Maxxxika
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 1. 11:35

Ilyen helyzetben átlag TAG ellen milyen kb a megadó rangetek? (én kb QQ+, AK-ra gondoltam, de ez lehet túl szűk)

Mi a BTN steal%? 17BB-t kb JJ+ AQ+ adnék meg, mondjuk átlagos steal%-ra, ha nagyon nit, akkor QQ+ AK.

rioka
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 2. 10:26

Vége az októbernek is.
Sajnos nem hogy 3000-et, de még a 2500-at sem sikerült elérnem darabszámban, az utóbbi napokban közbejöttek egyéb dolgok. Az eredményre nincs panaszom, habár még mindig nem tudom hogy lehetne 5% ROI fölé menni.
A grafikon:
Image
Év végéig most már annyi a célom, hogy meg legyen az SN (jelenleg 87%), összegyüjteni még utána kb 30k FPP-t a bónuszhoz, és habár az elég meredeknek tűnik, de szeretnék arany csillagot a nevem után sharkscope-on.
+ 1 hete már eggyel több éhes szájat kell itthon betömni:
Image

GL az SN-hez, már nem kell sok kényelmesen megtudod csinálni. A graf nagyon-nagyon szép, a kuty meg iszonyat aranyos.

Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. nov. 2. 10:30

Te hogy állsz Rio?

Már most látom hogy kár volt nekiesnem a HM2-nek, amíg 1-2 javítás ki nem jön.
9person-nek látja az F50-et.

rioka
2011. nov. 2. 12:21

80% mondjuk előző hónapban csak 1100 db 15öst toltam le, épphogy megvédtem a platinumot is :)

Johnny Diablo
Válasz rioka kommentjére
2011. nov. 2. 15:05

nem találtam donos topikot ezért gondoltam beteszem ide mivel korábban sokan játszhatták ezt közületek.
Hero (QQ - Big Blind) loss - Hand Import - - submitted 11-02-2011 - 08:46 am - Poker Hand Replays
ez itt call vagy dobós a 190-es zseton miatt?
btn mióta buble van minden kb körben pusholt.

balu999
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. nov. 2. 16:01

fold

valencia1101
2011. nov. 2. 18:45

nem találtam donos topikot ezért gondoltam beteszem ide mivel korábban sokan játszhatták ezt közületek.
Hero (QQ - Big Blind) loss - Hand Import - - submitted 11-02-2011 - 08:46 am - Poker Hand Replays

Ha ez DON tuti dobnám.

atisz
2011. nov. 2. 18:55

Jó alaposan körbenézhettél akkor. :) Segítek: https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4310-double-nothing-sng.html

Johnny Diablo
Válasz atisz kommentjére
2011. nov. 2. 19:28

Jó alaposan körbenézhettél akkor. :) Segítek: https://poker-akademia.com/vBulletin/sit-go/4310-double-nothing-sng.html

beírtam és nem dobott rá ki semmi ilyet. meg is lepett mert emlékeztem hogy volt valami ilyen topik de mondom biztos ez lett belőle vagy nem tudom :) azért köszi ;)
és a hsz-eket is!

Holdenper
2011. nov. 2. 21:58

Mi a BTN steal%? 17BB-t kb JJ+ AQ+ adnék meg, mondjuk átlagos steal%-ra, ha nagyon nit, akkor QQ+ AK.

Itthon vagyok, aztán fater gépén nincs HM:) de az átlagosnál feszesebb volt szerintem:)

Btw szép swingek vannak ebben a játékban:D akartam betenni 1-2 handet, hogy megkérdezzem a véleményetek, de itt nincs HM kézzel meg marha macerás lenne kikeresni:-/

Élő ügyfélszolgálat