rioka
Válasz don pro kommentjére
2011. aug. 30. 21:56

Grat az SNE-hez fricirics!

fricirics
2011. aug. 30. 22:34

Köszi!

Itt is gratulálok az Elite eléréséhez :) Most megyek, iszok pár sört a sikeredre :)

LOl! Szombaton , ha megyek akkor élőben is nyomhatunk valami innivalót :)

Meanmachine
Válasz fricirics kommentjére
2011. aug. 31. 0:20

Grat Frici! ment a végén a szurkolás :)

nálam is beköszöntött a csodanap, 57% ITM, EV grafom kis pluszban, én 8%-al alatta minuszban :) persze főleg 60on szívok be mindent... keep grinding...

Maxxxika
2011. aug. 31. 0:21

Mai első összecsapásom EV grafja. 200-as téten. Nálam AA, ellenfél lever KK-val.

Ezek szerint most jó vagy nem jó?

Meanmachine
Válasz Maxxxika kommentjére
2011. aug. 31. 1:09

Ezek szerint most jó vagy nem jó?

na én ehhez féligmedig hülye vagyok, de itt elvileg jó, viszont bubbleben, tehát 6-7 embernél az ICM hatás kavar be neki és számol light baromságokat. de javítsatok ki ha tévedek :)

don pro
2011. aug. 31. 11:58

LOl! Szombaton , ha megyek akkor élőben is nyomhatunk valami innivalót :)

Mindenképp, bár még én sem biztos, hogy menni fogok.

Meanmachine
2011. aug. 31. 15:13

hogy megy ma a szekér a Donnak? szólj ha be kell ülnöm lemákolni :) nem túl nagy a variancia ilyenkor? ahogy nézem van most 4 reg 60on, azt meg nem szívesen erőltetem...

atisz
2011. aug. 31. 15:14

Sikerült ma végre néznem aggressor játékát. 7 asztalt néztem végig, mindegyik ITM neki, talán egy kivételével 1. és 2. helyek. Úgy látom nagyon erős a bet size nála, senki nem meri megadni. Aki meg megadja, azt lemákolja. Hihetetlen, hogy minden összejön neki. Első 15 percben négyszer volt nála KK, mindig all in-t tudott nyerni.
Valahogy ez nekem feltűnt 44Hell44-nél, meg bogdann-nál is, hogy amellett, hogy jól játszanak, nagyon szerencsések is. Mindegy, hogy mivel mennek all in, nyernek.

Maxxxika
Válasz atisz kommentjére
2011. aug. 31. 15:42

Sikerült ma végre néznem aggressor játékát. 7 asztalt néztem végig, mindegyik ITM neki, talán egy kivételével 1. és 2. helyek. Úgy látom nagyon erős a bet size nála, senki nem meri megadni. Aki meg megadja, azt lemákolja. Hihetetlen, hogy minden összejön neki. Első 15 percben négyszer volt nála KK, mindig all in-t tudott nyerni.
Valahogy ez nekem feltűnt 44Hell44-nél, meg bogdann-nál is, hogy amellett, hogy jól játszanak, nagyon szerencsések is. Mindegy, hogy mivel mennek all in, nyernek.

Sajnos nekem is nagyon ritkán sikerül mutatással elvernem aggressort. Ez a tudása főleg BVB ütközik ki. Mindig tudja hogy mivel toljon, mivel adjon meg, és mivel restealeljen.
Még nem jöttem rá, hogy ezt hogy csinálja.

G.Clarton
2011. aug. 31. 17:01

G.Clarton magyar játékos beírta nekem a chatbe ,hogy "idióta" ,miután lecalloztam és izoláltam egy 4,5bb-s Co allinjét A8o-val buttonon . :)

Büszkék lehetünk hazánk ezen fiaira....

Szia Frici!

Igen,miután kiesőre mentél vele 200$-s fiftyn 7 főnél,úgy hogy 1900-2000 zsetonunk volt...csak halkan megjegyzem KK-m volt,de a ps megmentett ;) ... frici....
Még egy dolog,senkit nem idiótázok le EGY ilyen megadás miatt....csak te folyamatosan jöttél be ellenem preflop all inbe rosszabb lappal,és a ps neked segített...folyamatosan... 70-30 arányban nyerted meg az olyan all ineket amiben te voltál mutatáskor a gyengébb...

De ha gondolod,kikérhetjük a leosztástörténetét.... ;)

Egyébként dicséretedre legyen mondva,hogy az elmúlt hónapban javultál ilyen téren fiftyben,és már közel sem volt meg az az arány mint májusban (mármint,hogy ki a jobb preflop)

Ezeket a helyzet tisztázása végett mondtam,barátilag!

Üdv. G.Clarton

Élő ügyfélszolgálat