Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

ceewyl
Válasz don pro kommentjére
2011. febr. 9. 19:42

Már a játékosok országát írják ki a város helyett. Ennek köszönhetően az egyik amcsi srác meg is fenyegetett, h figyelni fog a magyarokra, mert nem is tudta, h ennyien vagyunk.

:D:D

Hát, pedig sok magyarról én személy szerint nem tudok, hirtelen 6-7 reg jut eszembe.
Argentín, amcsi, kínai és cseh egész biztos több van.

Nekem amúgy a kínai BE regekből van elegem, olyan h***e callokat csinálnak ellenem a napokban, hogy kezdek félni... :)

Kazika
Válasz don pro kommentjére
2011. febr. 9. 20:00

Már a játékosok országát írják ki a város helyett. Ennek köszönhetően az egyik amcsi srác meg is fenyegetett, h figyelni fog a magyarokra, mert nem is tudta, h ennyien vagyunk.[/QUOTE]

Ammm, és miért is van ez így tudja valaki!???????

atisz
Válasz Kazika kommentjére
2011. febr. 9. 20:31

Annyira ideges vagyok, hogy mozdulatlanul, hang nélkül nézem ahogy sorban esek ki jobb lapokkal...Már csapkodni sincs kedvem. Eddig az összes játékot elvesztettem ma, még kettő fut, kiváncsi vagyok mi lesz. Mindig nálam volt az erősebb hand, kivéve talán egy esetet, mikor A10 voltam 55 ellen.
Öt napja nem tudok nyerni.

ceewyl
Válasz Kazika kommentjére
2011. febr. 9. 21:04

Már a játékosok országát írják ki a város helyett. Ennek köszönhetően az egyik amcsi srác meg is fenyegetett, h figyelni fog a magyarokra, mert nem is tudta, h ennyien vagyunk.

Ammm, és miért is van ez így tudja valaki!???????

Gondolom így nehezebb lesz összejátszani a csalóknak.

rudinese33.1/3
Válasz pastecopy kommentjére
2011. febr. 9. 21:42

[pokerhandreplays]2946333[/pokerhandreplays]

Az biztos volt, hogy a mögöttem ülő játékos david & maja be fog szállni any2-val. Viszont a többiek elég feszesek voltak és nem nagyon vették a lapot, hogy hogyan tudnánk végre befejezni ezt a DoN-t. Az meg várható volt, hogy ha ketten maradnak david & maja ill. a kisvak, akkor jó eséllyel felduplázza, és akkor nem kb. annyi.
Ha belimpeltem volna, akkor talán többen beszálltak volna? Emelni nem akartam, mert ha a két nagyobb stack megadja, vagy rosszabb esetben pl. hárman, akkor a kisvak könnyen dobhat.

Csak kérdezem. Már régóta nem DON-ozok. Nem érdemesebb addig dobálni - ha több zsetonunk van - míg az ellen ai nem kerül? Majd az ai-t megadni? Ilyen estben tényleg mindenkinek látnia kell hogy be kell szállnia, nem?

balu999
Válasz rudinese33.1/3 kommentjére
2011. febr. 9. 22:14

Valaki vett már olyat észre PT3 import után, hogy nem táplálja be az összes játékot?
Lejátszottam ma 35 db-ot és csak 33-at mutat.
Vki esetleg tudja mitől van ez?
Mert aztán így nem valós képet ad a "segédszoftver".
CG-nél is észrevettem már ezt a hibát.

atisz
Válasz pastecopy kommentjére
2011. febr. 9. 23:02

Itt a vége. Hivatalosan is megerősítették, hogy Február 15-én megszűnik a DoN.

PokerStars will no longer offer Double or Nothing Sit & Go’s, Effective February 15th, 2011 - Internet Poker - Online Poker Forum

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. febr. 9. 23:03

Kurvajó...

Hagyom is abba, holnaptól fifty50.
Mondjuk ezt előre lehetett sejteni.

És mi lesz szegény RS03RS03-mal? :)

wayneking kicsit ki van akadva:
"Unless i receive some sort of VPP compensation for this to make up for the lost time i will incur because of it, i will most likely be moving my 180k in rake elsewhere. "

Ez meg sajnos igaznak tűnik:
"Also, since we're comparing them to DON's, I can't imagine regulars having nearly as big of an edge. If you consider the mistakes fish in DON's make; playing too many hands early, and calling too light in the late game, these are actually good adjustments to make for 50/50's, diminishing the good players edges."

Pókó51
Válasz atisz kommentjére
2011. febr. 9. 23:34

Itt a vége. Hivatalosan is megerősítették, hogy Február 15-én megszűnik a DoN.

PokerStars will no longer offer Double or Nothing Sit & Go’s, Effective February 15th, 2011 - Internet Poker - Online Poker Forum

Ugye ez most nem komoly!?

Maxxxika
Válasz Pókó51 kommentjére
2011. febr. 9. 23:44

Ugye ez most nem komoly!?

Viccnek durva lenne

Most nézem, hogy bejöttek normál vakemelkedésűek is, és van 30 dolláros is.

Ha a fulltiltnek lenne egy kis esze, azonnal elindítaná a donokat, rengeteg játékost szerezne vele.

Élő ügyfélszolgálat