokat felismeri, de magát a HUD-ot nem helyezi ki. Auto importálásnál azt írja ki: auto update did not find any new files... traying again in 5 seconds...

Nem, vagy hibásan adtad meg a mappát ahová a leosztástörténetet mented.

Fredd89
Válasz don pro kommentjére
2011. jan. 16. 4:00

megnéztem cashgame asztaloknál működik rendesen, pedig jól van beállítva minden, mentési mappa stb

Maxxxika
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. jan. 16. 10:55

Milyen betűtípust használsz?
Illetve milyen értékek mellet milyen színezést használtok?

Színezés annyira nem lényeg, és is sokat gondolkodtam hogy milyen értékeknek mit adjak.
Pl a Vpip/PFR elég tág határok között mozoghat, és mondjuk van nyerő reg 12/10 és 25/22-vel is.
Esetleg a lopás az ahol jól jön, pl nálam zöld az, akinek a bbfold2steal értéke 70 fölött van, azt lényegében bármivel lehet lopni.(noha érdemes ésszerű keretek között tartani, mert hamar megunhatja)

Maxxxika
Válasz Fredd89 kommentjére
2011. jan. 16. 10:56

Játék közben figyeld ugyanitt, hogy olvas-e be közben HH-kat.

jvereb
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jan. 16. 13:56

Játék közben figyeld ugyanitt, hogy olvas-e be közben HH-kat.

Nem vagyok benne 100%-ig biztos, de mintha az remlene, hogy a small stakes hm csak 20 dodo-s BI-ig hasznalhato. Ugyan logikatlan lenne, hogy az 1 honapos demo verzio is csak ilyen szinteken hasznalhato, de nem elkepzelhetetlen.....
Nem lehetseges, hogy magasabb BI-u versenyeken probalod meg hasznalni???

don pro
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 16. 16:10

HM-ben hol lehet beállítani, hogy a névből hány karaktert jelenítsen meg a HUD? Egyáltalán lehet ilyet?

Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. jan. 16. 16:22

HM-ben hol lehet beállítani, hogy a névből hány karaktert jelenítsen meg a HUD? Egyáltalán lehet ilyet?

Nevet 2 féle képpen lehet választani, a misc-ben van "Name" és "Abb.Name" is.
Én úgy csináltam 3 karakternyi nevet, hogy abb.name-et tettem be, és a decimals legördülő menüben 2-t állítottam be.

Firebalage
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. jan. 16. 17:15

Hudot használók segítségét kérném. Én az iPokeren tolom a DoNokat, azonban csak pár napja döntöttem úgy, hogy megkönnyítem a dolgom és hud-ot fogok használni. Számomra a PT3 az ismert, ezért beneveztem a 60 napos trial verzióra, azonban ahogy itt a fórumot nézem, a donosok közül szinte mindenki a Holdem Managert használja. Miért esett rá a választásotok? Árban kb. ugyanaz mindkettő. Talán könnyebben kezelhető, vagy miben tud többet a PT-nél? Egyébként most verem a fejem a falba, hogy eddig nem használtam trackert, jelentősen megkönnyíti a döntéseimet. Megköszönném, ha valaki felkapcsolná nálam a villanyt. :-)

Élő ügyfélszolgálat