Nem, nem találtad el. Én csak az adott (oldalazó) időszakra is szerettem volna megnézni az elért helyezéseid arányát.
Nem tudom, mire akadtál kilyukadni, de talán majd egyszer megtudom.
csak nem ~7300? :D
Paste nagyon vadulsz ott a 30-asokon.
Hogyhogy felnéztél?
Eddigi legrosszabb napom volt a tegnapi, aminek eredménye -12 BI. Ennyit még sosem buktam egy nap alatt. :-/
Érdekes, hogy ez pont csütörtökön történt, ami eddig is az egyetlen nap volt negatív roi-val.
Bár az EV számítás nem sokat ér, de most nem meglepő módon EV alatt voltam nem kevéssel.
Új kihívást találtam ki magamnak, megpróbálok úgy játszani mondjuk 5 napig, hogy egyszer sem nézem meg a grafikonom, vagy azt, hogy mennyi épp a bank rollom. Úgy érzem, hogy befolyásolja a játékom, ha bukóban vagyok, vagy épp nyerőben.
Paste nagyon vadulsz ott a 30-asokon.
Hogyhogy felnéztél?
Spotbr tiltre tett, gondoltam ott majd lerendezzük :) De ő nyert. Nem jó érzelmeket vinni ebbe a játékba.
kis off
beültem egy freerollra első handben BB voltam, mire rám került a sor hogy cselekedjek 580 kieső woooooops :)
Spotbr tiltre tett, gondoltam ott majd lerendezzük :) De ő nyert. Nem jó érzelmeket vinni ebbe a játékba.
Nincs valahol valami jobb féle stratégia a Fifty50-kről az interneten? Akár magyarul, angolul csak érdekelne egy kis okosodás belőle.