don pro
Válasz ftraydan kommentjére
2011. aug. 2. 15:10

a donhoz képest itt több szerepet kap a post flop játék vagy ugyanúgy első 4-5 vakszint meddő dobálás majd utána lopkodás??:))

Rajtad múlik, hogyan játszol. Az ellenfelek lazábbak lettek mint donban, de ettől még neked nem kötelező lazulnod a korai vakszinteken. Játszhatod a feszes dobálást, vagy ügyeskedhetsz ha jó vagy postflop. Több akciót fogsz találni, ez biztos.

Mennyi fiftyt játszottál eddig? Don-ban milyenek a mutatóid, milyen téten játszol, melyik teremben?

Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. aug. 2. 16:48

Az igazán nyerők már ante előtt is lazán játszanak, de ehhez tényleg jó posztflop játék kell. Részemről még feszesen nyomom.

don pro
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 3. 2:08

Az igazán nyerők már ante előtt is lazán játszanak, de ehhez tényleg jó posztflop játék kell. Részemről még feszesen nyomom.

Azt gondolom, hogy a laza játék nem feltétele annak, hogy valaki nyerő legyen. Sok asztalon lazán játszva nehéz eredményesen postflop jó döntéseket hozni.

ftraydan
2011. aug. 3. 10:35

Starson kb. 200db $3.50-est játszottam le az elmúlt 4 napban. Ezt napi 3-4 óra ráfordítással.
Jövő héttől szeretnék legalább napi 100db-ot lejátszani és szép lassan eljutni legalább a 15$ os szintre. eddig 20$-t sikerült összekaparnom ami 3% roi körül van, bár túl vagyok két nevetséges napon (mindennel vesztettem). A luck adjusted grafikon már az 50$-t nyaldossa:)
Az augusztust mindenképp rászonom a 3.50-esekre, hogy egyáltalán valami fogalmam legyen a fifty50-ről.
Szívesen fogadom a tanácsokat!!!
Előre is köszi!!

don pro
2011. aug. 3. 12:49

Starson kb. 200db $3.50-est játszottam le az elmúlt 4 napban. Ezt napi 3-4 óra ráfordítással.
Jövő héttől szeretnék legalább napi 100db-ot lejátszani és szép lassan eljutni legalább a 15$ os szintre. eddig 20$-t sikerült összekaparnom ami 3% roi körül van, bár túl vagyok két nevetséges napon (mindennel vesztettem). A luck adjusted grafikon már az 50$-t nyaldossa:)
Az augusztust mindenképp rászonom a 3.50-esekre, hogy egyáltalán valami fogalmam legyen a fifty50-ről.
Szívesen fogadom a tanácsokat!!!
Előre is köszi!!

Én azt tanácsolom, hogy donozz inkább másik teremben :)

A luck adjused graf fiftynél nem pontos, de azt azért mutatja, hogy EV felett/alatt vagy.

Egyéb tanácsok:
- BR management
- Tilt kezelés
- Kitartás
- Elemzés
- Kérdéses leosztások megvitatása itt

ftraydan
2011. aug. 3. 16:31

Melyik oldalt javasolnád , hol érdemes manapság donokat játszani?
Fee, játékosállomány, esetleg bonusz?
Köszi!!!

don pro
2011. aug. 3. 22:25

Nem vagyok tájékozott ebben a témában, 10% körüli feevel dolgoztak a termek, de van ahol lejjebb vitték. A TitanPokert ismerem valamennyire, egy ismerősöm donozik rajta. A szoftver tűrhető, sok hal van. Egész jó bónuszok és rake racek szoktak lenni, valamint a PS VIP státuszodat átviheted oda.

Azért mondtam, hogy donozz inkább, mert ha én alacsony/közepes téten pókereznék, akkor én tuti ezt tenném. Sokkal kisebb a variancia mint a fiftyben. Szerintem nem árt szétnézni, hol milyen lehetőségek vannak. Március óta csak fiftyzek, de ha valami csoda folytán visszahoznák a dont, nem gondolkodnék rajta, hogy mit játsszak.

SAnyi
2011. aug. 3. 23:48

A luck adjused graf fiftynél nem pontos, de azt azért mutatja, hogy EV felett/alatt vagy.

A luck adjused graf fiftynél semmilyen pontos adatot sem mutat, mert nem ICM alapú.

A Holdem manager forumán a következők vannak erről :

"Last Post: 06-02-2011 01:30 We currently have a bug with the Fifty50 games. Should be fixed asap."

Pedig ha volt a HM-nek jó DON EV kalkulátora (ami persz nem biztos), akkor egyetlen paramétert, számot kellene a már meglévő algoritmusba belejavítani.

10-10-10-10-10 helyett 60-10-10-10-10 kifizetési struktúrával kellene számolni.

atisz
Válasz SAnyi kommentjére
2011. aug. 4. 10:41

DoN-hoz való visszatérést én is fontolgatom, csak nem tudom még hol lenne érdemes. Meg kéne szokni a szoftvert, nem lenne Table Ninja, stb.
Csináltam egy DoN vs 5050 kalkulációt.
Augusztusban eddig 59.5% ITM és 8.5% ROI. Ugyanezzel az ITM-el DoN-ban 18.9% mínusz rake ROI-m lenne, ami azért jelentősen több.
Júlisuban 56.9% ITM és 2.1%(!!) ROI-m volt. DoN-ban ez 13.7% -rake ROI lenne, ami szintén jelentős.
Júnisuban is 9.6% ROI helyett 19% -rake lett volna.

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 4. 10:43

Ez az összehasonlítás értelmetlen. Az ellenfelek, és te sem ugyanúgy játszod a kettőt.

Élő ügyfélszolgálat