Ha a fulltiltnek lenne egy kis esze, azonnal elindítaná a donokat, rengeteg játékost szerezne vele.
miota megjött a fifty50 én csak azokat tolom, gondoltam sokáig megmarad még a don, ottmaradnak a regek, és kihasználom a halastot. ennek igy nemsok értelme lesz szerintem, de februárban végigtolom őket azért, hátha..
annyibol mondjuk tuti jo volt, hogy már tudom 30 asztalon is tolni...
gl mindenkinek :D
miota megjött a fifty50 én csak azokat tolom, gondoltam sokáig megmarad még a don, ottmaradnak a regek, és kihasználom a halastot. ennek igy nemsok értelme lesz szerintem, de februárban végigtolom őket azért, hátha..
annyibol mondjuk tuti jo volt, hogy már tudom 30 asztalon is tolni...
gl mindenkinek :D
kevés az asztal, ezért vegyesen. 20-30$, nekem eddig bejött, nagyobb ingadozás, nagyobb itm%, hasonlo eredményesség.
kicsi még a minta, hogy értékeljem, még 500 sem ment le belőle.
az biztos, hogy más játékformák után is elkezdek ujra érdeklődni, és tanulni fejlödni, mert nem vagyok benne biztos, hogy a fifty50 bejön annyira hosszutávra mint a don, és lehet-e vele annyit keresni.
Viccnek durva lenne
Most nézem, hogy bejöttek normál vakemelkedésűek is, és van 30 dolláros is.
Ha a fulltiltnek lenne egy kis esze, azonnal elindítaná a donokat, rengeteg játékost szerezne vele.
Hol lehet még DoN-t játszani, ahol működik a HM HUD is, és van is játékos állomány? Mondjuk legalább 10 asztal fut egyszerre?
Ja, és verhető a rake
Létezik ilyen?
Hol lehet még DoN-t játszani, ahol működik a HM HUD is, és van is játékos állomány? Mondjuk legalább 10 asztal fut egyszerre?
Ja, és verhető a rake
Létezik ilyen?
Nem hiszem, hogy nekem menni fog a fifty50, mert ha jól számolom mindig legalább 3000 chipsszel kéne befejezni, hogy ugyanolyan eredményt érjek el, mint don-ban. Vagy pedig jóval többet játszani, ami nehézkes, mert nem vagyok egy nagy grinder, csak laptopom van, amin 6 asztal már olyan kicsi, hogy romlik a koncentrációm.
A maradék napokban megpróbálok kihozni valamit a don-ból addig játszom, míg végre lesz egy upswing, vagy 0 lesz a rollom.
Edit:
Továbbra is olyan a szerencsém, hogy AA-val is sikerült kiesnem, aztán végre nyerek egyet-kettőt, mikor észrevettem, hogy elállítottam valamit menet közben és amiket nyertem 1 dollárosok voltak :$
Experiment to calculate how your DoN results would look if they'd been Fifty50s - Gambling and Poker Software Forum