ez már minta! szépek a számai, bogdannt sose értettem mitcsinál, illetve értem, de ha én csinálom nem nyerek. ezek a számok jobban tetszenek, megfigyelem :)
Új rekord született ma, az egyik verseny 8,5 perc alatt ért véget. Mindössze 10 osztás volt, abból kettőt játszottam meg.
Olyan is volt nemrég, hogy egész verseny alatt 1 handet játszottam meg egy párszázas pot-ért, és úgy lettem 1000 fölött ITM.
Új rekord született ma, az egyik verseny 8,5 perc alatt ért véget. Mindössze 10 osztás volt, abból kettőt játszottam meg.
Olyan is volt nemrég, hogy egész verseny alatt 1 handet játszottam meg egy párszázas pot-ért, és úgy lettem 1000 fölött ITM.
Vicces asztal lehetett :)
Nekem is sikerült ma rekordot állítanom badbeat&downswing kategóriában. Jár érte valami díj? :)
Nem lenne rossz, mondjuk 10 bad beat után visszakapni egy BI-t :D
Pedig éjfél körül böngésztem a lobbyban, láttam, hogy játszol, megnytitottam pár asztalt, és akkor úgy tűnt, hogy minden összejön.
Kitartás! :)
Ellenben én kezdem elveszteni a türelmem. Júniusban kezdtem minden nap játszani, szépen növekedett a rollom, volt a 19 napos nyerő szériám, Júliusban kétszer annyit játszottam, és negyedannyi a nyereményem. Mégis mi változott?? Ugyanolyan lapok jönnek, ugyanazok az ellenfelek...
Valahol a játékom is rossz, az biztos. Tegnap is 59,x% ITM-el sikerült negatív profitot hozni. Állandóan 4-5. helyen végzek. Ha DoN lenne, nem panaszkodnék, akkor majdnem minden session pluszban végződne.
Sziasztok!!
fifty50 sng-ban jártasokat szeretnék megkérdezni, hogy mi számít ebben a játékformában elegendő mintának?
Még csak pár napja játszogatok 3.50$-eseket.
Tudtok ajánlani valami szakirodalmat neten? A sima DON-os írások mennyiben alkalmazhatóak a 50-50-re?
Előre is köszi a válaszokat!!
Sziasztok!!
fifty50 sng-ban jártasokat szeretnék megkérdezni, hogy mi számít ebben a játékformában elegendő mintának?
Még csak pár napja játszogatok 3.50$-eseket.
Tudtok ajánlani valami szakirodalmat neten? A sima DON-os írások mennyiben alkalmazhatóak a 50-50-re?
Előre is köszi a válaszokat!!
a donhoz képest itt több szerepet kap a post flop játék vagy ugyanúgy első 4-5 vakszint meddő dobálás majd utána lopkodás??:))