turn 5 river 2vel A5nek fullja van, split csak akkor lehet ha turn 3 river 4 (vagy fordítva)
Push, vagy fold?
alenocka, TCL, meg a duki multitablingeltek, és egész kompentens játékosoknak tűntek, itt a stacksize eloszlás miatt mind3-an (velem együtt 4-en) feszültek ezerrel, CL Yido ultraaggro volt, de ő is kereste a jobb spotokat, a 2nd stack meg próbált azért lopkodni, miközben kitér a CL elől.
Statokat még mindig nem tudok írni sajna, de a CL-en kívül mindenki elég feszes volt.
FE-m nem tudom mennyi van, valszeg a legrosszabb néhány százalékot dobná taratatum, de minden értelmesebb összefüggő lappal callozna imo.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.35+$0.15
Stacks:
UTG alenocka4 (355)
UTG+1 Yido29 (8,025)
CO duki_poker (1,235)
BTN TCLai (265)
SB Holdenper (885)
BB taratatum (4,235)
Blinds: 100/200 Ante 25
Pre-Flop: (450, 6 players) Holdenper is SB :ah: :kh:
4 folds, Holdenper (785)?
Ezt én hót ziher hogy nem dobom el
Ezt én hót ziher hogy nem dobom el
ja ezt a hibát én is nagyon sokszor elkövetem :)
Én dobtam, mivel gondoltam, hogy a 2 shorty közül valamelyik csak kiesik, mire elér újra a vak.
Végül kiesett az egyik, szóval ITM...mondjuk ez nem jelenti azt, hogy jó a dobás feltétlenül:)
Kérdés, hogy ilyenkor mekkora előnyben kell berakni, hogy BE legyen a push, és akkor meglenne a range-ünk alja...
?????
!!!!!!!
Push, vagy fold?
alenocka, TCL, meg a duki multitablingeltek, és egész kompentens játékosoknak tűntek, itt a stacksize eloszlás miatt mind3-an (velem együtt 4-en) feszültek ezerrel, CL Yido ultraaggro volt, de ő is kereste a jobb spotokat, a 2nd stack meg próbált azért lopkodni, miközben kitér a CL elől.
Statokat még mindig nem tudok írni sajna, de a CL-en kívül mindenki elég feszes volt.
FE-m nem tudom mennyi van, valszeg a legrosszabb néhány százalékot dobná taratatum, de minden értelmesebb összefüggő lappal callozna imo.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.35+$0.15
Stacks:
UTG alenocka4 (355)
UTG+1 Yido29 (8,025)
CO duki_poker (1,235)
BTN TCLai (265)
SB Holdenper (885)
BB taratatum (4,235)