Grat az SNE-hez fricirics!
Köszi!
Itt is gratulálok az Elite eléréséhez :) Most megyek, iszok pár sört a sikeredre :)
Grat Frici! ment a végén a szurkolás :)
nálam is beköszöntött a csodanap, 57% ITM, EV grafom kis pluszban, én 8%-al alatta minuszban :) persze főleg 60on szívok be mindent... keep grinding...
Mai első összecsapásom EV grafja. 200-as téten. Nálam AA, ellenfél lever KK-val.
Ezek szerint most jó vagy nem jó?
LOl! Szombaton , ha megyek akkor élőben is nyomhatunk valami innivalót :)
hogy megy ma a szekér a Donnak? szólj ha be kell ülnöm lemákolni :) nem túl nagy a variancia ilyenkor? ahogy nézem van most 4 reg 60on, azt meg nem szívesen erőltetem...
Sikerült ma végre néznem aggressor játékát. 7 asztalt néztem végig, mindegyik ITM neki, talán egy kivételével 1. és 2. helyek. Úgy látom nagyon erős a bet size nála, senki nem meri megadni. Aki meg megadja, azt lemákolja. Hihetetlen, hogy minden összejön neki. Első 15 percben négyszer volt nála KK, mindig all in-t tudott nyerni.
Valahogy ez nekem feltűnt 44Hell44-nél, meg bogdann-nál is, hogy amellett, hogy jól játszanak, nagyon szerencsések is. Mindegy, hogy mivel mennek all in, nyernek.
Sikerült ma végre néznem aggressor játékát. 7 asztalt néztem végig, mindegyik ITM neki, talán egy kivételével 1. és 2. helyek. Úgy látom nagyon erős a bet size nála, senki nem meri megadni. Aki meg megadja, azt lemákolja. Hihetetlen, hogy minden összejön neki. Első 15 percben négyszer volt nála KK, mindig all in-t tudott nyerni.
Valahogy ez nekem feltűnt 44Hell44-nél, meg bogdann-nál is, hogy amellett, hogy jól játszanak, nagyon szerencsések is. Mindegy, hogy mivel mennek all in, nyernek.
G.Clarton magyar játékos beírta nekem a chatbe ,hogy "idióta" ,miután lecalloztam és izoláltam egy 4,5bb-s Co allinjét A8o-val buttonon . :)
Büszkék lehetünk hazánk ezen fiaira....