don pro
Válasz jvereb kommentjére
2011. febr. 11. 17:50
Ne legyen igazam, de ezt a jatekformat megoltek. Olyan magas ITM% kell, hogy nyereseges legyen vki, hogy szinte lehetetlen teljesiteni. Olyan flippeket kell felvallani a bubble kornyeken, hogy mar azokat nem huzod be olyan %-ban, hogy nyereseges lehess...
Igazad van szerintem. Én nem látom a 5050-ben a DoN utódját. Teljesen más játék, persze néhány elemére ráhúzható, hogy olyan mint a DoN. A legfőbb kérdés vele kapcsolatban, hogy mennyire verhető, nyereséges hosszú távon? Ismerek néhány embert, aki játszott több játékot (nem olyan nagy minta), az itm amit elértek DoN-ban álomszerű lenne, itt viszont a totál profitjuk mégis negatív.
atisz
Válasz don pro kommentjére
2011. febr. 11. 19:07
bogdann1982 már egy ideje csak 5050-et játszik, neki ez is nagyon megy. Továbbra sincs vesztes napja, 3 hónap alatt 11k pluszban van 10 dollárosokkal.
Én meg örülök, hogy végre nyerő napom volt tegnap. Kemény 2 buy in pluszra sikerült feltornázni a végére.
Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. febr. 11. 21:09
bogdann1982 már egy ideje csak 5050-et játszik, neki ez is nagyon megy. Továbbra sincs vesztes napja, 3 hónap alatt 11k pluszban van 10 dollárosokkal.
Én meg örülök, hogy végre nyerő napom volt tegnap. Kemény 2 buy in pluszra sikerült feltornázni a végére.
Nemrég(pár hete) néztem, akkor még a DoN-okat tolta, gondolom mostanában tért át. És az a sejtésem, hogy az a stratégia lesz ott nyerő, aminek Bogdann a nagy művelője, Magas Vpip/Pfr, magas fold23bet, és magas lopási százalékok, ha dupláztál, akkor meg lehet terrorizálni az asztalt.
Úgy néz ki hogy most kiveszem a szabadságomat, és elkezdem az 50/50-et, amint végleg leállítják a DoN-okat, akkor legalább normális mennyiség is lesz belőle. Addig max fun.
Hogy lehetne a HM-ben letiltani, hogy a DoN-os statokat használja? Ugyanis most elindítottam pár 50/50-et, és van pár ember, akinek van már többszáz keze az adatbázisomban, nyilván DoNoztunk együtt korábban.
jvereb
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. febr. 11. 22:47
Magas Vpip/Pfr, magas fold23bet, és magas lopási százalékok, ha dupláztál, akkor meg lehet terrorizálni az asztalt.
A megado rangek fel fognak lazulni szerintem. Azok a helyzetek, ahol a megado range don-ban KK, AA, vagy meg az sem, itt sokkal lazabb kell, hogy legyen. Viszont pont ezzel lesz a baj, mert sokkal tobb flippet kell felvallalni a zsetonok gyujtese miatt, ezzel szemben a varhato nyeremenyed kozel sincs egy sng jatekhoz kepest....emiatt gondolom azt, hogy nagyon nehez lesz nyero strategiat talalni.
Aki donozni akar, az kenytelen lesz magasabb rake-et fizetni mas termekben........
pastecopy
2011. febr. 11. 22:50
Igazad van szerintem. Én nem látom a 5050-ben a DoN utódját. Teljesen más játék, persze néhány elemére ráhúzható, hogy olyan mint a DoN. A legfőbb kérdés vele kapcsolatban, hogy mennyire verhető, nyereséges hosszú távon? Ismerek néhány embert, aki játszott több játékot (nem olyan nagy minta), az itm amit elértek DoN-ban álomszerű lenne, itt viszont a totál profitjuk mégis negatív.
Es igy mi a terv, ha meg szabad kerdezni? DoN mas teremben, vagy mas SnG a PS-en?
Maxxxika
Válasz jvereb kommentjére
2011. febr. 11. 22:59
A megado rangek fel fognak lazulni szerintem. Azok a helyzetek, ahol a megado range don-ban KK, AA, vagy meg az sem, itt sokkal lazabb kell, hogy legyen. Viszont pont ezzel lesz a baj, mert sokkal tobb flippet kell felvallalni a zsetonok gyujtese miatt, ezzel szemben a varhato nyeremenyed kozel sincs egy sng jatekhoz kepest....emiatt gondolom azt, hogy nagyon nehez lesz nyero strategiat talalni.
Aki donozni akar, az kenytelen lesz magasabb rake-et fizetni mas termekben........
Igen, lopni sem lesz olyan egyszerű elméletben, majd a HUD mutatja, meglátjuk. Sokkal több mutatást kell vállalni mint DoNban, ez is biztos, ritka lesz hogy AK-t dob az ember, AA KK meg kizárt.
pastecopy
2011. febr. 11. 23:01
Igen, lopni sem lesz olyan egyszerű elméletben, majd a HUD mutatja, meglátjuk. Sokkal több mutatást kell vállalni mint DoNban, ez is biztos, ritka lesz hogy AK-t dob az ember, AA KK meg kizárt.
Maxxxika, Te átállsz erre?
Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2011. febr. 11. 23:03
Maxxxika, Te átállsz erre?
Eléggé dühít a döntés, de úgy látom nem lesz más választásom. Legalább egy BE-t hoznom kell havi 2,5-3k játékkal, hogy maradjon a póker, különben végeztünk.
Maxxxika
2011. febr. 11. 23:10
Ismerek néhány embert, aki játszott több játékot (nem olyan nagy minta), az itm amit elértek DoN-ban álomszerű lenne, itt viszont a totál profitjuk mégis negatív.
Úgy látom inkább normál SnG oldalról kell közelíteni ezt a játékot, mint egy 10man SnG, ahol az első 5 hely fizet. Nem tudom hogy turbó DoN-on mennyire terjedt el a hatalmas stack felhalmozás, de normál játékoknál azok az emberek vezették a leaderboardot, akik elég sok partiban 4-5-6-7k zsetont összeszedtek. Azt hiszem nekik ez is menni fog.
GreEko
2011. febr. 12. 1:11
Hogy lehetne a HM-ben letiltani, hogy a DoN-os statokat használja? Ugyanis most elindítottam pár 50/50-et, és van pár ember, akinek van már többszáz keze az adatbázisomban, nyilván DoNoztunk együtt korábban.
Ez engem is érdekelne, eddig nekem ezt még nem sikerült megoldanom..