don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. nov. 3. 23:43
Vége az októbernek is.
Sajnos nem hogy 3000-et, de még a 2500-at sem sikerült elérnem darabszámban, az utóbbi napokban közbejöttek egyéb dolgok. Az eredményre nincs panaszom, habár még mindig nem tudom hogy lehetne 5% ROI fölé menni.
A grafikon:
Év végéig most már annyi a célom, hogy meg legyen az SN (jelenleg 87%), összegyüjteni még utána kb 30k FPP-t a bónuszhoz, és habár az elég meredeknek tűnik, de szeretnék arany csillagot a nevem után sharkscope-on.
+ 1 hete már eggyel több éhes szájat kell itthon betömni:
Szép graf, szép kutyus! Az Astra is biztos szép, őt is etetni kell :)
Hogy megy az átállás 30-as tétre?
Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. nov. 3. 23:53
Hogy megy az átállás 30-as tétre?
Még nem szántam el magam, majd ha meglesz az SN. :)
don pro
2011. nov. 3. 23:57
Még nem szántam el magam, majd ha meglesz az SN. :)
Pedig úgy az SN is hamarabb meglenne ;)
Maxxxika
2011. nov. 3. 23:59
Pedig úgy az SN is hamarabb meglenne ;)
Igen, de nekem már a mai nap is elég ahhoz, hogy majdnem dupla singcsont törést eszközöljek :D
Pedig csak -10BI
don pro
2011. nov. 4. 0:08
Igen, de nekem már a mai nap is elég ahhoz, hogy majdnem dupla singcsont törést eszközöljek :D
Pedig csak -15BI
Lol, akkor inkább ne lépj szintet :)
Sport1-en épp Korda Gyuri tart edzést egy sárga színű szezámutcás figurára hasonlító bábbal karöltve. Remélem sokan nézik, és megtanulják belőle a póker finomságait. Áááá, nézni is fáj, de mégsem vagyok rá képes, hogy csatornát váltsak :)
rioka
2011. nov. 4. 1:24
Lol, akkor inkább ne lépj szintet :)
Sport1-en épp Korda Gyuri tart edzést egy sárga színű szezámutcás figurára hasonlító bábbal karöltve. Remélem sokan nézik, és megtanulják belőle a póker finomságait. Áááá, nézni is fáj, de mégsem vagyok rá képes, hogy csatornát váltsak :)
Múltkor hosszas tanakodás után egy A5 vs AT pre ai nemtudtak rájönni hogy 25Tr flopon hogyan lehet még split, miért van még rá sansz. Korda úr úgy kezdte hogy ez már nem lehet split, Para úr pedíg úgy folytatta hogy pározódhatott volna még a board. Dehát csak nem sikerült megfejteniük a 40 milliós kérdést. :)
Maxxxika
Válasz rioka kommentjére
2011. nov. 4. 1:29
Múltkor hosszas tanakodás után egy A5 vs AT pre ai nemtudtak rájönni hogy 25Tr flopon hogyan lehet még split
Hirtelen én is elgondolkodtam, de csak sikerült megfejteni.
Holdenper
Válasz rioka kommentjére
2011. nov. 4. 16:21
Múltkor hosszas tanakodás után egy A5 vs AT pre ai nemtudtak rájönni hogy 25Tr flopon hogyan lehet még split, miért van még rá sansz. Korda úr úgy kezdte hogy ez már nem lehet split, Para úr pedíg úgy folytatta hogy pározódhatott volna még a board. Dehát csak nem sikerült megfejteniük a 40 milliós kérdést. :)
lol:D Mert mondjuk ha turn 5, river 2, akkor PKI simán elsplitteli a potot:D
Amúgy ezeket a sárgás adásokat meg lehet nézni neten valahol? Kíváncsi vagyok mennyire béna:)
rioka
Válasz Holdenper kommentjére
2011. nov. 4. 17:15
lol:D Mert mondjuk ha turn 5, river 2, akkor PKI simán elsplitteli a potot:D
Amúgy ezeket a sárgás adásokat meg lehet nézni neten valahol? Kíváncsi vagyok mennyire béna:)
turn 5 river 2vel A5nek fullja van, split csak akkor lehet ha turn 3 river 4 (vagy fordítva)