Maxxxika
Válasz GreEko kommentjére
2011. júl. 26. 20:52

Image

Ő BB80-nál játszik olyan lazán, mint én BB200-nál :D

GreEko
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. júl. 26. 21:14

ez már minta! szépek a számai, bogdannt sose értettem mitcsinál, illetve értem, de ha én csinálom nem nyerek. ezek a számok jobban tetszenek, megfigyelem :)

atisz
Válasz GreEko kommentjére
2011. júl. 28. 0:24

Új rekord született ma, az egyik verseny 8,5 perc alatt ért véget. Mindössze 10 osztás volt, abból kettőt játszottam meg.
Olyan is volt nemrég, hogy egész verseny alatt 1 handet játszottam meg egy párszázas pot-ért, és úgy lettem 1000 fölött ITM.

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. júl. 28. 1:54

Új rekord született ma, az egyik verseny 8,5 perc alatt ért véget. Mindössze 10 osztás volt, abból kettőt játszottam meg.
Olyan is volt nemrég, hogy egész verseny alatt 1 handet játszottam meg egy párszázas pot-ért, és úgy lettem 1000 fölött ITM.

Vicces asztal lehetett :)

Nekem is sikerült ma rekordot állítanom badbeat&downswing kategóriában. Jár érte valami díj? :)

atisz
Válasz don pro kommentjére
2011. júl. 28. 9:55

Vicces asztal lehetett :)

Nekem is sikerült ma rekordot állítanom badbeat&downswing kategóriában. Jár érte valami díj? :)

Nem lenne rossz, mondjuk 10 bad beat után visszakapni egy BI-t :D
Pedig éjfél körül böngésztem a lobbyban, láttam, hogy játszol, megnytitottam pár asztalt, és akkor úgy tűnt, hogy minden összejön.

don pro
Válasz atisz kommentjére
2011. júl. 29. 0:48

Nem lenne rossz, mondjuk 10 bad beat után visszakapni egy BI-t :D
Pedig éjfél körül böngésztem a lobbyban, láttam, hogy játszol, megnytitottam pár asztalt, és akkor úgy tűnt, hogy minden összejön.

Mindig vannak jó pillanataim, ezek szerint ezt csípted el. De az egész session egy katasztrófa volt. Ezt a jelzőt lassan rásüthetném az egész évemre is, de nem akarok panaszkodni. Majd a hosszútáv mindent rendbe hoz. Türelmes ember vagyok, 10-20 évet nyugodtan tudok várni... :)

atisz
Válasz don pro kommentjére
2011. júl. 29. 11:44

Kitartás! :)
Ellenben én kezdem elveszteni a türelmem. Júniusban kezdtem minden nap játszani, szépen növekedett a rollom, volt a 19 napos nyerő szériám, Júliusban kétszer annyit játszottam, és negyedannyi a nyereményem. Mégis mi változott?? Ugyanolyan lapok jönnek, ugyanazok az ellenfelek...
Valahol a játékom is rossz, az biztos. Tegnap is 59,x% ITM-el sikerült negatív profitot hozni. Állandóan 4-5. helyen végzek. Ha DoN lenne, nem panaszkodnék, akkor majdnem minden session pluszban végződne.

ftraydan
Válasz atisz kommentjére
2011. júl. 31. 15:55

Sziasztok!!

fifty50 sng-ban jártasokat szeretnék megkérdezni, hogy mi számít ebben a játékformában elegendő mintának?
Még csak pár napja játszogatok 3.50$-eseket.
Tudtok ajánlani valami szakirodalmat neten? A sima DON-os írások mennyiben alkalmazhatóak a 50-50-re?
Előre is köszi a válaszokat!!

Maxxxika
Válasz ftraydan kommentjére
2011. júl. 31. 17:24

Sziasztok!!

fifty50 sng-ban jártasokat szeretnék megkérdezni, hogy mi számít ebben a játékformában elegendő mintának?
Még csak pár napja játszogatok 3.50$-eseket.
Tudtok ajánlani valami szakirodalmat neten? A sima DON-os írások mennyiben alkalmazhatóak a 50-50-re?
Előre is köszi a válaszokat!!

Szia!
Kb 4-5k játék után talán már lehet következtetést levonni.
Szakirodalommal én még nem találkoztam, de lehetséges hogy valaki csinált.
Annyira más az F50, hogy DoNozni már nem is tudnék.

ftraydan
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. júl. 31. 17:40

a donhoz képest itt több szerepet kap a post flop játék vagy ugyanúgy első 4-5 vakszint meddő dobálás majd utána lopkodás??:))

Élő ügyfélszolgálat