Van aki a settet is így játsza meg, bár elég rossz, mert turnon kiegészült minden húzó.
Az elejétől lehet nála 89, amivel adja, mert OE.
Fold
raining
Én is most akarok, majd PS-en komolyabban játszani.
Viszont nekem az ipokerhez képest még nagyon deep a vakstruktúra és hosszúak a szintek, ezért szerintem túl türelmetlen vagyok. (csak normált játszok, de lehet, hogy a PS-en inkább turboznom kellene)
Erre van valamilyen tanácsotok?
A PS-en melyik vakszinten érdemes átfordulni nagyon agro-ba?
Ipokeren úgy tapasztaltam 60-30-nál meg kell növelni az agresszivitást és a kockázatot, mivel utána 50-100-as vakszint jön, ami gyakorlatilag push or fold.
Nem játszik valaki 50es HU sngt,hosszabb ideje?!
Egyetértek az előttem szólók többségével, a riveren szinte minden draw típusú lap vert engem, dobnom kellett volna. Egyvalami volt nagyon gyanús, mégpedig hogy az ellenfél a river feljövetele után kb. 0,1 mp-cel ment allin, amit általában busted draw-val szoktak csinálni. Másrészről viszont elképzelésem sem volt, hogy a flop megadása után hogy lehet ez besült húzólap, de most már annyira kiváncsi voltam, hogy nem bírtam elereszteni. Szvsz hoztam egy rossz döntést, ami az esetek döntő többségében vereséget ért volna, de itt szerencsére máshogy alakult:
PokerStars Game, $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/03/21 4:46:45 ET
Table '254848406 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: Villain (1460 in chips)
Seat 2: Hero (1540 in chips)
Hero: posts small blind 10
Villain: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ac As]
Hero: raises 40 to 60
Villain: calls 40
*** FLOP *** [6c Jd 7c]
Villain: checks
Hero: bets 80
Villain: calls 80
*** TURN *** [6c Jd 7c] [9c]
Hero: bets 200
Villain: calls 200
*** RIVER *** [6c Jd 7c 9c] [9d]
Villain: bets 1120 and is all-in
Hero: calls 1120
*** SHOW DOWN ***
Villain: shows [5c 3h] (a pair of Nines)
Hero: shows [Ac As] (two pair, Aces and Nines)
Hero collected 2920 from pot
Egyetértek az előttem szólók többségével, a riveren szinte minden draw típusú lap vert engem, dobnom kellett volna. Egyvalami volt nagyon gyanús, mégpedig hogy az ellenfél a river feljövetele után kb. 0,1 mp-cel ment allin, amit általában busted draw-val szoktak csinálni. Másrészről viszont elképzelésem sem volt, hogy a flop megadása után hogy lehet ez besült húzólap, de most már annyira kiváncsi voltam, hogy nem bírtam elereszteni. Szvsz hoztam egy rossz döntést, ami az esetek döntő többségében vereséget ért volna, de itt szerencsére máshogy alakult:
PokerStars Game, $30.00+$1.50 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2010/03/21 4:46:45 ET
Table '254848406 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: Villain (1460 in chips)
Seat 2: Hero (1540 in chips)
Hero: posts small blind 10
Villain: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Hero [Ac As]
Hero: raises 40 to 60
Villain: calls 40
*** FLOP *** [6c Jd 7c]
Hero: bets 80
Villain: calls 80
*** TURN *** [6c Jd 7c] [9c]
Hero: bets 200
Villain: calls 200
*** RIVER *** [6c Jd 7c 9c] [9d]
Villain: bets 1120 and is all-in
Hero: calls 1120
*** SHOW DOWN ***
Villain: shows [5c 3h] (a pair of Nines)
Hero: shows [Ac As] (two pair, Aces and Nines)
Hero collected 2920 from pot
raining
Én is most akarok, majd PS-en komolyabban játszani.
Viszont nekem az ipokerhez képest még nagyon deep a vakstruktúra és hosszúak a szintek, ezért szerintem túl türelmetlen vagyok. (csak normált játszok, de lehet, hogy a PS-en inkább turboznom kellene)
Erre van valamilyen tanácsotok?
Ipokeren úgy tapasztaltam 60-30-nál meg kell növelni az agresszivitást és a kockázatot, mivel utána 50-100-as vakszint jön, ami gyakorlatilag push or fold.
Pr nem először c-betelt rám úgy éreztem h adható a dolog jól tettem.
Gl.
Én már a legelső szint legelső leosztásától hiperagresszív vagyok SB-ben, kb. a lapjaim 80%-ával emelek ismeretlen ellenfél ellen, viszont meglehetősen feszes vagyok az elején BB-ben. Ha azonban néhány leosztás után egy mutatáskor kiderül, hogy az ellenfél calling station, akkor muszáj váltani, innentől SB-ből csak legitim lapokkal emelek (JT+, Q8+, K7+, Ax, minden kézben pár), miközben csökkentem a preflop emelés (és a Cbet gyakoriság) mértékét is, egyébként minden más lappal limpelek.
Én abszolút hobby szinten nézegetem a HU sng-s dolgokat, de ezt a mondatot nem igazán értettem. Pr az a pre akar lenni? Vagy csak én nem ismerem a Hu sng bizonyos rövidítéseit?
néztem a handet és nem adtad a c-betet, hanem raiseltél, de már postflop...
A handeket majd átnézem és részletesebben is írok.
raining
Köszi az infot, én is alacsonyabb ROI miatt nem akarok turbóra váltani, mert rossz hatással lenne a játékomra, azért gondolkoztam, mert ha összevetem a PS turbós és normál játékát az Ipoker valahol közötte van.
Érdekes handeket tettél be és teljesen egyetértek, ebben a játékban az ellenfél legalább annyira meghatározó, mint a kezünk.
Az első handben - a readed alapján - én a floppon all-in tettem volna a reraise után, ez a flop c-bet nem hiszem, hogy hatost (ezzel valószínű nem is emelne, inkább check-raisre játszana), erősebb hetest vagy overpárt (ezekkel legalább a pot 2/3-át emelné) takarna.
Engem mondjuk az A megriasztott volna, mert azt sokan nem eresztik el párzódott boardon semmi pénzért.
Csúnyát mákolt a végén...
Az utolsó hand tényleg meleg, marha nehéz lecallolni, de kiváló volt a readed.
A Q7s-e jót röhögtem, totál igazad van, ezt nem dobhatta volna.
A többi handben is jól olvastad az ellenfelet, az A5o pedig standard all-in.