A Partypokeren van DON és Tableninja is.
Erről mit gondoltok? Az előttem emelő elég lazán tolta.
[pokerhandreplays]3579395[/pokerhandreplays]
Ha nem lenne az SS, akkor push nekem, ez a csávó legalább 30/30-at játszik, de így egy callt nyomnék.
Nálam is call.
szerintem meg push
emelés az any2 az totál egyértelmű, az ellen a JJ elég jól teljesít, és az SS foldjának elég nagy a valószínűsége (bízva abban hogy majd a CL nyeri a potot)
call után mi a terv?
szerintem meg push
emelés az any2 az totál egyértelmű, az ellen a JJ elég jól teljesít, és az SS foldjának elég nagy a valószínűsége (bízva abban hogy majd a CL nyeri a potot)
call után mi a terv?
Ezt nem hiszem el hogy erre a szitura valaki azt írja hogy jó a call!Ha igen az inkább ne játszon sng-t!Nem értek az snghez de 5 BB ből egy emelést csak adni ezt nem is értem!Azt sem hogy lehetsz nyerő ezen a limiten Max ha ezt írod!Ez egyértelmű push nem kérdés!
"Szóval vagy beszáll az ss, és hármasban lejátszuk, vagy dob, és akkor floptól függően játszunk tovább, akár dobhatunk is." Úr isten elkezdek fiftyzni ha ilyen regek vannak!Akár dobhatunk is !Holnaptól fiftyzek:)
Most még jobban meg kellene magyaráznom az álláspontom?
Ismered a fifty50 kifizetési struktúráját? Tudod mi ez a játék egyáltalán?
Valószínűleg azért vagyok nyerő, mert a szituk mondjuk 90+%-ában helyesen döntök. Lehet hogy ez a maradék tízbe tartozik, de továbbra is úgy gondolom.
Ez nem az a parti, ahol hero a nap nyereményét leakasztja. Itt már lényegében egy a fontos, ne mi essünk ki hatodiknak.
Ha lenne FE-nk, akkor gondolkodás nélkül azt mondom hogy push, de ez itt egy határeset szituáció, ahol én inkább a callra szavazok.
Mégegyszer köszi a becsmérlést, várlak szeretettel az asztalaimnál.
Vagy inkább a javaslatodnak megfelelően Horvy és én is abbahagyjuk az sngzést.
Örülök, hogy különböző véleményeket írtok a leosztással kapcsolatban.
Én magam a push és a fold között hezitáltam elég sokáig, aztán dobtam.
A call opció eléggé meglepett, de végülis ha a SS dob, a következő körben kb. kényszer AI lesz a kisvak és ante miatt, szóval tényleg talán az is szóba jön.