Póker Fórum Archívum > Sit&Go > Double or nothing SNG

hoppárézimi
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. febr. 10. 0:34

Ha a fulltiltnek lenne egy kis esze, azonnal elindítaná a donokat, rengeteg játékost szerezne vele.

De csak akkor lenne értelme, ha a 4-5%(turbón) fee lenne ott is.

GreEko
Válasz hoppárézimi kommentjére
2011. febr. 10. 0:50

miota megjött a fifty50 én csak azokat tolom, gondoltam sokáig megmarad még a don, ottmaradnak a regek, és kihasználom a halastot. ennek igy nemsok értelme lesz szerintem, de februárban végigtolom őket azért, hátha..

annyibol mondjuk tuti jo volt, hogy már tudom 30 asztalon is tolni...

gl mindenkinek :D

Maxxxika
Válasz GreEko kommentjére
2011. febr. 10. 0:52

miota megjött a fifty50 én csak azokat tolom, gondoltam sokáig megmarad még a don, ottmaradnak a regek, és kihasználom a halastot. ennek igy nemsok értelme lesz szerintem, de februárban végigtolom őket azért, hátha..

annyibol mondjuk tuti jo volt, hogy már tudom 30 asztalon is tolni...

gl mindenkinek :D

Na mesélj, milyen eddig az eredmény?
Hanyas téten tolod?

GreEko
2011. febr. 10. 0:56

kevés az asztal, ezért vegyesen. 20-30$, nekem eddig bejött, nagyobb ingadozás, nagyobb itm%, hasonlo eredményesség.

kicsi még a minta, hogy értékeljem, még 500 sem ment le belőle.

az biztos, hogy más játékformák után is elkezdek ujra érdeklődni, és tanulni fejlödni, mert nem vagyok benne biztos, hogy a fifty50 bejön annyira hosszutávra mint a don, és lehet-e vele annyit keresni.

jvereb
2011. febr. 10. 9:04

Viccnek durva lenne

Most nézem, hogy bejöttek normál vakemelkedésűek is, és van 30 dolláros is.

Ha a fulltiltnek lenne egy kis esze, azonnal elindítaná a donokat, rengeteg játékost szerezne vele.

Gondolod nem simitjak ossze a strategiai donteseiket?? Lehet nem, de en nagyon meglepodnek, ha az FT most lecsapna erre.... Mondjuk nekem a don eltorlese is meglepo volt, de biztosan szamoltak elotte....ki tudja mennyit fizettek ki a csalasok miatt....

Maxxxika
Válasz jvereb kommentjére
2011. febr. 10. 13:27

Hol lehet még DoN-t játszani, ahol működik a HM HUD is, és van is játékos állomány? Mondjuk legalább 10 asztal fut egyszerre?
Ja, és verhető a rake

Létezik ilyen?

hoppárézimi
2011. febr. 10. 14:19

Hol lehet még DoN-t játszani, ahol működik a HM HUD is, és van is játékos állomány? Mondjuk legalább 10 asztal fut egyszerre?
Ja, és verhető a rake

Létezik ilyen?

Talán a mennyországban

Maxxxika
Válasz hoppárézimi kommentjére
2011. febr. 10. 14:43
atisz
2011. febr. 10. 17:55

Nem hiszem, hogy nekem menni fog a fifty50, mert ha jól számolom mindig legalább 3000 chipsszel kéne befejezni, hogy ugyanolyan eredményt érjek el, mint don-ban. Vagy pedig jóval többet játszani, ami nehézkes, mert nem vagyok egy nagy grinder, csak laptopom van, amin 6 asztal már olyan kicsi, hogy romlik a koncentrációm.
A maradék napokban megpróbálok kihozni valamit a don-ból addig játszom, míg végre lesz egy upswing, vagy 0 lesz a rollom.

Edit:
Továbbra is olyan a szerencsém, hogy AA-val is sikerült kiesnem, aztán végre nyerek egyet-kettőt, mikor észrevettem, hogy elállítottam valamit menet közben és amiket nyertem 1 dollárosok voltak :$

jvereb
2011. febr. 11. 13:23

Experiment to calculate how your DoN results would look if they'd been Fifty50s - Gambling and Poker Software Forum

Ne legyen igazam, de ezt a jatekformat megoltek. Olyan magas ITM% kell, hogy nyereseges legyen vki, hogy szinte lehetetlen teljesiteni. Olyan flippeket kell felvallani a bubble kornyeken, hogy mar azokat nem huzod be olyan %-ban, hogy nyereseges lehess...

Élő ügyfélszolgálat