Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

pastecopy
Válasz ceewyl kommentjére
2011. febr. 8. 3:52

Limp?

[pokerhandreplays]2946333[/pokerhandreplays]

Az biztos volt, hogy a mögöttem ülő játékos david & maja be fog szállni any2-val. Viszont a többiek elég feszesek voltak és nem nagyon vették a lapot, hogy hogyan tudnánk végre befejezni ezt a DoN-t. Az meg várható volt, hogy ha ketten maradnak david & maja ill. a kisvak, akkor jó eséllyel felduplázza, és akkor nem kb. annyi.
Ha belimpeltem volna, akkor talán többen beszálltak volna? Emelni nem akartam, mert ha a két nagyobb stack megadja, vagy rosszabb esetben pl. hárman, akkor a kisvak könnyen dobhat.

ceewyl
Válasz pastecopy kommentjére
2011. febr. 8. 8:13

Az biztos volt, hogy a mögöttem ülő játékos david & maja be fog szállni any2-val. Viszont a többiek elég feszesek voltak és nem nagyon vették a lapot, hogy hogyan tudnánk végre befejezni ezt a DoN-t. Az meg várható volt, hogy ha ketten maradnak david & maja ill. a kisvak, akkor jó eséllyel felduplázza, és akkor nem kb. annyi.
Ha belimpeltem volna, akkor talán többen beszálltak volna? Emelni nem akartam, mert ha a két nagyobb stack megadja, vagy rosszabb esetben pl. hárman, akkor a kisvak könnyen dobhat.

Ezt nem értem, limp esetén nem fog ugyanúgy dobni a kisvak?

Maxxxika
2011. febr. 8. 11:12

Én dobnám.

Rio!
Látom neked is adta a tegnapi játék...kb mint nekem.

rioka
Válasz pastecopy kommentjére
2011. febr. 8. 12:15

nálam fold

rioka
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. febr. 8. 12:17

Én dobnám.

Rio!
Látom neked is adta a tegnapi játék...kb mint nekem.

sajna...

illese
2011. febr. 8. 12:51

Ezt nem értem, limp esetén nem fog ugyanúgy dobni a kisvak?

És limp után mi a terv, ha nem jön kettes? Végigcsekkelitek a big stackel?

don pro
Válasz illese kommentjére
2011. febr. 9. 0:53

Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik.
A sok spanyol idiótát meg üdvözlöm, velük teljes a kép.
Itt egy hand az egyik hős ellen, ezt épp nyertem:
[pokerhandreplays]2948419[/pokerhandreplays]

Már a játékosok országát írják ki a város helyett. Ennek köszönhetően az egyik amcsi srác meg is fenyegetett, h figyelni fog a magyarokra, mert nem is tudta, h ennyien vagyunk.

Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. febr. 9. 9:43

Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik.

Nem nagyon akartam ebbe belemenni, de detto...
Év végén már sírtam eleget, gondolom a töke kivolt mindenkinek velem.
De megint ez van, és nekem is kivan a tököm.
Itt egy rakat új ember, akinek a nagyrésze életében nem látott még DoN-t, emelniük kéne a ROI-mat, de a nagy büdös francokat emelik, ehelyett viszik az összes PF AI-t TJo-val.

hoppárézimi
Válasz don pro kommentjére
2011. febr. 9. 10:32

Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik

Vicc kategória, de valahogy nem megy a nevetés. Szombat óta nem tudok kb Ai-t nyerni. 3 outok aláznak sorban, de valamikor 2 is elég az ellennek. Ha flip van már zárom is be az asztalt. De hát ilyen ez a popszakma.

pastecopy
Válasz illese kommentjére
2011. febr. 9. 18:58

És limp után mi a terv, ha nem jön kettes? Végigcsekkelitek a big stackel?

Végül dobtam, a SS felduplazott, en meg 6-ik lettem persze. Es utolag felmerult hogy lehetett volna-e maskent. De ezek szerint a limp se jo.

Élő ügyfélszolgálat