Limp?
[pokerhandreplays]2946333[/pokerhandreplays]
Az biztos volt, hogy a mögöttem ülő játékos david & maja be fog szállni any2-val. Viszont a többiek elég feszesek voltak és nem nagyon vették a lapot, hogy hogyan tudnánk végre befejezni ezt a DoN-t. Az meg várható volt, hogy ha ketten maradnak david & maja ill. a kisvak, akkor jó eséllyel felduplázza, és akkor nem kb. annyi.
Ha belimpeltem volna, akkor talán többen beszálltak volna? Emelni nem akartam, mert ha a két nagyobb stack megadja, vagy rosszabb esetben pl. hárman, akkor a kisvak könnyen dobhat.
Az biztos volt, hogy a mögöttem ülő játékos david & maja be fog szállni any2-val. Viszont a többiek elég feszesek voltak és nem nagyon vették a lapot, hogy hogyan tudnánk végre befejezni ezt a DoN-t. Az meg várható volt, hogy ha ketten maradnak david & maja ill. a kisvak, akkor jó eséllyel felduplázza, és akkor nem kb. annyi.
Ha belimpeltem volna, akkor talán többen beszálltak volna? Emelni nem akartam, mert ha a két nagyobb stack megadja, vagy rosszabb esetben pl. hárman, akkor a kisvak könnyen dobhat.
Én dobnám.
Rio!
Látom neked is adta a tegnapi játék...kb mint nekem.
Én dobnám.
Rio!
Látom neked is adta a tegnapi játék...kb mint nekem.
Ezt nem értem, limp esetén nem fog ugyanúgy dobni a kisvak?
Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik.
A sok spanyol idiótát meg üdvözlöm, velük teljes a kép.
Itt egy hand az egyik hős ellen, ezt épp nyertem:
[pokerhandreplays]2948419[/pokerhandreplays]
Már a játékosok országát írják ki a város helyett. Ennek köszönhetően az egyik amcsi srác meg is fenyegetett, h figyelni fog a magyarokra, mert nem is tudta, h ennyien vagyunk.
Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik.
Vicc kategória ami a starson megy az utóbbi napokban. Nem akarok most bad beateken sírni, de bőven kijut belőlük. A lapütközésről nem is beszélve. Mindegy lenne, ha regisztráció után egyből kiírnák, hogy "6. helyen végeztél, köszönjük a játékot". Legalább az időm nem menne vele, ha már a pénzem úszik
És limp után mi a terv, ha nem jön kettes? Végigcsekkelitek a big stackel?