Ilyen helyzetben átlag TAG ellen milyen kb a megadó rangetek? (én kb QQ+, AK-ra gondoltam, de ez lehet túl szűk)
Vége az októbernek is.
Sajnos nem hogy 3000-et, de még a 2500-at sem sikerült elérnem darabszámban, az utóbbi napokban közbejöttek egyéb dolgok. Az eredményre nincs panaszom, habár még mindig nem tudom hogy lehetne 5% ROI fölé menni.
A grafikon:
Év végéig most már annyi a célom, hogy meg legyen az SN (jelenleg 87%), összegyüjteni még utána kb 30k FPP-t a bónuszhoz, és habár az elég meredeknek tűnik, de szeretnék arany csillagot a nevem után sharkscope-on.
+ 1 hete már eggyel több éhes szájat kell itthon betömni:
Te hogy állsz Rio?
Már most látom hogy kár volt nekiesnem a HM2-nek, amíg 1-2 javítás ki nem jön.
9person-nek látja az F50-et.
80% mondjuk előző hónapban csak 1100 db 15öst toltam le, épphogy megvédtem a platinumot is :)
nem találtam donos topikot ezért gondoltam beteszem ide mivel korábban sokan játszhatták ezt közületek.
Hero (QQ - Big Blind) loss - Hand Import - - submitted 11-02-2011 - 08:46 am - Poker Hand Replays
ez itt call vagy dobós a 190-es zseton miatt?
btn mióta buble van minden kb körben pusholt.
fold
nem találtam donos topikot ezért gondoltam beteszem ide mivel korábban sokan játszhatták ezt közületek.
Hero (QQ - Big Blind) loss - Hand Import - - submitted 11-02-2011 - 08:46 am - Poker Hand Replays
Jó alaposan körbenézhettél akkor. :) Segítek: https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4310-double-nothing-sng.html
Mi a BTN steal%? 17BB-t kb JJ+ AQ+ adnék meg, mondjuk átlagos steal%-ra, ha nagyon nit, akkor QQ+ AK.