a donhoz képest itt több szerepet kap a post flop játék vagy ugyanúgy első 4-5 vakszint meddő dobálás majd utána lopkodás??:))
Az igazán nyerők már ante előtt is lazán játszanak, de ehhez tényleg jó posztflop játék kell. Részemről még feszesen nyomom.
Az igazán nyerők már ante előtt is lazán játszanak, de ehhez tényleg jó posztflop játék kell. Részemről még feszesen nyomom.
Starson kb. 200db $3.50-est játszottam le az elmúlt 4 napban. Ezt napi 3-4 óra ráfordítással.
Jövő héttől szeretnék legalább napi 100db-ot lejátszani és szép lassan eljutni legalább a 15$ os szintre. eddig 20$-t sikerült összekaparnom ami 3% roi körül van, bár túl vagyok két nevetséges napon (mindennel vesztettem). A luck adjusted grafikon már az 50$-t nyaldossa:)
Az augusztust mindenképp rászonom a 3.50-esekre, hogy egyáltalán valami fogalmam legyen a fifty50-ről.
Szívesen fogadom a tanácsokat!!!
Előre is köszi!!
Starson kb. 200db $3.50-est játszottam le az elmúlt 4 napban. Ezt napi 3-4 óra ráfordítással.
Jövő héttől szeretnék legalább napi 100db-ot lejátszani és szép lassan eljutni legalább a 15$ os szintre. eddig 20$-t sikerült összekaparnom ami 3% roi körül van, bár túl vagyok két nevetséges napon (mindennel vesztettem). A luck adjusted grafikon már az 50$-t nyaldossa:)
Az augusztust mindenképp rászonom a 3.50-esekre, hogy egyáltalán valami fogalmam legyen a fifty50-ről.
Szívesen fogadom a tanácsokat!!!
Előre is köszi!!
Melyik oldalt javasolnád , hol érdemes manapság donokat játszani?
Fee, játékosállomány, esetleg bonusz?
Köszi!!!
Nem vagyok tájékozott ebben a témában, 10% körüli feevel dolgoztak a termek, de van ahol lejjebb vitték. A TitanPokert ismerem valamennyire, egy ismerősöm donozik rajta. A szoftver tűrhető, sok hal van. Egész jó bónuszok és rake racek szoktak lenni, valamint a PS VIP státuszodat átviheted oda.
Azért mondtam, hogy donozz inkább, mert ha én alacsony/közepes téten pókereznék, akkor én tuti ezt tenném. Sokkal kisebb a variancia mint a fiftyben. Szerintem nem árt szétnézni, hol milyen lehetőségek vannak. Március óta csak fiftyzek, de ha valami csoda folytán visszahoznák a dont, nem gondolkodnék rajta, hogy mit játsszak.
A luck adjused graf fiftynél nem pontos, de azt azért mutatja, hogy EV felett/alatt vagy.
DoN-hoz való visszatérést én is fontolgatom, csak nem tudom még hol lenne érdemes. Meg kéne szokni a szoftvert, nem lenne Table Ninja, stb.
Csináltam egy DoN vs 5050 kalkulációt.
Augusztusban eddig 59.5% ITM és 8.5% ROI. Ugyanezzel az ITM-el DoN-ban 18.9% mínusz rake ROI-m lenne, ami azért jelentősen több.
Júlisuban 56.9% ITM és 2.1%(!!) ROI-m volt. DoN-ban ez 13.7% -rake ROI lenne, ami szintén jelentős.
Júnisuban is 9.6% ROI helyett 19% -rake lett volna.
Ez az összehasonlítás értelmetlen. Az ellenfelek, és te sem ugyanúgy játszod a kettőt.