Holdenper
Válasz rioka kommentjére
2011. nov. 4. 18:23

turn 5 river 2vel A5nek fullja van, split csak akkor lehet ha turn 3 river 4 (vagy fordítva)

tudom, azért volt ott a ":D" meg, hogy Para-Kovács Imre splitteli el a potot nem éééén:D:P egyedül sorral tudnak felezni rainbow flopnál (ha mondjuk 3 pikk lenne a flopon és egyiknél sem lenne pikk, akkor bd pikkekkel mehetne a split).

Holdenper
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 4. 18:27

Push, vagy fold?
alenocka, TCL, meg a duki multitablingeltek, és egész kompentens játékosoknak tűntek, itt a stacksize eloszlás miatt mind3-an (velem együtt 4-en) feszültek ezerrel, CL Yido ultraaggro volt, de ő is kereste a jobb spotokat, a 2nd stack meg próbált azért lopkodni, miközben kitér a CL elől.
Statokat még mindig nem tudok írni sajna, de a CL-en kívül mindenki elég feszes volt.
FE-m nem tudom mennyi van, valszeg a legrosszabb néhány százalékot dobná taratatum, de minden értelmesebb összefüggő lappal callozna imo.

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.35+$0.15

Stacks:
UTG alenocka4 (355)
UTG+1 Yido29 (8,025)
CO duki_poker (1,235)
BTN TCLai (265)
SB Holdenper (885)
BB taratatum (4,235)

Blinds: 100/200 Ante 25

Pre-Flop: (450, 6 players) Holdenper is SB :ah: :kh:
4 folds, Holdenper (785)?

Maxxxika
2011. nov. 4. 22:49

Ezt én hót ziher hogy nem dobom el

Meanmachine
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 4. 22:54

Ezt én hót ziher hogy nem dobom el

ja ezt a hibát én is nagyon sokszor elkövetem :)

pushnál játszol egy 60-40et, jó esetben egy 70-30at gyakorlatilag fillérekért.

foldnál a 2 SS allin van a kövi körben. nem fogom kiszámolni mennyire nem éri meg berakni :) kockázat/nyereség fail...

Maxxxika
Válasz Meanmachine kommentjére
2011. nov. 4. 23:00

ja ezt a hibát én is nagyon sokszor elkövetem :)

Tudom, és Bogdannak sem éri meg J9o-val nyitni UTG 7handed 15BB-vel,mégis megteszi.

Holdenper
2011. nov. 4. 23:54

Én dobtam, mivel gondoltam, hogy a 2 shorty közül valamelyik csak kiesik, mire elér újra a vak.
Végül kiesett az egyik, szóval ITM...mondjuk ez nem jelenti azt, hogy jó a dobás feltétlenül:)
Kérdés, hogy ilyenkor mekkora előnyben kell berakni, hogy BE legyen a push, és akkor meglenne a range-ünk alja...

Maxxxika
2011. nov. 5. 1:25

Érdekesen alakul eddig a hónap
Image
MI A BÜDÖS FRANC FOLYIK ITT????
:D :D

Maxxxika
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2011. nov. 5. 2:31

?????

!!!!!!!

urbanpoet303
2011. nov. 5. 2:32

!!!!!!!

Gyors voltal. De ha mar igy alakult, akkor szivesen meghallgatnam, hogy ez miert is +EV.

shtluck1
2011. nov. 5. 7:00

Push, vagy fold?
alenocka, TCL, meg a duki multitablingeltek, és egész kompentens játékosoknak tűntek, itt a stacksize eloszlás miatt mind3-an (velem együtt 4-en) feszültek ezerrel, CL Yido ultraaggro volt, de ő is kereste a jobb spotokat, a 2nd stack meg próbált azért lopkodni, miközben kitér a CL elől.
Statokat még mindig nem tudok írni sajna, de a CL-en kívül mindenki elég feszes volt.
FE-m nem tudom mennyi van, valszeg a legrosszabb néhány százalékot dobná taratatum, de minden értelmesebb összefüggő lappal callozna imo.

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.35+$0.15

Stacks:
UTG alenocka4 (355)
UTG+1 Yido29 (8,025)
CO duki_poker (1,235)
BTN TCLai (265)
SB Holdenper (885)
BB taratatum (4,235)

Blinds: 100/200 Ante 25

Pre-Flop: (450, 6 players) Holdenper is SB :ah: :kh:
4 folds, Holdenper (785)?

Egyébként miért akarjuk eldobni? Ha csak szimplán DON lenne akkor sima fold...viszont Fiftynél miért jobb a dobás? Nekünk célunk minél több zsetont szerezni mire ITM érünk...a nagyvaknak pedig a megadó range szűkül a 2 ss miatt. Vagy rosszul látom?

Élő ügyfélszolgálat