Mokuska123, már akartam kérdezni, hogy milyen arányban játszol beülő szerint? Írtad, hogy 5-50 dollárig, az azért elég húzós különbség. Engem még a kétszeres limit is kikészít, mert pl bukok egy 10-est, nyerek két 5-öst és rake miatt még akkor is $1.60 mínuszban vagyok. És ez csak 3 játék, még néhány, és már 3 db 5-öst kell nyernem, hogy nullán legyek. Tegnap is hiába volt összesen 60% ITM, a vége $1.10 profit lett.
5.5-eset már nem nagyon játszok, de mondhatjuk, hogy fellövök 1-2-t, ha nincs asztalom hajnalban. Leginkább 11-22 usdosakat tolok, de elég keményen table selectingelek, szóval a 33-54 usd azért van benne a repertoáromban, mert ha 2 fish oda keveredik az asztalhoz utána megyek. De legnagyobb arányban van a 11-22 usd. Persze idegesítő, ha pont a magasabb limiten nem jön össze, nekem is így indult, de most már észre se veszem, mert annyi lemegy egy nap, hogy nincs is időm foglalkozni vele. Perpill szabin vagyok suli miatt, majd a nyarat fogom megtolni. És ongamen akkora a RB, hogy -3%-os ROI bőven jó :)
Na végleg eldöntöttem, hogy váltok Merge-ről. Nem várom meg a bónusz lejáratát sem, mert amúgy is nagyon nehéz kijátszani, meg többet bukok addig, amíg kijátszok egy darabot.
Sajnos nekem az nem megy, hogy nyomatom eredmény nélkül aztán majd 1 millió játék után jó lesz a roi-m, meg majd lesznek upswingek. 3-10 dollárig már csak kb 50-60 dollár profitom van 1000 játék alatt. Pontosan nem tudom, mert elég sok import error van HM-ben, de az akkor is nagyon gyenge. Visszaáltam a 15-ről 8 asztalra, kihagytam napokat, hogy tiszta legyen a fejem, de most az sem segít. Megint kapom az under EV-t, így néz ki a hónapom eddig.
Valószínű megint 888-ra megyek, hátha jobb szerencsém lesz, meg ott legalább vannak jó micro mtt-k is. Pl 99c rebuy 4k guaranteed max 900 fő naponta asszem kétszer-háromszor. Vicc, hogy még arra is várnom kell, hogy a VIP pontokat cash-re tudjam váltani, ha a maxot akarom kapni érte, mert havonta csak 3-szor 1000 pontot enged átváltani az én VIP szintemen. Nekem meg van most 6600 pontom.
Ilyet akarok megint! Nekem meg volt képem panaszkodni akkor 100-200 játék BE után....
Azért azt ne felejtsétek el, hogy lehet EV alatt és felett is futni, akkor is arányosan adja az RNG. Például ha nagyon sok a mutatás nélküli veszteséged(túl sokat dobálsz pl stealre, postflop, stb). Amúgy ha valaki csinálna egy skype/msn csoportot, ahol a DoN-okkal foglalkoznánk én benne lennék, csak én ugye senkinek se tudok üzenetet írni.
Sziasztok!
A DON csoport engem is érdekelne, de szerintem az a legjobb, ha rögtön belevágunk.
Skype nevem: polosanyi
akit érdekel a don csoport, vegyen fel, és ha összejövünk 3-4-en, akkor csinálunk közös session review-t, meg elméleti átbeszélést, ilyesmit.
Skype kérelem elküldéséhez írjátok oda, hogy akadémia don csoport :).
GL!
Sziasztok!
Mar eleg sok jatekfajtat kiprobaltam, de kulonosebb sikerem egyikben sem lett ugyan, 6 honapja BE vagyok(de az alatt volt minden jatekfajta olyan jo fish/kezdo modra :D), de ez a jatekfajta tetszik, elhataroztam hogy komolyan nekiallok, becsoportositom egy helyre a rollom, es megtanulok donozni...
Eloszor is: terem. Everesten toltam, de nagyon lassan indulnak, az utobbi hetekben ipokeren porgettem bonuszt vele, de a 20% fee szamomra legyozhetetlen. A komplett rollom 100$ korul van(csoda, hogy nem lett kevesebb :D)
Tananyag: hol kezdenetek most? Talalni ugyan tananyagokat a neten, de rengeteg regi van, gyakran egymasnak ellentmondo dolgokkal... Angol nem problema.
Erdemes meg egyaltalan ezzel foglalkozni kezdokent? Mintha kihaloban lennea a tobbi jatekfajtahoz kepest.
Sziasztok!
Mar eleg sok jatekfajtat kiprobaltam, de kulonosebb sikerem egyikben sem lett ugyan, 6 honapja BE vagyok(de az alatt volt minden jatekfajta olyan jo fish/kezdo modra :D), de ez a jatekfajta tetszik, elhataroztam hogy komolyan nekiallok, becsoportositom egy helyre a rollom, es megtanulok donozni...
Eloszor is: terem. Everesten toltam, de nagyon lassan indulnak, az utobbi hetekben ipokeren porgettem bonuszt vele, de a 20% fee szamomra legyozhetetlen. A komplett rollom 100$ korul van(csoda, hogy nem lett kevesebb :D)
Tananyag: hol kezdenetek most? Talalni ugyan tananyagokat a neten, de rengeteg regi van, gyakran egymasnak ellentmondo dolgokkal... Angol nem problema.
Erdemes meg egyaltalan ezzel foglalkozni kezdokent? Mintha kihaloban lennea a tobbi jatekfajtahoz kepest.
Nem annyira új ez, talán 2008 óta van. És 2011 elejéig volt a legjobb, amíg PS-en is volt DoN óriási forgalommal, mindössze 4% rake-el. A FR DoN-ban most Merge a csúcs, mert minden USA játékos kénytelen ott játszani és sokan ezt a játékot választják. Csak annyi a baj, hogy emiatt éjszaka van csak jó forgalom, de akkor viszont megy 15-20 asztal minden limiten. $50-100 talán kevesebb, de azt nem szoktam nézni.
Itt van egy hosszú leírás My Double or Nothing strategy guide (long read with vids) - STT Poker Strategy - Single Table Tournament Poker Forum de talán legjobb, ha magad tapasztalod ki. Én nem nagyon követem ezeket a sablon stratégiákat, de biztos, hogy működnek, mert a nyerők általában ezt játszák. Én kicsit lazábban játszom, és próbálok postflop is játszani, kitalálni mi lehet az ellenfélnél, és egy cheap showdown-al erről meg is bizonyosodni.
Megint az őrület kerget. Volt 2 nyerő napom egymás után, ami hihetetlen érzés volt, már teljesen elszoktam tőle. Örültem, hogy lesz egy kis profit mielőtt kiveszem a pénzem. Erre jön a mai session -$90-al. Ez már nem véletlenszűség, hogy mindennel buktam.
17 játék alatt 2x estem ki AA-val, 3x toltam bele a stackem AA-ba (2x KK 1x JJ), estem még ki A9 vs QJ, 2x AQ vs AK, AJ vs AQ, meg hasonlók. Így persze hogy lefelé megy az EV is. Ennyi kudarc még nem ért, mint ebben a teremben 3 hónap alatt. Valahogy össze kell szednem magam, és elkezdeni nyerni. Mostanra már rég $20-on akartam játszani.