Maxxxika
Válasz SAnyi kommentjére
2011. aug. 25. 22:04

Nem, nem találtad el. Én csak az adott (oldalazó) időszakra is szerettem volna megnézni az elért helyezéseid arányát.

Nem tudom, mire akadtál kilyukadni, de talán majd egyszer megtudom.

Hmm, azt hittem arra célzol hogy most egyenlítődik ki egy upswing.

zoltanh
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. aug. 25. 22:26

csak nem ~7300? :D

Régen volt nagy divat cg-nél (még talán én is linkeltem így) , hogy beszúrtuk a hm-ből a BB/100-at meg a handszámot, de a winnings-et kitakartuk :D

Maxxxika
Válasz SAnyi kommentjére
2011. aug. 25. 23:13

Nem, nem találtad el. Én csak az adott (oldalazó) időszakra is szerettem volna megnézni az elért helyezéseid arányát.

Nem tudom, mire akadtál kilyukadni, de talán majd egyszer megtudom.

Image

Maxxxika
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 26. 2:31

Paste nagyon vadulsz ott a 30-asokon.
Hogyhogy felnéztél?

atisz
2011. aug. 26. 9:31

Eddigi legrosszabb napom volt a tegnapi, aminek eredménye -12 BI. Ennyit még sosem buktam egy nap alatt. :-/
Érdekes, hogy ez pont csütörtökön történt, ami eddig is az egyetlen nap volt negatív roi-val.
Image

Bár az EV számítás nem sokat ér, de most nem meglepő módon EV alatt voltam nem kevéssel.
Új kihívást találtam ki magamnak, megpróbálok úgy játszani mondjuk 5 napig, hogy egyszer sem nézem meg a grafikonom, vagy azt, hogy mennyi épp a bank rollom. Úgy érzem, hogy befolyásolja a játékom, ha bukóban vagyok, vagy épp nyerőben.

pastecopy
2011. aug. 26. 9:53

Paste nagyon vadulsz ott a 30-asokon.
Hogyhogy felnéztél?

Spotbr tiltre tett, gondoltam ott majd lerendezzük :) De ő nyert. Nem jó érzelmeket vinni ebbe a játékba.

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2011. aug. 26. 10:36

Spotbr tiltre tett, gondoltam ott majd lerendezzük :) De ő nyert. Nem jó érzelmeket vinni ebbe a játékba.

Furcsa ez a Spotbr.
Annyira nem játszik lazán mint Aggressor meg Bogdann, mégis ott van a toppon,
És túl gyakran van nála a jobb lap ellenem is.
Én sokszor megjelölöm lilával azt, aki éppen kibaszik velem, hogy majd visszaadom, de ez nem Don, itt valamelyikünk mindenképp nyertesen jön ki a buliból, és többségében csak magával szúr ki az ember.

Atisz, 12BI-vel, engem még bőven nem űbereltél.
Tegnap amúgy 140 játék végére sikerült kb nullára kámbekkelni -200-on túlról.

rioka
2011. aug. 26. 12:59

kis off

beültem egy freerollra első handben BB voltam, mire rám került a sor hogy cselekedjek 580 kieső woooooops :)

rioka
Válasz pastecopy kommentjére
2011. aug. 26. 13:10

régebben dobáltam a vandettát, aztán másnap vagy mikor újra találkoztam a a taggal már nem érdekelt. Az ilyenekből szerintem hosszútávon nem lehet jól kijönni.

Runci
Válasz rioka kommentjére
2011. aug. 26. 13:32

Nincs valahol valami jobb féle stratégia a Fifty50-kről az interneten? Akár magyarul, angolul csak érdekelne egy kis okosodás belőle.

Élő ügyfélszolgálat