G.Clarton
Válasz rioka kommentjére
2011. szept. 1. 17:44

azért az kicsit ellentmondásos hogy nem vagy gazdag, de beülsz 500-1000 sng-re és nem érdekel ha buksz. Tesó mások átszámítva MO-on 500$-ért gürizik ki a belüket napi 8-10-12 órában. Neked meg vannak "fölösleges" 500-1000$ jaid. Szerintem ezt a gazdagság dolgot gondold át mégegyszer.

Másik: ha a nagy nyeremények érdekeltek és a hirtelen meggazdagodás akkor az MTT-k nem érdekeltek?

Hogy egyszerre válaszoljak a két kérdésedre:

Csak azért nem mentem ki a világbajnokságra,mert nem volt 15000 $-m (nem felesleges,hanem összesen nem volt annyim....és nincs sem autóm,sem saját házam....)

És még egy dolog,nem tudom te mennyit keresel,de ha 250.000 Ft-nál kevesebbet mindegy,hogy pokeren vagy munkával,akkor ezért nem fogsz előre jutni,mert nem próbálod meg. (Persze tudom,ebbe nagyon csúnyán bele lehet bukni)

Lehet,hogy a személyiséged ilyen,vagy családodat kell eltartanod és emiatt nem teheted meg...ezt nem tudom....ez a magánügyed

Félre értés ne essék ez nem hibád,és nem érdem nekem....egyszerűen ilyen vagyok....agy szeretek élni... mert ha valamit csinálok azt szívvel lélekkel teszem,és lehet,hogy nagyokat akarok lépni és nem jön össze..."de én inkább állva döglök meg,minthogy térden csúszva éljek"

Üdv

don pro
Válasz G.Clarton kommentjére
2011. szept. 1. 20:01

Isildur magyar hangja :)

pastecopy
2011. szept. 1. 20:47

Szia!

Remélem kielégítő volt a válaszom!

Üdv G.Clarton

Köszi a részletes választ, érdekes volt olvasni.
Én nagyon nem ilyen vagyok, illetve nem így állok ehhez a póker témához, de ettől szép a világ.
Sok sikert az asztaloknál.

G.Clarton
Válasz don pro kommentjére
2011. szept. 1. 20:48

Isildur magyar hangja :)

Az kicsoda?

Maxxxika
2011. szept. 1. 20:52

Az kicsoda?

Egy srác, aki elég lazán kezeli a bankrollját.

Maxxxika
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. szept. 1. 20:58

Azt hittem, csak nekem van olyan, hogy 30-40 hand után is 0/0 a statom egy asztalnál, de látom spotbr is jár így. Ilyen az amikor, nem kap az ember lapot, + egy 70/0-ás hal ül utána.
Volt olyan partim, ahol 1 leosztásban sem vettem részt, a legvégén volt egy pár BB-s allin.

G.Clarton
2011. szept. 1. 20:58

Egy srác, aki elég lazán kezeli a bankrollját.

Köszi,
Közben utána néztem...hát lehet tényleg van hasonlóság ilyen téren....

Meanmachine
2011. szept. 2. 2:52

Napi kedvenc :)

[POKERHANDREPLAYS]3648921[/POKERHANDREPLAYS]

Maxxxika
Válasz Meanmachine kommentjére
2011. szept. 2. 9:30

AztaQ :D

balu999
2011. szept. 2. 11:20

Esküszöm ilyet is csak a PS tud produkálni :)

Élő ügyfélszolgálat