pastecopy
Válasz G.Clarton kommentjére
2011. aug. 31. 18:13

Szia Frici!

Igen,miután kiesőre mentél vele 200$-s fiftyn 7 főnél,úgy hogy 1900-2000 zsetonunk volt...csak halkan megjegyzem KK-m volt,de a ps megmentett ;) ... frici....
Még egy dolog,senkit nem idiótázok le EGY ilyen megadás miatt....csak te folyamatosan jöttél be ellenem preflop all inbe rosszabb lappal,és a ps neked segített...folyamatosan... 70-30 arányban nyerted meg az olyan all ineket amiben te voltál mutatáskor a gyengébb...

De ha gondolod,kikérhetjük a leosztástörténetét.... ;)

Egyébként dicséretedre legyen mondva,hogy az elmúlt hónapban javultál ilyen téren fiftyben,és már közel sem volt meg az az arány mint májusban (mármint,hogy ki a jobb preflop)

Ezeket a helyzet tisztázása végett mondtam,barátilag!

Üdv. G.Clarton

OFF
mar nem tolod a normal 500-as/1000-es SnG-ket? Topsharkon a gorbed olyan mint egy himalajai hegycsucs, sajna mindket oldallal. Mi tortent akkor?

Maxxxika
Válasz pastecopy kommentjére
2011. aug. 31. 22:53

Nem csak az idegrendszeremnek, de az augusztusnak is vége, egy rövid összegzés következik.

Végülis annyira nem lett rossz, de a felénél akár abba is hagyhattam volna.

3000 Játékot terveztem, de miután az eredmény nem az elvártak szerint alakult, néhány vesztőnek induló napon abbahagytam a session elején a játékot, és végül kicsit kevesebb lett.

Image

Mindig megvan az oka annak ha valaki éppen veszít, vagy BE.
Valószínű sok hiba volt a játékomban a hónap során, nem hiszem hogy 2 hétig szopatna az RNG.

De pl a mai napot a kevés(2%) AA,KK,QQ,AK-nak tudom be:
Image

atisz
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. szept. 1. 10:03

Irigyellek. Én már megint nem nyertem szinte semmit egész hónapban.
$7-on csak tizenakárhány BI-t nyertem, és a $15-os játék sem sikerült valami jól. Már majdnem visszahoztam a múltheti nagy bukót, pedig elment a kedvem az egésztől, alig játszottam, erre tegnap megint elbuktam 8 BI-t. Asszem kihagyom a mai napot, a csütörtök nekem úgyis átkozott :), aztán holnaptól megpróbálok valamit összehozni.
Így néz ki 15-ön.

Image

don pro
Válasz Meanmachine kommentjére
2011. szept. 1. 12:44

hogy megy ma a szekér a Donnak? szólj ha be kell ülnöm lemákolni :) nem túl nagy a variancia ilyenkor? ahogy nézem van most 4 reg 60on, azt meg nem szívesen erőltetem...

Nem ment jól, jöhettél volna. Elég könnyű nyerni ellenem, any2val meg kell adni amikor pusholok és máris lehet örülni :)

60on nehéz olyan időszakot kifogni, hogy ne legyenek regek. A 4 még nem is olyan sok szerintem.

don pro
2011. szept. 1. 12:50

Nem csak az idegrendszeremnek, de az augusztusnak is vége, egy rövid összegzés következik.

Végülis annyira nem lett rossz, de a felénél akár abba is hagyhattam volna.

3000 Játékot terveztem, de miután az eredmény nem az elvártak szerint alakult, néhány vesztőnek induló napon abbahagytam a session elején a játékot, és végül kicsit kevesebb lett.

Szerintem ez szép teljesítmény. Ok, hogy több lehetett volna, de ezzel ne foglalkozz. Talán majd egyszer kárpótol a PS.

Az AA KK gyakoriságról most az jut eszembe, hogy volt amikor magas %ban osztották nekem, és aránytalanul sokszor le is verték őket, így összességében buktam miattuk.

Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. szept. 1. 14:23

Ezek a büdös oroszok összejátszanak?
[pokerhandreplays]3643432[/pokerhandreplays]
26/20-at játszik ez az ILiyA*Ro*74 és nem ad meg 144-et a honfitársának.
Rosszul jeleníti meg a replayer, de ő volt a nagyvak, és Stiks80 emelt UTG.

G.Clarton
Válasz pastecopy kommentjére
2011. szept. 1. 14:31

Szia!

A második kérdéseddel kezdeném. Először magamban rögtön rávágtam,hogy azért buktam,mert irgalmatlanul elkezdett szívatni a gép (folyamatosan vagy magasabb párral vagy A+ magasabb kísérővel estem ki)....ami igaz is,de ha jobban átgondolom ennél sokkal összetettebb volt a dolog. Az elmúlt 2 évben nagyon sok dologra rájöttem a pokerstars-szal kapcsolatban,ami nem a pokerhez,hanem a softwarehez kapcsolódik,amit ha elmeséltem valakinek csak legyintett,utána pedig szinte kivétel nélkül megerősítették,hogy tényleg úgy van. És ilyen téren jó pár hibát vétettem,csak,hogy egyet említsek 46000 $-m volt számlámon,és egy egy hét alatt 3-szor 9 ezret kifizettettem... ez volt az egyik legnagyobb hiba... a másik hiba volt,hogy számomra ismeretlen a bankroll menedzsment,ha nekem van 6000 $-m akkor én beülök 500,meg 1000 $ at játszani (bár nem vagyok gazdag,és senkitől nem kapom a pénzt....de nem érdekel ha bukok,abban az esetben,ha amit nyerhetek az normális összeg...nekem mindig ez volt az első,hogy nagy legyen a nyeremény...a hirtelen meggazdagodás lehetősége,illetve a bukás is természetesen benne van... :) de engem az motivál és azért szeretem nemcsak a pokert,hanem mindent az életben,remélem ezt nem veszed nagyképűségnek,mert nem azért mondtam) A másik dolog,amivel az első kérdésedre is szeretnék válaszolni,hogy a legnagyobb baj az volt,hogy kizárták az amerikaiakat. Én igazából a 9 fős sng-kat szeretem ( a 6 fős nagy téten egy lutri.... legalábbis,ha benne vagy a háromban,hogy beérsz-e a kettőbe...egy példa a "zuhanás" idejéből 3-m voltunk bent 1100 $ 6 fősön,nekem én voltam a BB az 400 volt illetve azon kívül volt 5200 zsetonom az SB-nek 1800 zsetonja a harmadiknak meg kb 1000,természetesen betolta az allint,nálam KK persze megadtam nála Q7...kikaptam,de még akkor sem álltam rosszul..és én lettem a kisvak..QQ-t kaptam első besz. dob,én rátoltam az allint kb 4600-al a BB-re megadta nála JJ flop Q10 2 turn K river A de ha még ez nem lenne elég kb 1800-nál a következő körben Ak-t kaptam szintén all in AJ ellen jött is a J...így három kör alatt 5600-ról (9000-s össz zsetonnál) kiestem egymás után 3 jobb lappal... ez valószínűleg 4100 $-mba került.....és ez ment folyamatosan. A 6 főnél a másik dolog,ha bekerülsz a 2-be az szintén lutri.. volt olyan,hogy 800 zsetonról én nyertem,és ami még fontos hogy a második hely kb csak a dupláját adja,és én ezt túl nagy kockázatnak tartom.... 9 főnél jóval reálisabb ha nincs nagy találkozás az elején akkor 5-ig simán elmész...onnan meg a háromhoz,inkább jó stratégia,mint maga poker tudás kell) és itt térnék vissza az amerikaiakra,mert azzal,hogy kizárták őket nem indulnak nagytétes SNG egy este 1000-ből szerintem van,hogy egy sem de vasárnap sem gondolnám,hogy 3-4-nél több megy, 500 $-s is ugyanez (ezeken 9-ből 3-4 szinte mindig amerikai volt) és játszanék,ha legalább 8-10 indulna,mert ott jön ki a dolog...és ez volt akkor is szerintem a legnagyobb baj,hogy ezt nem ismertem fel... és elkezdtem 6-kat játszani délután+a tilt+este nem indult 9-s= -40 K ,de az utolsó 6-8000 $-nál már poker közben is követtem el nagyon nagy hibákat... mint a sebesült vad :) olyan voltam.... :)
Egyébként a prolabs grafikon nagy téten inkább csak iránymutatásnak jó,mert bár úgy néz ki,hogy 40000 +-m volt pár nap alatt utána meg -40000,de az valójában +45000 volt (csak napon belül visszabuktam...) a - 40000 $-t szintén nem érzem reálisnak,mert ott pár hét alatt csak a battle of the planetben kaptam 6500 $-t + 180000 Vppt- csináltam,ami kb 9000 $ plusz még egy dolgot nem jelez a gép,én amit mondtam 6 fősökre..hogy csökkentsem a szerencse kérdését,ha bekerültem a kettőbe,akkor sokszor splitteltem,mert 1000-n is 3000-t már jónak tartottam...illetve a többi asztalra akartam figyelni....így szerintem ott is 3-4000 $-al csúszik a grafikon,mindezt (és leginkább én ültem ki)összevetve kb 27000 $-t buktam vissza,de így is nyertem vagy 18000-t pár hét alatt. Egyébként súlyozott átlaggal 40k $ csak 65-70 beülő...tehát könnyen elmehet egy tiltnél....

Tényleg felbuzdulva a kérdéseden tegnap beültem játszani egy 1000 $ 6-főst,meg egy 9 fős. A 6-n 3. lettem...semmi lapom nem volt...főleg a végén,mikor hárman maradtunk...a végén 9-snél nem volt nagyobb lapom,és ki is estem.... a 9fősön viszont jól álltam 6 főnél 150/300-nál 4200 zsetonnal én vezettem, második heylről AdJd-vel all int toltam a nagyvaknak a vakkal együtt 900 zsetonja volt mondom az úgyis megadja....de nem számítottam arra,h KK-ja lesz :) nyert...utána még buktam egy Aq-KQ-t és a végén 96-kj ellen estem ki... bár ott már nem volt zsetonom....

Remélem kielégítő volt a válaszom!

Üdv G.Clarton

rioka
2011. szept. 1. 14:36

Ezek a büdös oroszok összejátszanak?
[pokerhandreplays]3643432[/pokerhandreplays]
26/20-at játszik ez az ILiyA*Ro*74 és nem ad meg 144-et a honfitársának.
Rosszul jeleníti meg a replayer, de ő volt a nagyvak, és Sticks80 emelt UTG.

Lehet csak misszklikkelt, ma énis megtettem kétszer. Egyszer ellened bvb mikor beírtad csetbe hogy "3betet akarsz?"' AKs-em volt ígyhát igen szerettem volna callolni a 10BB-s 3beted (asszem annyi volt). Másik meg 800ba nem adtam meg BBről 97-et.

rioka
Válasz G.Clarton kommentjére
2011. szept. 1. 15:10

a másik hiba volt,hogy számomra ismeretlen a bankroll menedzsment,ha nekem van 6000 $-m akkor én beülök 500,meg 1000 $ at játszani (bár nem vagyok gazdag,és senkitől nem kapom a pénzt....de nem érdekel ha bukok,abban az esetben,ha amit nyerhetek az normális összeg...nekem mindig ez volt az első,hogy nagy legyen a nyeremény...a hirtelen meggazdagodás lehetősége,illetve a bukás is természetesen benne van... :)

azért az kicsit ellentmondásos hogy nem vagy gazdag, de beülsz 500-1000 sng-re és nem érdekel ha buksz. Tesó mások átszámítva MO-on 500$-ért gürizik ki a belüket napi 8-10-12 órában. Neked meg vannak "fölösleges" 500-1000$ jaid. Szerintem ezt a gazdagság dolgot gondold át mégegyszer.

Másik: ha a nagy nyeremények érdekeltek és a hirtelen meggazdagodás akkor az MTT-k nem érdekeltek?

Maxxxika
Válasz don pro kommentjére
2011. szept. 1. 15:31

60on nehéz olyan időszakot kifogni, hogy ne legyenek regek. A 4 még nem is olyan sok szerintem.

Mégis ti mennyi reg ellen játszotok általában?
15 normálon átlagban szerintem megvan a 6-7reg/asztal.
Ha csak 4-5 reg van, akkor az istencsászár asztal.

Élő ügyfélszolgálat